Trött


Illamående trött ont i huvudet känner kroppen känner sig utsliten  molvärk i magen och ryggen fyy jobbigt ingen matlust heller. Antar att tant röd är på ingång usch.

Tony sov till halv ett idaag och neo till åtta. tog oss en promenad på förmiddagen. älsklinge  har sovit på mig en liten stund i eftermiddags annars har dagen varit väldigt lugn. neo sover och får mat och jag sitter här helt slutkörd. tony jobbar 15-20. blir väl att se om de är nått sevärt på tv ikväll och sen måste jag väl äta nått inte för att jag är ett dugg hungrig...

Vaaaaarmt

igår kväll åskade de i massvis så mysigt med åska när man är inom hus så att säga blixtrade och small många gånger men nästan inget regn kom de. tony och jag satt på ballkongen och kollade på när hela himlen sken up som fyrverkeri jättemysigt. kom dock inget regn vilket behövs så torrt nu. tony sa att de kanske skulle bli åska ikväll igen. Neo sov gott igår när d eåskade skönt att han inte blir rädd.

tony ledig idag. neo sov länge idag igen skönt för honom  och även tony sov länge men jag var uppe och kollade på top modell i vanlig ordning;) blev fika i skärgården hela familjen med mjuk glass knäck och blåbär blev de. sen en sväng till jysk kikade lite och sen hem till värmen igen. nyss ätit rosepepparlax jättegott neo sov under sin matning tajmat in de bra idag.
tony har åkt och badat nu medan neo och jag ska kika lit epå sjukhuset strax. varmt idag med som alla andra dar. 45 gr visade termometern idag ofattbart varmt. just nu sitter neo i soffan och leker med sina fötter som vanligt. kanske blir ett bad senare framemot kvällen. han blir så svettig sp när han sover helt blöt i håret stackarn. och jag nojjar mig som vanligt över att han ska bli för varmt.

BVC på fredag en av dom få gånger jag ser framemot att gå dit. tror han har växt lite grann. var över en månad sen nu hoppas man slipper tjat att han gått upp för lite i vikt. ska bli spännande. annars är veckan lugn tony ledig imorgon med men sen jobbar han helgen se vad man kan hitta på då de märks...

börjar fundera mer och mer nu över vår ekonomi har alla mamma dagar kvar än och de är jag som kommer att vara hemma hela tiden eftersom de bara är tony som har fast jobb och jag typ inte har nått. kanske kan få extra igen på coop men de är ingen lön som vi enbart klarar oss på. man blir inte riktigt klok pått. sen är de nog inte vilket dagis som helst som kan ta emot neo heller så de är klart man oroar sig. Massa tankar som snurrar men de löser sig nog på nått sätt...

Måndag

Denna värme är nästan för mycket nu äckligt varmt. varit inne hela dagen varit en trött kille vaknade kl 11 i morse. somnade på mig 3 gr idag jättemysigt. diskat poch plockat lite i vanlig ordning. inte hänt nått alls lite långtråkigt men de blir vad man gört men inte haf nån riktig ork.

Har börjar ge neo lite fast föda igen. hade uppehåll ett tag eftersom han i princip kräktes så fort han fick nått i munnen. men nu går de bättre igen. fick gröt och lite fruktpure här på kvällen som gick ner och han fick behålla allt plus vatten då som vi ger mer än vad han brukar få. börja lite smått igen men maten så får vi se hur de går.

Inne på hemnet såå fint radhus till salu men lite väl dyrt bara 490 000 kr;) vilket vi har kanske råd med men då kommer de typ bli att man precis klarar sig varje månad eftersom bara tony som jobbar just nu och så vill jag inte ha de. vara mammaledig först har alla dar kvar än sen efter de ska man hitta ett lämpligt dagis som kan ta hand om neos extra behov vilket nog inte kommer bli de lättaste och sen ett jobb till mig. fråga på coop först bästa vore ju såklart ett schema men har inte så stora förhoppningar på de. Jaja de är ett tag kvar men de kan vara bra att ändå planera lite iförväg så man vet.

Nej nu ska neo ha pyjamas ny blöja och medicin snart läggdags. somnar vid tio på kvällen nu och inte halv elva skönt.
Men sen sover han desto längre på morgon idag var de jag som vaknade före neo;)
Ha de bra alla i värmen!

13 månader (okorrigerat)



Våran vackra underbara Neo blev 13 mån den 26/7
Tänk vad tiden bara rinner iväg
Älskar dig mest av allt<3

skärgårdsgrillning

I fredags när tony slutade tilv bestämde vi oss att ta en liten korv grillning i skärgården. Neo fick äta klart här hemma innan vi begav oss ut i värmen. hittade en solfri plätt och vi bestämde oss för, lade ut en stor filt på gräsmattan ocj där låg vi och njöt en bra stund. tony skötte grillningen blev korv med bröd gott och lite efterätt i form av kakor och lite godis. låg och myste bra länge såå skönt att vara si skuggan för det är omöjligt att vara i solen iaf här är äckligt varmt stackars dom små går och oroar mig över att neo ska ha de varmt. ger mer vatten och bara skugga som gäller. Var underbart att mysa med hela familjen. Åkte hem neo fick mat kollade på en film I am legend jättebra film men slutet var sådär. gick och lade oss strax efter vi sett klart. underbar dag.

