Min son är min förebild!

I tisdags tog våran underbaring sina första små steg framåt.De var morbror som höll och och hjälpte!
Vi blev faktiskt paffa för han brukar bara stå  och ryka lite i benen men inga steg men nu kom dom
några små söta steg. han är helt fantastisk!

Gång på gång så blir jag så förtrollad över vad denna kille har klarat och klarar av
Jag är med om nått fantastiskt,nått magiskt
jag får vara med och uppleva se den starkaste kämpen jag vet
vackraste varelsen i denna värld
växa och utvecklas.
jag förstår inte vad jag har gjort för att vara värd honom
Det finns inget som gör mig så lycklig och stolt som min son.
Han gör mig helt mållös gång på gång på gång
Finns inga ord som kan förklara vår kärlek till vårat  underbara mirakel


♥Han är min förebild♥






knappbyte,hockey och städning


I onsdags morse ringde dom från barnhab och sa att neos läkare som vi skulle träffa var sjuk och då ställdes även sjukgymnasten in. Men de spelade inte så stor roll för vi var ändå tvugna att åka till karlstad för att byta neos knapp som jag skrivit om i tidigare inlägg. De märktes verkligen att ventilen var paj för ballongen innehöll bara 1,5 mlm vatten istället för 5 ml så de var skönt att vi fick byta. Det var jag som fick byta för jag ville lära mig och de var verklige hur lätt som helst mycket lättare än när man skulle sätta om sonden ner i svalget på honom. knappbytet reagerar han inte ens på jätteskönt. Åkte hem gjorde mat glodde på tv i somnade.

Igår fick jag och tony hockeybiljetter till färjestad-djurgården. de var hur roligt som helst men jösses va ner ös jag var på slutet när de stod 2-1 i färjestad men dom vann såklart:D neos farmor och farfar var barnvakt och allt hade gått jättebra som vanligt. Vi sa aldrig inann vi åkte att neo säger pappa nu så när vi kom hem så sa dom att neo säger pappa. vi sa inget bara för om dom hörde att han säger just pappa:D

Idag har jag städat städat och åter städat. moppat golv torrdammat och sen dammat och torkat med trasa dammsugit plocjat undan allt ska ta toan och den sista disken. Anledningen till mitt städdille är att iår skckade vi i en annnons i nkp på vår lägenhet och idag har de ringt 5 intresserade och en kommer och tittar redan i kväll och då vill man ju att de ska se bra ut, ge bra intryck. så full rulle. Förkyldningen håller i sig än dock lite mindre igentäppt i näsan nu sån tur är för ett tag var jag typ beroende av nässpray för att kunna andas genom näsan görjobbigt. dock väldigt häning än hoppas de går över snart. Neo är frisk de är huvudsaken trodde han skulle åka på en förkyldning till men inget som märks av nu iaf jätte skönt...

Ny vikt

vikten för 2,5 vecka sen var 10530 gr och vikten nu var 11135 gr.
Längden var densamma som sist 77,6 cm
Huvudomfånget hade ökat från 43 till 43,8.

Han har verkligen blivit så stor.
Är i princip ikapp sin kurva för okorrigerad ålder också helt underbart.


tisdag

vaknade upp i tisdags och kände ganska dirket att den jäkla förkyldningen var tillbaka igen. usch usch.
Knatade ner till pause och möte sara och michelle fikade och hade de trevligt. som vanligt prat om de mesta hihi.
terese och selma kom förbi och stod och pratade lite . selma har blivit så stor nu.
Efter de gick vi till bvc michelle skulle vägas passade även på att väga neo. sen hade sara ett bankärende.
kikade lite på kappahl och lindex köpte ett par strumpbyxor till neo så himla smidigt. även michelle fick lite kläder.
efter de åkte sara och michelle hem. 

vi gick hem åt mat kikade på tv och sen sängen..





Måndag

Ingen rytmik idag antar för att de är höstlov nu. Var tänkt att hälsa på sandrah och devin men sandrah har fått magsjukan stackarn. hoppas du blir frisk fort.!

Blev en tripp ut till strand och hälsade på sara michelle och jimmy. var väldigt längesen vi setts. var jätte skoj. michelle har blivit så stor och kryper vilken dag som helst nu. vi pratade om allt möjligt. va jätte skoj att ses. Och imorgon ska dom ner för att väga michelle så då passar vi på att ta en fika!

