Blivande husägare!


Vi vann budgivningen på huset har nog inte riktigt sjunkit in än att vi är blivande husägare vi är såå fruktansvärt glada och att vi fick huset 30 000 billigare är inte heller fy skamm wiiiiiiieeee...

här näst ska vi kontakta en besiktningsman som får kolla upp huset med allt och se att de inte är några fuktskador eller nått liknande. Hoppas innerligt att de inte är nått större problem då och är allt som de ska flyttar vi in runt den 10 december 2 veckor innan jul. Har redan en jätte intresserad arbetskamrat till tony som gärna vill ha vår lägenhet den är ju perfekt billig hyra och allt vi ska ha 60 000 kr för den. har ett lån på 590 000 så där får vi 30 000 över plus pengarna för lägenheten 60 000 så då kan man köpa ny tvättmaskin och diskmaskin och måla/tapetsera om!

 underbart som sagt hoppas allt nu går vägen och att de inte tillstöter några problem. vi är såå lyckliga man börjar verkligen känna sig såå vuxen nu.

ikväll ska de firas massa med vin och grejer hade tony bestämt hihi
Är så glad!!!

Kärlek






Sååå underbart vacker
MItt mammahjärta bara smällter



Rytmik och öppna förskolan

igår gick vi brasträff är en tipspromenad var roligt och skönt i de fina vädret.
efter de åkte vi till min pappa blev n´bjuda på mat och fika var en lugn och skön dag. och tony va lite sliten sen kvällen innan om man säger så;)

visade sig att tony vann tipspromenaden igår trotts att han gissade på en del frågor jäkla tur haha.
Idag var vi på  rytmil neo tyckte de var jätteroligt idag. Sen öpnna förskolan en sväng var roligt. Jag och sandrah knattade till cafe pause fikade vi båda var görhungriga. satt och pratade lite neo satt och bankade i borde och devin fick mat sen somnade han så sött i vagnen och sov en bra stund. var inne på lindex sandrah köpte lite fina kläder till devin.
Neo och jag gick hem därefter kom neos morbror. åkte och fikade med ronny på ejes men jag va så mätt sen innan fikat med sandrah så de gick inte ner så mycket. Kom hem neo och jag myste en stund underbart.

neo har lärt sig klappa händerna såå sött och även "leka indian" när man slåt på munnen och låter de gör han också nu fast de kommer inget ljud än såå himla sött mammas underbaring.

I fredags blev neo 15 månader går sååå fort jösses säger jag bara.

Imorgon får vi reda på om vi får huset eller om de är nån mer som bjuda
fyy äckligt nervös...

Karlstad

Igår var de innebandy premiär- bror min följde med så ajg fick lite sällskap .tony gjort ett mål och två assist han var jätteduktig dom vann med 6-4 gillar verkligen att kolla på innebandy och neo med!

imorse åkte jag pappa och farmor till karlstad. runt kl tio tony som alltid brukar sova länge vaknade innan vi åkte. har svårt att somna han med för man tänker typ jämt på huset lite jobbigt faktiskt att man inte kan slappna av men de är nått som vi så otroligt vill ha men man kan inte göra så mycket åt de på tisdag får veta känns som flera år till dess.

Åkte till Ikea först hade massa fint som vanligt. hittade gör bra källsorteringslådor men de får vänta lite tills vi vet hur de blir med allt. massa fina möbler så man går där i sin egen värld och fantiserar om hur man vill ha de. Pappa och farmor handlade lite smått och gott och dom kollade även på kök. Jag handlade en kaffepress som man även kan änvända till te de var tony som ville ha för min del blev de inget. Sen strosade vi på bergvik en sväng. farmor köpte jacka och gardiner sen gfick neo möösa och vantar jättemysiga var dom och bra att mössa gick ner lång över öronen. sen blev de plantagen pappa köpte ett bonsaiträd och efter de åkte vi hem. var jätteskönt att bra få komma ut även om jag nu inte köpt nått eftersom vi inte ska slösa på pengarna nu. kom hem gissade på att tony inte skulle plockat i ordning ochj jag hade rätt haha;)

 Bror min va här men dom åkte nyss för dom ska på fest. Neo och ajg ska mysa ikväll bara ta de lugn varva ner lite har varit så himla mycket denna vecka så jag känenr mig helt slut. oron som tär på den antar jag. kolla på nån film kanske äte lite chips och gosa upp isoffan jag och neo underbart<3

Snart husägare kanske?

 
Fick lånet beviljat jätteskönt. så nu håller vi på och bjuder på huset och just nu leder vi. har inte varit många intresserade faktiskt bara kommit två bud ett från nån annan och de andra vi så vi hoppas hoppas hoppas att detta går vägen. är de ingen mer som bjuder till på tisdag så är vi husägare! i tankarna är de klappat och klart men tar absolut inte ut nått i förskott.

är otroligt nervös stressad orolig så jag tror min magkattarr är på väg nu bläää!