Igår hade min bror och tony anmält sig till en golftävling kl 14. men först åkte vi till min pappa för han bjöd på tacos såå gott var längesen man åt de. dom hann äta innan dom skulle i väg, stannade kvar hos pappa fikade pratade lagade neos musik tv som betet sig skummt blev jättebra. kollade mest på tv oprkar inte vara ute när de är så varmt. tony kom väl kanske vid 19 vi åkte hem kollada lite på filmen the number 23 himla skumm film inge vidare gich och lade oss.

idag käkade frukost tillsamans som int ehänder så ofta längre neo fick sitta med och få lite mellanmål iform av lite fruktpure. ska börja försöka ge honom lit mer pureer nu haft ett uppeh¨åll för ett tag gick de  inte alls. efter de åkte vi och veckohandlade hade fått nya vagnar med bättre liggdel för neo som va frlite större jättebra. fick gör fort att handla för omväxlings skull tony brukar alltid stanna och tjata med alla haha:P åkte hem åt lunch sen kom tonys mamma och pappa och hälsade på tonys pappa fixade vår låda till sklötbordet som bara brakat ihop hela tiden men nu är den limad hoppas de håller. tony har åkt på träning förstår inte hur man orkar hålla på med sånt i denna värme fyy. sen vet jag inte vad vi ska göra. Älsklingen har somnat nu första gången idag har inte märkt att han blivit så matt av värmen som dom kan bli jätteskönt visseligen håller vi oss mest inomhus.... aldrig är man nöjd antingen är de för kallt eller för varmt  men nu är de fasen äckligt varmt man orkar knappt gå ut!

Statistik

kollade på cityakuten igår där dom förlöste ett barn i v 24. mamman ville låta barnet dö( ja de är ju bara ett tv program men de väckte en hel massa tankar och känslor). en av läkaren ville inte ta hand om barnet medan den andra ville se började dom rabbla upp statistik att  barnet hade 5 % chans att de skulle bli normalt och få ett bra liv.Tänk om dom sagt så till oss! för oss frågade dom aldrig ens utan dom sattsade allt! är sååå trött på all statistik som har på tv:n i tidningar  att så många % chans är de osv. tänk om dom hade struntat i att försöka rädda neo bara för dom där proccenten? han som idag är sååå välmående såå glad och såå nöjd med livet.  sen såklart vet vi inte hur neos framtid kommer se ut men de finns absolut inget som säger om han skulle ha nått slags rörelsehinder eller nån annan skada att han skulle få ett sämre liv de blir lite som man gör de själv och vi ska göra allt i vår makt att han ska ett underbart liv.

Men de är en fin gräns. vår läkare pratade om att han kunde bli ett paket som varken kunde röra sig eller eller  vara vad ska man säga klar i huvudet vad är de för liv? men de är såå himla lätt för mig att sitta och skriva eftersom de gått så pass bra med neo med tanke på allt han fått gå igenom. Andra föräldrar vars barn som det inte gått lika bra för kan jag aldrig föreställa mig hur dom har de. Men de är ändå ens barn som man gör allt i sin makt för så är de bara oavsett vad. nått som är inristat i en nått sånt fundamentalt!

För så är de bara ens barn är ens allt!
Man gör allt för dom avsettt vad!

onsdag torsdag fredag

onsdagen var seg lite för seg. skulle fikat med sandrah men hon verkade ha ett extremt fiak sug och david slutade två och sen skulle dom till davids mamma så de får bli en annan dag är hemma lite smidiager att göra de hemma än att han kanske skulle spy ner hela vagnen och sen under matning måste han ligga still inte alls roligt och när man väl är ute så är de ju självklart att han vill komma upp och vara med och se massa spännande. kl 16 kom emma som inte sett neo på riktigt bara på bilder. hade köpt lite presenter till neo men pappret var roligast som vanligt;) pratade fikade lite tvingade på henne den sista rabarberpajen så nu är den slut, gick väl hem vid 20 kanske neo och jag myste. tony kom hem efter en tennismatch med några vänner. sen la vi oss. dock såå svårt att sova trotts fläkt i sovrummet blir de ändå vrålhett:/