Snart kommer väl en kille som ska kolla på vår lägenhet. hoppas han vill ha den så man slipper krångla med annons och sånt. hoppas hoppas hopppas. inget knappläkage idag sån tur är så ventilen verkar inte vara helt paj i af tur de.
Blir väl lite tv-tittnade innan sängen kallar...

Söndag

Jösses va de blåste i natt. Neo vaknade upp en gång och blev jätteledsen antagligen för att de just blåste så mycket.
Idag har de regnat hela dagen i princip. Så vi har passat på att fixa lite grejer här i lägenheten, målat elementet en sista gång, gjort en stor städning på toan mm. Kommer en arbetskamrat till tony i morgon som är intresserad av vår lägenhet. man kan ju hoppas att han vill ha den.

Och nu har man ställt om till vintertid. har inte märkt av de nått sp. Trode neo skulle somna runt nio eftersom då hon skulle varit 22 men han somnade nu kl 22 omställd tid pigg liten kille, Fått badat och fått gröt smakportion som gick görfort idag rekord. sen köpte vi en pure fruktsallad som var riktigt poppis åt en halv behållare. går så oerhört mycket bättre nu med maten underbart.

Skulle byta vatten i neos ballong i knappen och då började ventilen läcka backventilgen har blivit sliten nu de märks de läcker lite här och där nu och reservknappen vi har är förstor men läckande tycktes sluta nu. hoppas att de håller sig tills på onsdag då jag ska boka tid för nu har haft den snart 4 mån och man ska ungefär byta vid 3 mån. för läcker ventilen så vattnet i ballongen försvinner så krävs de inte så mycket för att knappen åker ut och de vill vi verkligen inte för hålet i magen växer igen fort!

Neo 16 månader (okorrigerat)


Idag  blir neo 16 månader.
snart är han 1,5 år jösses säger jag bara!
Våran vackra underbaring<3<3<3







Karlskoga

Imorse blev de en spontanresa till karlskoga för att försöka hitta lite kläder åt neo. Har fått plocka bort massa nu. Nu är de inte längden som blir för kort utan på bredden dom flesta byxor här hemma är för trånga över magen och låren han har blivit en riktigt liten knubbis underbart stora killen:D

Tony är ledig hela helgen så de var härligt att umgås hela familjen och hitta på nått.
Hamnade såklart på hm som vanligt tycker dom har hyfsat bra kläder där och inte så dyrt heller. De blev 3 långärmade och 2 byxor. Tycker de är bättre med vanligt långärmade nu faktiskt än bodys. Behändigare att mata igenom knappen men vanligt tröja ingen body som ska knäppas upp och sen på igen.

Strosade omkring och kikade i lite affärer. Sen blev vi så hungriga att vi stannade till hos mcd gott gott även neo fick lite käk då. Sen willys handlade lite nödvändigheter bla mat till neo lite gröt och pureer så roligt nu när matbiten går så mycket bättre.

Nu ikväll blir de nog mys med lite gott och en förhoppningsvis en bra film!


På mcd
Min underbara vackra älsklingar<3<3<3


Utslagna killar när vi kom hem.Mamma har kört hårt med dom på shoppingrundan;D

Pappa

Idag sa neo "pappa" för första gången!
Så fruktansvärt sött så man blir tokig på ungen
Såååå underbar



Motala

Igår var sandrah,devin,jag och neo i motala och hälsade på alice och malin. alice som fyllt ett år och allt.

Bilresan dit gick jättebra fick sitta och lugna ner sandrah för alla enligt henne tanter som körde försakta haha lite roligt var de. De var jätte trevligt att få träffa dom . Devin och alice busade runt medan neo satt och tittade på. han blir nog mer med att leka när han kan röra på sig själv.

sen kom lucas och nina var jätte skoj att träffa dom.blev fika malin hade gjort paj jättegott men gud så mätt jag blev;) Blev en promend ut och neo fick sitta i sandrahs syskonvagn som var hur bra som helst och neo verkade trivas hur bra som helst i den.Käkade lite mat pratade massa om allt möjligt.


sötnosar!!


Nina och en sötnos till:D
Det var jätteskoj. Tack alla för en jättebra dag.