Iförrgår var vi hos min farmor hela dagen var jättelängesen nu. tog en promenad dit åt mat sen gick vi alla ut på promenad neo gick åka framåtvänt denna gång de gillade han massa roligare att se n¨ått annat än mamma hela tiden;)
Underbart väder klarblå himmel så man får passa på när det är sådana dagar. tony kom efter jobbet så de blev en promenad hem så den dagen var vi ute massa i den friska luften härligt.. tony bromsade med sin cykel så de lät de tyckte neo var roligt så han skrattade hela vägen hem våran underbaring.

Så även att de är tre tänder på g där nere nu blev lite paff. ena framtanden är uppe sen den brevid snart uppe sen en tand på vardera sida om framtänderna på nu här händer de grejer. han gör massa nya ljud tar i för kung och foster land riktiga vrål haha såå sött. och tycker om att härmas när pappa vrålar och vrålar neo och skrattar massa hihi våran älskling<3

igår var vi till en arbetskamrat till tony, tobias som nyss köpt hus han med så vi pratade massa om de. ett litet mysig hus. hade en bordtennisbord i källaren så vi passade på att spela medan neo sov fick in snittsen där i slutet skulle jag våga mig på att påstå;)

Idag ska de städas för fullt ser ut som ett bombnedslag här hemma fyy. Sen ska vi iväg och kolla på innebandy seriepremiär ska blir riktigt roligt de har jag sett framemot.

På lördag åker jag pappa och farmor till karlstad ska bli jätte roligt att få komma ut så tony va hemma och ta hand om neo. man behöver att komma ut själv ibland. ska bli riktigt roligt!

länk

Fått önske mål om länk till huset vi är intresserad av

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/280127

Tårar

http://www.youtube.com/watch?v=E6-kR5hACpc&feature=related

tårarna bara forsar
Minnen väcks till liv

kan aldrig  föreställa mig kan aldrig förstå

vila i frid du vackra ängel




husvisning

igår var vi på husvisning och både tony och jag är jätte intresserade lagom stor för oss och för senare tillökning.
Känns lite trist om man ska behöva flytta nu och sen om nått år när den lägenheten är förliten måste man flytta igen nej tack så vi har tittat på ett hus känns lite mer långsiktigt.

var till banken idag och fick massa info eftersom man inte är så haj på sånt ännu. får besked i morgon om vi får lånet beviljat eller ej men vi hoppas och de var inge problem med nått så ska vi ringa till mäklaren i morgon och kanske lägga ett bud eller om vi ska vänta lite till. De här är nått vi verkligen vill. tar verkligen inte ut nått i föskott eftersom budgivningen kanske drar iväg alldeles för mycket. men hoppas hoppas hoppas att allt går vägen!!!

Längtar

Är sååå förväntansfull
Lääängtar...

Vila i frid


Nått som inte får hända har hänt
Vila i frid vackra ängel

kan inte ens föreställa mig vilken sorg och smärta


lördag söndag


Igår var vi på storfors marken hela familjen var jätte skoj även fast de bara var de gamla vanligt så var de härligt att få komma ut. Neo fick en jättefin och såklart röd bamse t-shirt. sen blev de de man måste köpa marknadsnoughat. tony köpte en varm munkjacka. strosade mest om kring och kikade.

Blev bjuda på middag hos tony farmor och farfar även tonys mamma och pappa var där. blev kasslergratäng riktigt smarrigt sen efterätt och sen fika så man var redigt mätt när vi åkte till tonys mormor och morfar även där fick vi fika men då var de inte mycket som gick ner i den redan proppfulla magen. Neo hamnade i många famnar och han trivdes i dom alla.
av tonys mormor och morfar fick han snurra i massa olika färger jättefin som nog kommer bli populär.

kom hem vid halv tio gjorde neos kvällsrutiner lade honom direkt efter de för de var en trött kille då somnade på direkten även  jag lade mig men sovit dåligt under natten massa olika tankar som snurrade i huvudet.
Tony åkte till en vän och spelade bordtennis kom hem runt 01:30.

Idag gick neo och jag ner till brogårdshallen och kikade på innebandy. visseligen var inte tony med för han jobbade men de var roligt ändå neo gillar verkligen att kika på när de rör sig nere på planen. stöttde på bror min en kort sväng också. gick hem gjorde jättegod mat fläskfile och potatisgratäng. kanske blir en kvällspromenad lite senare man får passa på när den härligt höstsolen är framme och den härligt friska luften.

imorgon blir de rytmik och öpnna förskolan sen ska vi iväg och kolla på ett hus som vi är jätte intresserade av verkar hur bra som helst så hoppas hoppas hoppas att de håller upp till våra förväntningar av de vi sett på nätet ska bli riktigt spännande!

Difference is an Artist's Game

Angående videon som jag lagt ut. jag tror inte på gud men om man bortser från de. det är budskapet som denna tjej vill förmdela så som är så fruktansvärt vackert. Tänk om dom flesta skulle tycka så tänk va fördomarna skulle minska här i världen om allt som inte är såkallat "normalt" i vissa ögon.