Igår knallade jag och neo till min farmor andra gången denna vecka tony jobbade länge. tony sa på morgonen att de var varmt men jag var nog lite för modig och begav mig ut vid tolv varmaste stunden på dagen. fy fan va varmt de var hela vägen så ligger solen på och de tar ca 40 min att gå var som en stekt sill när jag kom fram blää gja jag vet jag är aldrig nöjd över värmen men igår var de verkligen pötthett. Inte så mycket för min skull framför allt för neo så bra att man kan dra suffletten långt ner så han fick bara lite sol på fötterna men de blir såå instängt i vagnen så svetten rann på ryggen på honom stackarn bli orolig för att han ska bli för varm. efter många om och men kom vi äntligen fram och hos farmor var de svalt och skönt. Neo fick käk och även jag torsk med äggsås sååå gott passa på att äta fisk där eftersom tony inte äter de:P Pratade fikade möte upp tony efter jobbet tog sällskap hem, tony mådde illa gick och lade sig och sov bra länge. medan han gjorde de städade jag diskade dammsög dammade skrubbade toan. så nu slipper man stå och göra de under helgen skönt. myste på vkällen neo och jag som alltid innan vi lade oss.

Idag slutar tony tolv andra gången för denna vekca inte ofta de händer. sen är han ledig hela helgen jobbar måndag och sen ledig till torsdagen skönt för honom för de är enromt mycket på jobbet. Vet faktiskt inte vad vi ska göra idag inget planerat förutm att köpa nått gott till i kväll om man vågar sig ut i värmen och vågar sig in på maxi eftersom verkligen alla får lön idag trippel lön. folk är ju som galning vid löning...

Hilevi och Eskil

Blev så glad!
fick alldeles nyss ett mess av hillevi. en tjej som låg samtidigt som oss i karlstad på neontalavdelningen.
hennes son eskil är född i v 24+5 och neo är född i v 24+3.
Pratde mycket under tiden i karlstad och känns skönt att man har lite kontakt så här efteråt.
Så otroligt skönt att komma i kontakt med andra föräldrar i liknande situationer som vi själva sp när dom var med oss under den perioden och vi dom och stöttade varandra ett stöd som betyder så fruktansvärt mycket svårt att förklara den enda någolunda förklaringen är att dom vet hur de är.

Hennes eskil har nyss också fyllt ett år även dop och bröllop har firats så dom har haft fullt upp. Eskil kan sitta själv. vore så roligt att träffas nån gång dom bor i säffle så de är ju en bit men de vore så otroligt roligt.!!

Måndag tisdag

I måndags kom sandrah och devin över. de va trevligt.var ett tag sen vi sågs. tjatade en massa om allt möjligt. Devin va lika söt som vanligt tog några varv runt vårt vardagsrumms bord hehe. Neo och devin somnade samtidigt efter allt bus så vi åt lite rabarberpaj som blivit över.Blev en hel del kort och även en lite film som finns på sandrahs blogg  neo tycker tittut leken är väldigt rolig! var menat att vi skulle ta en promenad men sandrah och david åkte till ikea för att inhandla lite grejer till devins rum som dom ska fixa iordning. Tony och min bror åkte och spelade golf i karlskoga.
senare på kvällend rog de in ett stort oväder med massa regn och åska men de var mysigt. tände lite ljus neo låg i mitt knä och mös. tony kom lite senare tur att dom slapp åskan på golfbanan. kollade lite på tv lade mig


Devin


Mammas älskling

Igår så gick jag och neo till min farmor och tiggde mat hehe nej då men ibland är de skönt att så slippa laga sp när man är själv. satt lite på ballkongen och myste. Farmors bekand kerstin har barnbarn som hon köpt blöjor till men som var försmå så dom fick vi samma strl som neo har så de tog jag tacksamt emot så dyrt med blöjor. pampers var de aldrig haft dom men de verkade vara bra. fick kyckling och ris jättegott och efter de fika. tony kom efter jobbet och åt han med inann han åkte hem och tog hand om tvätten. jag och neo stannade hos farmor till halv åtta innan vi gick hem. Neo och jag låg och myste i sängen en bra stund och kikade lite på tv inann vi gick och lade oss. såå otroligt varmt på nätterna nu så jag ahr svårt att sova spelar ingen roll vad jag gör ändå lika varmt. Igår var de underbart väder och sagt att de ska bli finare nu men när jag vaknade i morse så var de lika grått och mulet som de brukar vara hoppas de spricker upp.


Hos gammelfarmor


lite senare idag kommer emma som så gärna velat se neo ett tag men inte blivit av men i eftermiddag kommer hon förbi en sväng...