Resan hem gick bra också neo blev lite irriterad när vi nästan var hemma. sov ganska mycket i bilen vilket var skönt likaså devin. fick låna devins babyskydd som neo passade i än så behövde vi inte krångla med att flytta över och koppla om neos stol och där satt han jättebra och trivdes. var inte lika många sega tanter på vägen hem sån tur va hahaha...;)

städ dag...

imorse kom jag på att de kommer en tjej för att kolla på vår lägenhet imorgon och här hemma såg de ut som ett bombnedslag så de var bara att börja städa som har tagit i princip hela dagen plus att jag har målat elementet en gång till i badrummet. sen emellan skulle neo ha mat och underhållas .smakprtion som idag blev risgröt med fruktpure eller vad de hette. de slank ner på rekordtid de har verkligen ett sånt enormt framsteg med fast föda han äter jättebra. helt underbart helt fantastiskt<3  sen på kvällen brukar han få gröt har bara gått med en halv smakportion men nu tar han en hel låter väl inte mycket för er men här hemma är de ett enormt framsteg..

Imorgon skulle neos logoped och sjukgymnast kommit men vi ska på kalas hos malin och alice så de ringde jag och avbokade och vi tar de i samanband med läkarbesöket om en vecka. sen måste jag komma ihåg att ringa och boka tid för att neo ska ha ny knapp. var tvungen att skriva de för att komma ihåg de. även bvc imrogn som jag måste avboka försökt få tag på henne hela dagen. imorgon blir de motala ska bli jätteroligt!

tisdag

Fick sova till halv elva idag vilken lyx säger jag bara helt underbart vet inte när jag fick sova såå länge senast. vaknade av att neo låg och klappade händerna som han oftast gör nu förtiden såå sött:D

idag var vi och skrev på massa papper på huset kändes helt fantastiskt och mer verkligt. Vi får alla trädgårdsgrejer ute möbler och grill följer också med känns bra att ha lite att börja med. pratade lite med ägarna om lite allt möjligt jättehärliga männsikor så de känns jättebra. Knatade ner till banken och satt in handpeningen på deras konto. så nu är de att få vår lägenhet såld. har  funderingar på att börja packa redan nu faktiskt lite smått sådär. de märks. köpte lite fiakbröd gick hem gjorde mat sen nu kom far min satt och tjatade lite om huset och så. blir väl lite kikande på tv innan lägg dags


Rytmik och öppna förskolan

idag var vi på rytmik och därefter öppna förskolan en sväng. neo satt mestadel under rytmiken och klappa händerna de tycker han är vädligt roligt. Var skoj att träffa sandrah och devin även om de inte blev så länge och se sandrahs fina och växande bebismage såå sött. man blir ju själv liten sugen men de får vänta lite.

var till banken idag tony höll på att försova sig de hade sett bra ut men vi hann skrev på för lån så nu är allt sånt fixat och imorgon ska vi skriva på kontraktet på huset och blir allt som de ska så flyttar vi in 10 dec men hoppas på lite tidigare kanske om vi får vår lägenhet såld men de kommer nog inte bli så svårt. bra läge billig hyra.. lite stressigt 2 veckor inann jul men men de ordnar sig. de ska bara bli så underbart att få komma till större.
åt lunch på stan med tony. var till apoteket beställde mat till neo lika bra när vi ändå var där. blev en långärmad tröja till neo de behöver han och även byxor har jättedåligt med byxor men hittade inga, tyvärr dåligt utbud.nu tror jag inte de blir nått mer 80 köpt utan 86 är lika bra heller för stort de växer han i och kan ha under en längre period. för önska massa kläder i julklapp!



De finns inga begränsningar för denna kille


Igår provade jag att neo lite smakportioner. har haft ett uppehåll eftersom han varit så kräkbenägen för förkyldningshostan.
fick slottspure som gick bra de verkade han gilla. sen blev de efterätt apelsin banan och äpple pure (8mån).
Jag har aldrig sett honom äta så bra som han gjorde igår. Han öppnade munnen när han såg skeden komma
slöt munnen runt skeden och tog maten smackde och svalde jättefort utan att han blev illamående eller nått sånt. för annars brukar man får dra skeden i gommen  för att maten ska hamna i munnen. han var så fokuserad aldrig sett honom så förut. Vet inte om  de var en engånsföretelse men de spelar ingen som helst roll för de visar att han kan. De var så undebart att se att både jag och tony blev helt tagna och tårarna kom. han är såå duktig våran underbara kille1

De finns inga begränsningar för denna kille
Han kan allt.
Med hans kämpar glöd och vilja så är ingeting omöjligt




 


söndag

såklart så var barnvagnen i bilen och bilen hade tony till jobbet. så då blev vi ganska låsta på en gång- hade tänkt gå till mamma eftersom de inte är långt kan ta neo i selen om jag nu orkar. var jätteänge sen jag använde nu men förra gången var han rysligt tung tror den selen går till 12 kg så snart kan han inte han den längre så fort som han växer. men mamma skulle bort så vi fick underhålla oss här hemma så gott de gick nog mer jag som tyckte de va trist att vara hemma än neo han tycker om att var här.