Fredag lördag söndag

 ifredags var de lugnt en tripp till stan för att hämta ut neos nya medicin igen hoppas innerligt att han inte blir dålig av denna. konstigt nog så gick den inte på högkostnads skyddet väldigt underligt eftersom typ allt har gjort de så va 300 kr för den där flaskan. köpte även ögongel se om de lyckas pigga upp mina ögon som för övrigt ser hemska ut sover dåligt bara vä'nder och vrir mig natten till måndagen var hemskt men fick sova till halv tio i alla fall,. köpte även på byxor och en bosy för 140 kr . var tänkt att vi skulle ta en proemand men på apotetket tog neo o för kung och fosterland så hela apoteket luktade skit och eftersom utbudet på toaletter med skötbord i denna stad är lika med nol förut om bvc så gick vi hem och bytte blöja och sen mat. resten av kvällen kikade vi på tv.

lördagen jobbade tony till 14. morsan ringde så de blev en sväng till stan även idag. neo fick en body med vargen på och strumpt. fick ha sina nya kläöder som jag köpte i fredags som verkligen inte var stora inte på bredden men på längden var ett tag sen han blev mätt och vägd 1 augusti ska vi till bvc igen. gick hem matade neo gick till maxi för handlign möte tony som slutade hanldade tillsamans åkte hem gjorde grekisk sallas med luft torkad skinka strax där efter kom min pappa och farmor pappa hade köpt massa fika bröd och farmor hade gjort rabarberpaj såå gott satt och pratade en bra stund om allt. dom åkte hem runt halv åtta jag ställde mig och diskade som jag förövrigt  blivir jättebra på minst en gång om dagen och de går såå mycket fortare att diska när de inte är mycket. fick och lade mig vid en tio som vanligt tony var ute och drack öl så neo fick ligga på tonys sida myste innan vi somnade bägge två.

Söndagen med skitväder regnade i princip hela dagen. neo och jag låg och mös ivåran säng tony jobbade till 15. neo somnade på mig flera gången underbar mysigt. tony fick skjuts av ronny hem eftersom han cyklade och precis när han slutade började de spöregna. ronny och jag åkte och fikade i skärgården jätte trevligt och skönt att komma ut. var ut kanske i 2 timmar kom hrm gjorde mat. satt lite vid datorn neo somnade i mitt knä och tony sov middag var mycket på jobbet eftersom de var barnbidrag och allt sånt. de var väl de hela lade oss tillsamans för en gångs skull men hade svårt att somna vänd eoch vred på mig halva natten känns de som i kroppen idag. massa tankar som snurrar som vanligt!

Lugnt idag tony slutar 12 inte ofta de händer neo sover än  kl(10:34) sjusovare... har vunnit ett bloggpris tydligen ska man nominera de vidare..

Älskar dig mer än allt annat på denna jord


Efter jag skrev av mig första gången så vsade dom bebisen född i v 23 en gång till och då hade han slutat att andas.
Har inte tvekat över neos överlevnad mer än en gång. Det var såå som de självklaraste i världen att han skulle kämpa sig igen allt nu i efterhand så när man börjar samla sig så var de inte så självklart till en början. men för oss har de inte funnits ett tvivlel vi vet hur stark han är!

Men de var en gång jag fick den där klumpen i magen kändes som om ens själv lämnade kroppen ens  hjärtat slutade slå. De var den gången när neo slutade andas han fick inte luft. Syremättnaden i blodet ska ligga runt 95-100 %. den gången var neos nere på 1. Alla läkare sprang in nån sköterska sa att de är nog bäst att ni lämnar salen.

Minns att jag gick till toaletten och låste in mig var tvungen att sätta mig ner för de kändes som en del av mig höll på att sluta exictera. Då fick jag tankar är det här slutet? är det här vår resa slutar?. Allt bara snurrade. jag grät tårarna tog aldrig slut bara forsade lyckades samla mig lite styrka nog att klara gå in på neos sal igen men enorm rädsla över ovissheten lever han? när jag väl  klarade av att gå tillbaka sa hade flocken med läkare minskat. Där låg han vårt mirakel den starkaste själ på denna jord och syremättnaden hade gått upp igen. det visade sig att respiratorslangen hade åkt upp för långt sa han hade fått kämpa på själv att andas länge men till slut orkade han inte. så dom hade satt i en ny slang igen och nu var allt bra. Det kändes att de var nått som var fel vi sa till flera gången men allt lätt bra men de kändes verkligen att e var nått som inte stämde de sa jag flera gånger. aldrig mer ska jag tvivla på min intution!

Den lättnaden den går inte att beskriva mitt barn lever han mår bra. Vi satt hos honom hela natten lade våra händer på hans lilla kropp för att han skulle känna sig trygg. Ens egna behov blev så otroligt meningslösa så länge vår underbara vackra son mår bra så struntadfe man i sig själv för de fanns inget på hela denna värld som gick före neo absolut ingeting och verkligen inte en själv. nu iefterhand så vet man att man är tvungen att ta hand om sig själv också men jag ångrar inte en endaste sekund vi satt hos honom hela nätter vakde över honom försökte göra allt i vår makt för att han skulle känna sig trygg och älskad all vår kärlek var enda millimeter av vår kärlek som vi hade i våra kroppar gav vi till neo.  Han är vårt allt kärleken till honom är såå enorm visste inte att man kan älska någon sååå otroligt mycket.

Ibland går tankar till tänk om han inte hade överlevt tänk om jag hade suttit här idag utan honom- jag vet man ska inte tänka så men ibland blir de bara så. Hade neo inte överlevt hade nog inte själv orkat forrtsätta leva . men sen ser jag på honom och alla sådan tankar försvinner alla tvivel spolas bort. Våran vackra unge! utan dig är jag ingenting

♥Älskar dig mer än allt annat på denna jord♥


Minnen


Tårarna bara bara forssar just nu längs mina kinder. Kollade på sjukhuset där en mamma var tvungen att köra katatroffsnitt efterdom hennes moderkaka hade börjat släppt. barnet var i v 23 dom sa bland de tidigaste barnet som går att rädda. och tankarna bara skenade iväg tänk om neo föddes lite tidigare så kanske han aldrig funnit hos oss idag. Sen när man fick se barnet såå litet det är helt ofattbart att neo har varit så lite de går inte att förstå. sen när man såg läkarna rullade bebisen i en kuvös i dom korridoerna som neo har åkt i. Samma avdelning som neo låg i. de var som gjort att alla minnen skulle komma tillbaka och de med en smäll. Sen så dom att vårdtiden är lång. Vi har kommit långt på den resan! Det är svårt för andra att förstå som inte varit i samma situation man måste själv uppleva och gå igenom samma sak för att verkligen kunna förstå. Men alla minnen rörs upp så otrolight lätt bara man ser nått eller känner en lukt sen sjukhustiden. Det kommer aldrig försvinna. Det går verkligen inte att beskriva vilken styrka vilken livvilja dessa barn har den är inte av denna värld...



Mariebergsskogen

har varit dålig på att uppdatera bloggen på sistone.

I tisdags var vi i karlstad eftersom neos knapp beetet sig konstigt och de visade sig att den han hade varit lite förstor så nu fick han en mindre som har funkat jättebra. skönt att de ordnade sig. Efter karlstad var vi så hungriga så vi köpte pizza pch tog med till sara var såå gott helt utsvulten. var trevligt att träffas eftersom de var så länge sen nu så vi hade massa att prata om. Michelle växer så de knakar! Verkligen en sån fin lägenhet dom fått nått sånt är de som jag och tony vill flytta till. såå sugen på att flytta nu.pratade mycket om deras katt som blev påkörd hann tyvärr aldrig träffa bobo:(
Tony hämtade mig coh neo vid fem de var menat att dom skulle spela golf men de blev de inget med eftersom de började spöregna när vi kom hem.


Glad Michelle

Igår åkte vi till Mariebergskogen med tonys mamma och pappa. VAr jätteskoj  att se på alla djuren och även hälsa på tony gammelmormors pappegoja så nu är där goggo såå söt är han. Neo fick sitta i selen för att få komma upp och se lite och de var riktigt skoj snackade som aldrig förr. Lite sugen på att åka till kolmården också nån dag framöver. Även tonys mormor hennes syster och morfar möte upp oss på mariebergskogen. vädret var kanon blev något mulet när vi skulle hem. de var en sån trött kille i bilen hem sov som en stock men inte konstigt eftersom han höll sig vaken under hela vistelsen under mariebergsskogen en riktigt lyckad dag. kom hem vid 4 tony käkade inann han skulle börja jobba 17-23. Neo och jag mös som vanligt underkvällen somnade kl 22 någolunda tid iaf. satte på hans mat och gick själv och lade mig.


Glada killar i mariebergsskogen

Idag har de inte hänt så mycket. neo har gått lös i hoppgungan. neos läkare ringde för uppföljning av medicinen vilket inte alls har funkat bra eftersom neo blev förstoppad så  nu ska vi få en annan tydligen som ska verka på ett annat sätt hoppas innerligt inte att han blir som sist stackarn fyy. har tvätten neo har åkt till björneborg. tonys pappa var här tidigare idag och hämtade massa säckar med skräp som vi rensat ut. tony skulle även slipa rost på bakluckan på bilen. blir nog en lugn kväll herrn ska snart ha mat.

Idag har älsklingen rullat över till sidan flera gånger alldeles själv nått han nyligen har börjat med så de kanske inte dröjer innan han kan vända sig från rygg till mage. somnade även på sidan idag såg så mysigt ut..


Våran underbara vackra älskling<3



neo i hoppgungan


Klippning och färgning


så jäkla sugen på att klippa mig och färga. vore lite kul med förändring men vet inte riktigt vilken frisyr. om man ska klippa topparna och fixa till luggen lite eller om man skulle byta frisyr. vore så kul att unna sig nått och att få piffa till sig lite. framför allt vore de skoj att färga ljusare när man nu får råd. letade efter frisyrer men hittade inga. nån som har nått förslag på nån bra sida eller snygg frisyr för här är de idetorka just nu fast de är de väl i och för sig för de mesta ;)

byte av knapp

Imorogn blir de karlstad för att byta knapp den har beetet sig lite skummt som den inte brukar göra och backventilgen är nog lite slapp nu eftersom de kommer ut mat ur knappen när kopplings slangen är ur och de ska de inte göra sen tror vi att den knappen han har nu är förstor så vi ska få en annan storlek på den hoppas de blir bättre. så hoppas jag att jag får lära att byta själv blir lättast så om de nu skulle åka ur eller gå sönder så kan man själv byta här hemma istället för att behöva åka och byta i karlstad de blir nog bra hoppas vi såg inte så himla svårt ut att byta när vi kollade i uppsala när dom gjorde de så de ska nog gå bra.