 Väntade på att tony kom  hem gjorde mat. åkte sen till tonys mamma och pappa även tonys farmor och farfar var där en stund. pratade fikade kikade på tv innan vi åkte hem igen eftersom neo blev trött. men när vi kom hem var han görpigg va onvanligt;) men vi lade honom iaf eftersom kl var mycket han somnade ganska strax därefter. kikade lite på beck innan jag lade mig och tvärslocknade.

Just nu väntar jag på att neo ska vakna eftersom vi ska ta en sväng till min mamma idag istället sovtuta är de.
imorgon är de rytmik och öppna förskolan en sväng och därefter ska vi till banken. sen vet jag inte om vi ska skriva på kontraket för huset i morgon eller om de blir en annan dag. ska se om jag lyckas dra med tony till rytmiken i morgon eftersom han ändå ska upp och gå till tandläkare på morgon

Vackraste som finns...


Världens underbaraste
världens vackraste
världens kämpe
Mammas och pappas mirakel

Kärleken är för stor för denna värld
kärleken är förstor att sätta ord på
Älskar dig oändligt och ofantligt

Så frustrerande att de inte finns ord som räcker till
finns inga ord som kan beskriva min kärlek till denna underbara unge



Lördag

Igår blev de lite innebandy. tog en promenad dit var så härligt att komma ut lite eftersom vi varit inne hela tiden pga av förkyldning på neo och mig. min pappa följde med och kikade han med men de var ingen höjdar match fy fan va dåliga dom var. kom hem med världens huvudvärk neo somnade sent var jättepigg. lade mig typ vid 23. vaknade halv fyra med världens huvudvärk de verkligen pulserade i tinningarna . tog en tablett och hoppade på att de skulle gå över och de gjorde de efter ett tag men då började jag må illa i stället de ena efter de andra så sömnen har inte varit den bästa precis blää.

tony åkte nyss till jobbet men slutar redan kl 3. kanske ska hälsa på mor min va ju ett bra tag sen vi såg nu blir inte ofta roligt för neo att träffa mormor ibland med.

Ett jätte stort grattis till alice idag som fyller 1 år. stora tjejen nu.
hoppas du får massa paket och tårta ! :D
Neo skickar massa grattis kramar!

Neo i gåstolen

I Onsdags provade vi att sätta neo i gåstolen. var jättelänge sen vi provade de. denna gång gick de jättebra. neo har börjat förstå att man kan röra fötterna och ta sig framåt eller snarare bakåt i neos fall men de har blivit några steg framåt också. han är sååå duktig. går till grejer och försöker ta dom medvetet. det ger en verkligen hopp om att men efter hjänrblödningen inte kanske kommer bli såå stora.

 varje framsteg han gör är såå enormt underbart
så enormt stora
!!!





Ute på upptäcksfärd!



onsdag och torsdag

 både neos och mig förkyldning är på  bättringsvägen nu tror jag . neo har haft tre hostfria nätter nu coh snorande har blivt mycket bättre. onsdagen var vi bara hemma tog de lugn. skulle träffat monica och adam men jag vaknade med feber så de blev ju inge med de. typiskt hade sett fram emot de eftersom vi inte sett s på väldigt länge men men de får bli en annan gång.

Igår var tony ledig. hälsade på en annan familj på samma gata med samma hus som haft samma luktproblem när dom flyttade in och nu idag har dom de helt luktfritt inte en endaste tillstymmelse till lukt. fick massa tips om hur dom gått till väga och fick bevis på att de verkligen går att få bort lukten. och som dom sa de är sån bra planlösning på huset så dom ville ju inte heller strunta i de bara för doftens skull. så efter de besöket blev tony och jag 100% på att vi vill ha huset så nu är de bara att skriva på kontraktet. de tar ett tag inna lukten försvinner helt men de får vi ta och härda ut inte hela världen. så snart kommer vi bli husägare känns helt fantastiskt.

Åkte till tobias vän till tony på kvällen och hälsade på men först var vi på maxi handlade fika och då träffade vi sara michelle och jimmy de var verkligen inte igår. var roligt och de var så längesen jag såg michelle hon har verkligen blivit såå stor.