Sen efter de ska vi till sara och michelle imorgon var längesen nu vi sågs men domhar haft fullt upp med dopet och flyttningen. michelle lär väl växt som en tok sen senast jag såg henne

Skulle tagit en promenad nu men älsklingen somnade på mage på golvet har inte hjärta att väcka honom utan han får sova så länge som han behagar annars blir han lätt kinkig. Igår kväll bajsade han äntligen som vi ahr gått och väntat eftersom han är förstoppad så fort han ska bajsa så skriker han i ren panik för han får såå ont ve tinte vart han ska ta vägen för de gör såå ont de skär såå i hjärtat så maktlös. bajsade även för en stund sen lite grann men de är stenhårt men inga skrik av smärta idag så katrinplommonpuren kanske har börjat verka sen så har vi struntat i att ge honom medicinen och de kanske även de som gör att de går lättare för honom såå skönt att magen kanske börjar komma igång igen.

idag börjar tony att jobba igen efter semestern han var inte allt för sugen om man säger såå fyy men han öppnar lugn idag är de bara 4 h och i morgon ledig då vi ska byta knapp. sen på onsdag kanske de blir mariebergs skogen och hälsa på tonys gammelmormors pappegoja som dom tog hand om som hamnde där gogo heter han kul för neo å komma ut och titta på massa djur också som sagt om de blir av. iväg till sopptippen för att dumpa av massa säckar med skräp som blev när vi rensade ur garderoben helt sjukt vad mycket skit man har egentligen.



Tråkdag...


Sovit typ inget alls dom två senaste nätterna. känns som hela dagen beståt av en dimma ser suddigt trött ont i huvudet försökt sova men de går inte. Hade sett fram emot denna dag men inget blev som man hade planerat idag trist!
Avskyr sådana dagar...







Nya vagnen





Denna vagn blev de. var och testat många olika men inte riktigt hittat nån som var bra för neo men tillslut så hittade vi den. Den vagnen neo satt bäst jättebehändig vagn lätt att köra jättebra sele fullt liggläge vändbar sits vi är jättenöjda och neo trivs i den






Förstoppad

I natt vaknade älsklinge och var jätteledsen men de gick över ganska fort. Men sen vid halv åtta vaknade han igen och var otröstlig han hade såå ont att han inte visste vart han skulle ta vägen så jävla jobbigt att se man känner sig såå maktlös tog bra länge inann han somnde och lugnande ner sig. skulle egetligen ha mat nu men tänker verkligen inte tryck i honom de när han har ont. Blivit såå hård i magen nu vilket vi är ganska säkra på att de är medicinen som vi ska slut age och se om de blir bättre fyy. har inte sovit många timmar dom senaste nätterna är helt slutkörd nu och orolig över neo att han har såå ont. prova att ge mer kattronplommon och se om de hjälper. sist han bajsade var den långa hårda korvar som en vuxen kunde klämmt ut. hoppas innerligt att de blir bättre under dagen ska köpa katrinplommon jucie att ge för då är de lättare att variera mängden lite...

9 månader (korrigerat)


Igår blev vår underbaring 9 månder korrigerat. mer den åldern vi utgår ifrån just nu än ett år.





Fick katrinplommonpure igår eftersom han blivit såå hård i magen av medicinen de gillades verkligen. första gången som han fick sitta i sin stol och äta mat när jag och tony åt som uppskattades starkt han tyckte de var jätte roligt sp att få kladda. Går dagen var ganska lung. blev en sväng till neos morfar och hälsade på medan pappa spelade tennis efter de åkte vi och handlade helt öde i vår kyl och frys eftersom vi rensade ur den och frosstade ur den iförrgår.
Kom hem lagade mat. tony åkte iväg för att spela golf. jag och neo myste och busade blev även ett bad och jösses vad han plaskade jag blev dygnsur hihi. Neo somnade tidigt igår redan 21:30. så jag fick en lit stund för mig själv satt vid datorn. tony och min bror kom drygt 22:00 stannade inte länge för sen skulle dom ut till nån fest.

Grattis älskling är stor kille nu
älskar dig<3

Vårat allt!


None



Igår låg jag och tittade in i dom vackraste blåaste ögonen såomfinns.
Vår son är såå otroligt vacker såå underbart min kärlek är såå stark så den överväldigar mig
Började gråta när jag såg han vackra ansikte.
Visste inte att man kan älska nån så otroligt mycket.
det går inte att beskriva

Älskar dig såå otroligt fruktansvärt mycket älskling
Du är mammas och pappas allt!
Du är vårt liv
Du är vårt mirakel
Du är kärlek



Neo vårat allt!

hoppas innerligt inte att han blivit smittat


igår var man barnvakt åt devin full rulle hela dagen.  inte van att han en unge som är överallt eftersom neo ligger där han ligger så de var inte en lugn stund och vår lägenhet är inte precis krypvänlig:P dock har han börjat bli sjuk igen så jag var lite skeptiskt till att passa honom så sandrah ringde runt till andra men de var ingen som kunde.Nu i efterhand så känns de som de var bättra att nån annan passde honom  absolut inte för min och tonys skull med för neos han får verkligen inte bli sjuk. 

Imorse tyckte jag neo var slemmigare än vanligt så jag hoppas innerligt att han inte blivit smittat hoppas verkligen inte de, får s ehur de blir framåt dagen men lika pigg. Han brukar vara oerhört slemmig på morgonen vilket som men vi tyckte de var litemer idag. tonys mamma var här igår och sa att ögoninflamation är väldigt smittsamt vilket vi inte visste så vi spritade händerna mesta dels igår enbart för att neo inte ska bli sjuk och försökte tänka påp hygienen visseligen så var dom inte så mycket tillsmans igår. De är säkert inget men man är nojjig mamma håller tummarna att de inte är nått!

Idag blir de en tripp till karlstad för att kolla vagn och köpa ett medicinskåp bra att ha allt samlat på ett och samma ställe. neo får vara hos farmor och farfar idag slipper han följa med allt krångel och åkning. Dom säger ju aldrig nej till att vara barnvakt;) Blir nog antagligen att vi åker till tony farmor och farfars stuga idag eftersom tony böjar jobba igen på måndag så vill han dit igen innan så ska vi på hova riddarvecka och kanske en tripp till falköping där dom gör sååå god ost. Hopppas vädret blir bra också lite långtråkigt när de bara regnar hela . Nej nu ska jag packa klart de sista innan tony kommer och vi drar till kd hoppas vi hittar en vagn som är lite behändigare att köra. ska bara bli skönt att få komma ut lite!

Ha de bra alla!

Helgen

 lördagen var ganska lugn. Fick städdille så jag rensade ur hela garderboen i hallen hur mycket skit som helst som nu bara står och ska slängas. blev en enormskillnad. sen rensade jag ur där vi har gardiner dukar sängkläder och handukar såå skönt med lite ordning och slängde allt som vi aldrig använder. städade även bort all skit somm låg under sängen och nattduksborden såå skönt med lite ordning och slänga allt just de rensade även i byrån i hallen fick värsta städmanin sen de vanliga städat toan dammsugit dammat så nu är de i alla fall lite ordning här hemma.

Tony var ute i lördags så jag och neo myste och kollade på juno. Jag vet inte vad de är men jag älskar den filmen även om den är såå ledsam förstår inte hur man klarar av att lämna bort sitt barn. fyy hemska tanke. gillar den filme så mycket dialogen är så bra annolunda jämfört med andra filmer såå bra att jag även såg den en gång till igår.




Var i skogen igår med pappa och farmor för att plocka svamp men vi hittade inte en endaste en är nog lite tortt än så de gör verkligne inget att de regnar idag. resten av gårdagen myste vi. Neo har varit såå oerhört lugn och såå nöjd nöjdare än vanligt hur de nu ska gå till han brukar va tillfreds med de mesta men helgen har han varit ännu mer nöjd ve tinte vad som hänt. Har börjat att prata mer skratta mer underbara unge vi älskar dig! neo fick även prova på att sitta i sin egen stol igår var ett tag sen nu eftersom han säckar ihop så fort men igår gick de oerhört bra såå underbart när alla satt samlade runt bordet kändes verkligen som en riktigt lite familj och neo tyckte det var såå roligt underbart


Sitta själv i stolen

Han fick plaska iblajan igår och det var inte nådigt vad han plaskade så mycket har han aldrig blött ner mamma förut efter badet tog pappa över och masserade och oljade in och strechade jättemysigt. Sen lade neo och jag mig i vår säng och kollade på en film mamma vid 16 jättebra men oerhört ledsamt. HAn somnade brevid mig lade honom i hans säng fick och gjorde mig ordning för natten och precis när jag skulle lägga ner mitt huvud på kudden började han böka och ha sig så jag lade över honom i vår säng igen och han tvärslockande gullungen. De var vår helg de låter väl kanske inte så händelse rik men de har varit en underbar helg med världen mest nöjdaste unge massa mys och filmtittande<3


Plaskade som aldrig förr

Idag ska man vara barnvakt åt devin för sandrah ska grejsa med håret ska bli spännande på vad de ska bli. regnar så de blir nog att vara inne idag..