VAr hos tobbe några timmar innan vi åkte och handlade vilket var välbehövligt handlade mycket men de blev billigt ändå.
Åkte hem gjorde iordning neo för natten somnade sent för han var så pigg. men oftast när man lägger honom oavsett om han inte verkar trött är så nöjd inget gnäll utan somnar efter en stund jätteskönt så inte varje nattning blir en pina.

idag kanske de blir lite innebandy ikväll får se hur de blir annars blir de lugn vilar upp oss inte göra nått som gör att neos kanske blir dålig igen men som sagt de verkar gå åt rätt håll nu jätteskönt. tony jobbar hela helgen så de hände inget sp.

Mår vi bra på måndag så blir de rytmik och öpnna förskolan de ska bli roligt att vi får komma ut lite blir bra trist att vara hemma hela tiden. Går mest och tänker på hur vi ska göra om i huset  massa planer i huvudet men prioritet nr 1 är att få bort lukten sen får vi ta allt eftersom tror de här kommer bli skit bra!

Tänkvärd text

När du väntar barn är det som att planera en fantastisk semester - till Italien. Du köper en packe resehandböcker och sätter igång med att planera vad man skall uppleva och se. Colosseum, Michelangelos staty David, Venedigs gondoler. Du kanske lär dig några användbara fraser på italienska. Allt är väldigt spännande.

Efter några månader av otålig väntan kommer slutligen den stora dagen. Du packar väskan och ger dig iväg. Efter några timmar landar planet. Flygvärdinnan kommer in och säger: "Välkommen till Holland!"

"HOLLAND?" säger du. "Vad menar du med Holland? Jag är bokad till Italien! Det är meningen att jag skall vara i Italien. Jag har hela mitt liv drömt om att resa till Italien." Men det har skett en ändring i resvägen. De har landat i Holland och du måste stanna där.

Det är viktigt att förstå, att du inte har kommit till ett förskräckligt, motbjudande, smutsigt ställe, fyllt av fattigdom, svält och sjukdomar. Det är bara till en annorlunda plats. Så du måste ge dig ut och köpa nya resehandböcker. Och du måste lära dig ett helt nytt språk. Och du kommer att träffa en helt ny grupp med människor, som du aldrig annars skulle mött.

Det rör sig bara om en annorlunda plats. Det går lite långsammare än i Italien. Men då du varit där ett tag och hämtat andan, ser du dig omkring och börjar märka, att Holland har väderkvarnar. Holland har tulpaner. Holland har till och med Rembrandt.

Men alla du känner reser fram och tillbaka till Italien och alla skryter om hur fantastiskt underbart de haft där. Och under resten av ditt liv kommer du att säga: "Ja, det var meningen att jag också skulle dit. Jag hade planerat det."

Och denna smärta kommer aldrig, aldrig försvinna, därför att saknaden av drömmen är en väldigt betydelsefull saknad. Men om du tillbringar resten av ditt liv med att sörja att du inte kom till Italien, kommer du aldrig att kunna njuta av de fantastiska, underbara upplevelser, som Holland har att erbjuda...

Fick av en tjej som läste min blogg
Postat av: Carro Hittade en så fin text! Känner inte dig eller din oerhört vackra son, men på något sätt tyckte jag den passade så bra in!

Tack :D

fbk låt

Åh Du stolta namn
Din själ den sprider sitt ljus
Dina färger lyser på oss
på den sköld Du klär
som vi alla bär så troget och så fast.
Din själ den tar ett andetag och blåser liv i vårt lag,
Din själ den tar ett andetag och blåser liv i vårt lag.

Åh Du för oss samman som så olika är och förenar oss i Ditt namn.
Varje kamp som vi sen tar oss förbi ett pris att ära Dig.
Ditt hjärta slog och för alltid tog sin boning här i vårt lag.
Ditt hjärta slog och för alltid tog sin boning här i vårt lag.

Åh Du *stolta* namn Din själ den sprider sitt ljus
Dina färger lyser på oss
på den sköld Du klär som vi alla bär så troget och så fast.
Din själ den tar ett andetag och blåser liv i vårt lag
Din själ den tar ett andetag och blåser liv i vårt lag.

Den är såå fin!



FBK-HV71

Igår åkte jag och tony på ishockey första matchen för denna säsong för oss. å fan va roligt de var. hade man tid skulle man verkligen ha säsongskort. den känslan när dom drar igång fbks sång och hejarklacken sjunger med den känslan är såå mäktig man vill bara uppleva den om och om igen underbart. färjesta spelade bra vissa stunder och vissa inte så bra så de var väldigt omväxlande spel men färjesta vann såklart vad annars? ;) var såå roligt för tony och mig att göra nått tillsamans bara han och jag och nått så vi verkligen tycker om. och självklart hade jag på mig min färjesta matchtröja den måste komma till användning. Fick biljetter av tonys pappas jobb så de var perfekt jättebra plats man ser precis allt. underbar kväll såå synd att man inte kommer iväg på hockey mer än vad man gör.

Neo farmor och farfar satt barnvakt och allt hade gått jättebra när vi kom hem. då hade han somnat och hostan denna natt var betydligt bättre än den förra jätteskönt att han fick sova ostört utan den där tråkiga envisa hostan. Fick sms från en tjej som fick barn i v 24+5 låg i karlstad och allt var bara bra nästan jämn stora neo är några veckor äldre om jag inte minns fel. deras son kan sitta  och ta sig framåt så där händer de grejer dom är ganska lika i utvecklinge lärde sig och sitta nästan samtidigt. jätteroligt att höra från dom:D sen är de en gammal klasskamrat  på gymnasiet som fick deras andra son för några dar sen en william blev de. underbart stort gratttis tiller. man blir själv sugen när folk man känner får barn och blir gravida men de får ta och vänta lite till här.

Skulle träffat monika och adam idag men eftersom jag vaknade med feber och nästan ingen röst jag och domaren var inte riktigt överense igår där med rösten idag:P så blev de ju inget med de såå himla typiskt för de var bra längesen nu vi sågs adam fyller 2 år om 2 veckor jösses va tiden går fort neo blir ju snart 1,5 år!!! 

idag blir de lugn ta igen oss tror neo verkar vara lite friskare idag hoppas hoppas hoppas de börjar gå åt rätt håll nu äntligen...

tisdag

I natt har de varit en erhört jobbig natt. lade neo vid 22 och han har hostat och hostat och hostat fram till kl 01 när han hostar så  häftigt att han kräks så de var bara att dra av pyjamens.  tycker såå synd om honom provade att lägga hon lite högre upp på en kudde men tror inte de funkade så bra tyvärr även näsdroppar och alvedon men ingen hjälpte kändes de som.tony lade sig i soffan för han började 05 i morse har inte sovit mycket alls usch känner mig helt slut. och förkyldningen vill aldrig ge sig idag är jag snorigare än nånsin och så slemmig och inte nog med dem så har lingoveckan kommit blää allt på samma gång. Blev visst ett gnällinlägg idag haha:P

Blir ingen fika med mammorna idag för de första så är inte neo eller jag friska vill inte att allt ska bli värre än var de redan är och sen inte smitta ner massa andra barn känns väldigt onödigt båda delarna. sen hade sara lite annat att grejsa med men de får bli en annan gång när alla kan.

Idag har tony och jag fått biljetter till färjesta se om man orkar iväg sen. Neos farmor är barnvakt då isådana fall men vi får se hur de blir med den saken. tony slutar tidigt idag skönt kanske man kan passa på att ta en lur sen eftersom nattsömnen varit katastrof!

12/10

 12/10 är ett datum jag aldrig kommer glömma. de datumet var neos BF datum. Så skulle han fötts då så skulle han fyllt ett år i går. de är då man verkligen förstår hur mycket förtidigt han fötts. neo fyllde ett den 26 juni och egentligen skulle han varit född nu de är då man verkligen inser hur otroligt lång period de är mellan juni och oktober så igår var de massa  minnen och tankar som snurrade upp till ytan. 16 veckor är 16 veckor men upplever man vardagen dom 16 veckorna så fattar man hur otroligt lång tid de där. Som sagt den 12/10 kommer alltid  vara en speciellt dag för oss...


Grattis mammas underbara den 12/10 skulle du fyllt 1!

tredje tanden

 Nu har neos tredje tand kommit  där nere. så nu har han tre små bissningar i underkäken men ingen där uppe än.

Han är lärt sig att leka indian med ljud nu och han blev så chockad tror jag att han fyrade av ett jätte leende de är såå himla sött när han slår på munnen och låter

 han är såååå duktig mammas kille. våran underbaring<3


Besiktning

här är vi fortfarande sjuka och värre har de blivit. neo och jag hostar massa snorar slemmiga och väldigt matta. neo är kinkigare än vanligt stackarn tycker såå synd om honom.