Sammanfattning under några dar

Blir en lite sammanfattning för dom dagar som gått.

I onsdags blev de en sväng till neos gammelfarmor. tony skulle spela golf och det tar ju princip hela dagen så vi kände inte för att sitta hemma och dega. Var jätte trevligt blir alltis så bortskömd med mat skönt att behöva slippa laga lite ibland. Neo sov faktiskt ganska mycke den dagen så jag fick lite tid för mig själv så jag hann läsa ut min bok gravidchock jättebra bok rekomenderas. Satt ute på ballkongen och njöt av skuggan. knallade hemåt runt åtta och halv vägs kom tony och hämtade upp oss. åkte hem kikade lite på tv innan vi lade oss.

Itorsdags fick vi till stan hämtade ut neos nya medicin hoppas de hjälper. Knatade genom staden och till jysk för att köpa en förvaringslåda till neos leksaker blev riktigt bra faktiskt. skönt att få undan lite. Ner till stan igen träffade sara stog och pratade en liten stund hon skulle köpa nu dator så tony fick hoppa in som lite smakråd han sommvet jag är nästan helt okunnig haha. gick hem neo fick mat sov en pytteliten stund. Vid kl tre hämtade vi upp sofi och åkte ut i skärgården för fika. jätte trevligt och bäst attpassa på att ses eftersom hon jobbar så mycket nu i sommar. blev en twister somvanligt satt i skuggan och pratade om allt möjligt. efter de släppte vi av sofi vid maxi vi åkte till BVC för att hämta neos grejer till pumpen men ingen kom. så vi åkte hem neo fcik mat sov en pyttestund igen. resten av kvällen kollade vi mest på tv åt mat. gick och lade oss. Neo har fått en dåöig ovana nu på kvällen han vägrar att sova somnar  sen och totalt vägrar vad man än gör. eftersom han sover mindre på dagarna så tycker jag att han borde somna lätt på kvällen men så är inte fallet ganska jobbigt men hoppas de bara är en period som går över relativt fort.

igår åkte vi till björndeborg hos tonys mamma och pappa. var där mesta dels hela dagen. grillade ocg hade de skönt. Dom hade köpt nya ute möbler som tony hjälpte till med att bygga ihop. tog de mest lugnt faktiskt och bara njöt. Neo tycker de är sååå skönt att vara ute trodde han skulle somna bra m,en som föregående kväll så vägrade han sova blev sent och jag känner mig helt sliut idag.

idag vert jag faktiskt inte va de blir promenad ute i alla fall kanske en sväng till morfar eftersom tony har träning om en liten stund. Höll på att ladda upp bilder på bd men kameran dog mitt i en uppladdning så de får bli att försöka igen senare.
Ha de bra alla!!

Mer sysselsättning


Igår så blev de en fika på cafe pause med sandrah och Devin de blev massa prat om allt möjligt. skönt attdevin börjar bli bättre nu. det var trevligt. De märks nu mer och mer att neo vill hitta på grejer som att gåmut träffa folk och får han inte de blir han mycket lättare kinkig. Men de är bara roligt en del av utvecklingen underbart. så fort han blir sysselsatt så blir han jättenöjd och glad. ska bli såå skönt när han kan sitta själv också eftersom de inte är såå poppis att ligga ner längre helst stå eller sitta är de som gäller. sen när han kan sitta kan han lättare sysselsätta sig själv underlättar en hel del hoppas de inte dröjer så länge till. Blev en sväng till apoteket för att köpa blöjor känns de som menmen va gör man verkar va lite bättre idag i alla falll skönt de så de inte känns som om man ska förblöda. känns precis som de var efter förlossningen fyyy.
Sandrah var inne på lindex och kappahl köpte strumpor till devin kjol och leggings. hon följde med hem en sväng innan david kom och hämtade dom och idag åker hon till arvika festivalen skoj! visseligen är jag verkligen ingen festival människa.






TRäffa sara nån i veckan ska bli såå roligt. dom flyttade i helgen så de ska bli såå spännande och se hur dom har de nu har sett bilder men inte i verkligheten vi prtade om de förra veckanfår se om hom har tid full rulle när man flyttar fyy vilket slit men bra sugen är jag själv den här lägenheten är alldeles för lite föss oss tre nu en 2:a på 54 kvm neo har ju massa grejer som ligger precis överallt svårt att få ordning när man har såå små ytor. hoppas verkligen de blir av å träffa dom vi ses för sällan!

idag vet jag inte riktigt vad de blir. härligt väder i alla fall hoppas de ör varmt så neo kan ha shorts. tony ska spela golf idag så jag vet inte riktigt vad neo och jag ska sysselsätta oss med riktigt. till jysk kanske för att köpa förvaringslådor till neos leksaker kanske vi får se...



RSS 2.0