I helgen har vi varit hos far min och ätit mat träffade syrran henner ser man inte ofta längre,
Igår fick vi tipspromenad och sen åkte vi till storfors och hälsade på tony farmor och farfar blev bjudan på mat de tackar man aldrig nej till

Idag har besiktninge på huset varit var knappt så jag orkade men de var lika bra att både jag och tony  var med. var inga anmärkningar men vi hade mycket frågor angående lukten i huset vilket som vi trodde inte berode på möggel eller nått sånt utan de är medlet som trätt är behandlat med för att motstå röta som  luktar. fick tips på ett annats hus som också haft de problemet och nu är helt luktfritt så vi ska ringa till dom i morgon och fråga om råd och kanske få komma dit och kika lite. finns de en bra lösning så finns de inga tvivel att vi vill skriva kontrakt hoppas hoppas hoppas att de går att åtgärda! och säljarna var jättebra människor!

Morbror var här hemma och var barnvakt de gick jättebra neo verkligen älskar sin morbror de märks såå väl!

Imorgon skulle alla mammor fika men eftersom framför allt neo är inte frisk så får vi se hur de blir med de vill inte att de ska bli värre för honom  om man skulle gå ut och sen inte för att smitta alla andra barn. känns så onödgt att riska bägge sakerna så vi får se. ..

Hoppas verkligen vi blir friska snart så man bla slipper vara inne hela tiden blir långtråkigt för oss båda. fframför allt att neo blir frisk och kry så jobbigt att se honom sjuk stackarn mammas älskling...

BVC

I torsdags var vi på bvc
Sista vägningen för 3 veckor sen var 9870 gr och nu hade han ökat till 10530!
Så nu är tio kilos gränsen spräckt och de med råge!
sista längden var 75,7och nu var den 77,5.
Huvudet låg kvar på 43 cm

han har växt oerhört mycket på bara tre veckor. närmar sig sin okorrigerade ålder på kurvan,15 mån,
så ska han växa så här fort så är han snart där. Men han har ju lite att ta igen. han har blivit sååå stor våran underbara älskling.

♥Mammas och pappas allt

Sjuklingar

här hemma har både jag och neo blivit sjuka. neo snorar och hostar men ingen feber så tur är lite tröttare än vanligt kräks lite mer än vad han brukar för att han är så slemmig. Men jätte glad i övrig som alltid:D

Min hals är jätteöm. Inatt försökte jag svälja så lite som möjligt för de gör så jäkla ont hängig trött får sover dåligt om nätterna för neo vaknar flera gången av att han är täppt i näsan och knappt får lust och tony vaknar av ingenting ändå ligger han närmast neo så jag är säkert uppe 6 gr nu om nätterna så sömnen blir helt världelös.

idag hade jag tänkt gå till min farmor för tony jobbar hela dagen sen direkt efter jobbet åkter han på match och kommer väl hem runt  midnatt. lika bra att bara ta de lugn framför allt för neo så de inte blir värre. tycker de känns onödigt att gå ut tex så inte allt blir ännu värre och sen kanske smitta andra också. en mysdag. neo har sovit ganska mycket. somnade i min famn i morse hur mysigt som helst. blir kanske nån film i kväll och lite godis och massa mys!



Bilder




rytmik och öppna förskolan sen
var vi hos sandrah och devin i måndags
och lite gungning såklart




lite mys hinner man alltid med



i tisdags var vi ute länge och gungade hela familjen


idag onsdag blev de inga bilder eftersom neo varit ljus känslig hela dagen...

Ögonundersökning och lappträning

I måndags så var de rytmik och öpnna förskolan i vanlig ordning. jätteroligt var de. sen gick vi hem där min bror kommit så vi alla gick ut coh åt lunch och pratade massa om allt möjligt. Senare skjutsade tony mig till sandrah och devin dom var inte hemma så vi underhöll oss med att gungan och åkte rutschkana. sen kom sandrah och devin var där till typ halv nio var jätteroligt.

Igår slutade tony tidigt så vi knatade ut på stan var tvungen att köpa nya pyjamaser till neo med långa armar och ben kallt på nätterna nu blev en helröd och en med svampar på. blev str 86/92 så han kan ha dom ett tag satt bra fast lite förstora så såklart men inte överdrivet stora han har blivit såå stor  våran underbara kille:D gick efter de och gungade i järnvägsparken han gillar verkligen att gunga. sen tog vi oss en promenad hem så vi var ute länge. kom hem gjorde mat neo somnade en stund. senare på kvällen åkte vi till en arbetskamrat till tony som nyss köpt hus satt och pratade kikade på tv. när man är där längtar man verkligen till vårt hus om allt går som de ska vilken frihet göra vad man vill inga grannar ovanför eller under som man måste tänka på. Åkte hem neo somnade ganska fort.

Idag var vi i karlstad med neo eftersom vi hade fått tid för att kolla neos ögon. fick en nu läkare som vi aldrig haft förut men hon var jättebra. neo fick ögondroppar stackarn hatar dom där pupillvidgande dropparna han blir så ljuskänslig. första ögat gick jättebra han satt som en ljus men sen när hon skulle kolla andra ögat så bestämde han sig för att de här var inge roligt alls så en sjuksköterska fick komma in och hålla i honom de värsta han vet att i bli i hållen när han verkligen inte vill så han skrek och skrek till allt var klart skärde i hjärtat på mig men de är ju för hans bästa får man tänka. de visade sig att synen var lika bra som sist  så inga glasögon behövs. idag har vi började med neos lappträning för att få hans skelning att bli bättre. började bara med 30 min för att han  ska få vänja sig sen är de 5 timmar om dagen som gäller och ett återbesök om 2 månader för att se att de fungerar. men här kommer bli jättebra.

Åkte efter de till ikea strossande omkring och fantiserade om hur vi ska ha de i vårt hus. åt lite lunch där och fikade neo fick mat somnade en stund och när vi skulle åka kräktes han  mycket. han har börjat att kräkas mer nu förtiden igen inte alls roligt stackarn tycker så synd om honom men hoppas verkligen de bara är en period av nått och att de går  över fort.

Åkte hem köpte träningslappar på apoteket inte billigt 50 för 20 engångslappar jättedyrt med tanke på att han ska ha varje dag. hämtade även neo mat som kommit sån tur va började bli tomt av de här hemma. mötte upp tonys farmor och farfar på stan knatade lite på marken men köpte inget. neo fick en nallen som snarkar av gammelfarfar jättefin.
Gick hem gjorde mat har nyss badat neo gjorde alla rutiner och han somnade som en stock på mage på sin träningsmatta min underbara älskling.

Imorgon ska vi till bvc spännande och se om han växt nått sen sist. tony är ledig hela dagen sp nått skoj lär vi hitta på.

På lördag är vi bjudna på tacos hos min far ska bli skoj min syrra har även kommit inte ofta man ser henne längre.
Söndag kanske vi ska till storfors och hälsa på tony släkt.

Dörrskylt




Tyckte den här var jättefin..

lördag söndag


Igår blev de inget sminkpart som jag trodde hade gjort mig i ordning i onödan känner knappt igen mig med smink eftersom jag aldrig använder de annars. De blev att vi åkte till tonys föräldrar i björneborg där vi blev bjudna på tacos såå gott vräkte i mig massa. Neo fick ett pa.ket av farmor som innehöll en groda såå sööt var den den var riktigt populär. Kikade lite på och myste innan vi åkte hem och lade neo för att sova. Kikade lite på tv innan jag lade mig. De har regnar och blåst precis hela natten usch är säkert därför ajg känner mig såå trött jämt och ständigt fy.


fina grodan

idag har jag städat lite håller på att diskar. neo har sovit mycke så de är lika bra att passa på. letar även efter en dörrskylt till neo till hans rum sen. hittade en jättefin som jag blev sugen på men vi får se. Min farmor och pappa kommer snart dom skulle köpa med lite fika mumma. alltid trevligt med besök. tony jobbar och sen innebandy match så han lär man inte se så mycket av idag antar jag.

Måndag är de rytmik och öppna förskolan
Onsdag ska vi till karlstad för att kolla upp neos syn igen och antagligen prat om att börja lapp träning.
torsdag ska vi till bvc och se om han ökat nått i vikt alltid lika spännande



trött


Dom senaste dagarna har varit väldigt lugna inte haft lust till nått känns de som bara regnar och är grått.
Känner mig såå trött nu för tiden jättejobbigt. Har blivt några promenader  och lite städning här hemma .
Fått tid för besiktning nu med måndag den 13 okt hoppas allt går bra. så nu ä'r de bara att vänta.

Var hos farmor igår fick mat och fika neo myste lite med gammelfarmor där trivdes han jättebra myspricken<3
Blev bad på kvällen som han älskar somnade runt 22. jag var uppe länge kollade på film lite längre än vad jag borde känner jag idag är helt jäkla slut såå trött bläää.
Tony jobbar vet inte va de blir i kväll lugnt antar jag ..



Tack


Ett jättestor tack till alla som grattulerat oss för huset!

känns så underbart
hoppas besiktningen går bra...

RSS 2.0