Difference is an Artist's Game




Den här tjejen och hennes underbara ord
Tårarna rann när jag såg den första gången
Tänk om alla kunde ha samma inställning
Redan så liten ha dom värderingarna som många vuxna
aldrig nånsin kommer ha



Storforsmarken

Går var vi hemma under dagen.
Jag fick nått städryck så jag dammsög dammade och tvättade alla golv så nu blänker dom välbehövligt igentligen borde jag göra de varje vecka sp nu på hösten vinter och de tar ju verkligen alls lång tid.så nu är de fint här hemma se hur länge de håller i sig nån dag kanske men så är de när man bor trångt.

Igår kväll blev de en promenad ner till brogårdshallen och kollade när tony spelade innebandy ingen höjdar match men neo tyckte de var jätteroligt kikade runt på alla människor och sen på alla gubbar som rörde sig nere på planen. Ska bli så underbart när han lär sig gå så ska han få en liten klubba så kan han få spela under pauserna. Var vaken och jättealert hela tiden vi var där. sitter i knät och hoppar har han börjat göra nu ungefär som att vill försöka ställa sig upp:D Charmade in sig hos massa tjejer i slutet när tony kom och tog honom eller var de kanske pappa som försökte de haha ;D

Åkte till maxi träffade bror min som hade jour. köpte lite ost kex åkte hem och mös resten av kvällen. tony hade köpt vit vin som var jättegott så vi satt och bara njöt i soffan innan vi lade oss. neo var jättepigg även kl 22 men då lade vi honom. det är så skönt om avsett han inte är så trött och man lägger honom i sängen så är de ofttast aldrig nått gnäll utan han ligger där leker med bamse mobilen innan han somnar.

Idag ska vi till storfors marken ska blir roligt. sen träffa tonys farmor och farfar också bli bjudna på lite mat tror jag minnsan vi skulle. sist vi var på storforsmarken låg neo på sjukhus. känns som om de var så lägnesen nu. då köpte vi en munkjacka med bamse på som då kunde användas om en filt två gr om. tror jag ska ta fram den nu och se om han kan ha den ska bli spännande...!

Minnen

igår kollade jag igenom allt vi filmat på neo och de var massa band. han precis köpa filmkameran så vi hann filma magen innan neo ville ut. oerhört jobbigt att se magen som bara försvann. blev många tårar och oerhört mycket saknad.

Sen hela vår resa med sjukhusvistelsen alla fram steg se neo växa pch utvecklas . operationerna ja allt som vi gått igenom. kunde inte riktigt förstå att de var neo om man jämför idag en helt annan kille.

Tårarna rann mesta dels av dagen igår. men framför allt bra tårar för han är sååå vacker ord kan inet beskriva hur vacker han  är . vilken kämpe sån styrka i den där lilla kroppen de går knappt att förstå hur stark han är.

När han öppnade ögonen för första gången
när man fick se han vara vaken mer och mer
första leendet
När han kollade in i ens ögon
kändes som han förstod
kändes som han såg in i ens själ

när han blivit äldre så hade han alltid en oerhört vaken stund på kvällen precis när vi skulle gå tillbaka till patienthotellet
han var så vaken såå glad och sprallig så man satt där halva natten och även när han somnat för hur kunde man lyckas att slita sig från världen vackraste helt omöjligt.

de bra vann så troligt lätt över de jobbiga
Dom där små stunderna på kvällen när han var vaken
eller bara ett litet leende de var värt allt.
Allt man själv kämpat för fick man igen tusenfallt
om och om och om igen

Skulle kunna gå igenom allt igen bara att man skulle veta att allt blev som de är nu
Att se han glad och lycklig är de mest tillfredsställande som finns för mig
det är mitt mål i livet!

Akutell vikt och längd


Vikten för ca 3 veckor sen var 9295 gr och nu var den 9870 gr
Längden var sist 75 cm och nu var den 75,8
Huvudet var 43 som sist


Han växer och blir så stor våran underbara kille
kristina sa att han börjar närma sig den vanliga kurvan okorrigerat vilket är underbart



Mamma-barn träff

Blev en sväng till sandrah och devin  på måndag kväll medan tony hade innebandy träning devin vissade att han kan gå jättemånga steg själv:)

Igår gick vi och fikade med massa mammor som jag inte träffat förut var jätte roligt att träfa nytt folk. Det var: sara och Michelle, teresse och Selma, Emelie och vincent, Anceliga och Liam. jag och Neo. det var jätte trevligt vi satt och tjatade en bra stund. hoppas jag att vi gör om snart! tog en sväng över stan innan vi gick hem. Neo fick käk somnade en stund sen kom min bror och far förbi fikade hämtade upp kläderna som jag beställt till neo. Fick dock fel tröja men den rätta är påväg. hur nöjd som helst med kläderna. fått mer smak nu känner jag;D så de blir säkert att man beställer nått mer! ;)

       


Rytmik och öppna förskolan

idag var vi på rytmik. fick väcka neo i vanlig ordning på morgonen.
knatade ner härlig frisk luft nu märks att hösten kommer mer och mer. Rytmiken var jätte roligt. kräktes dock upp massa slem. neo är slemiig ofta på morgon sen när vi har rytmik och rör oss så lossnar de massa och sp kommer de upp visseligen bra men jobbigt för honom att kräkas stackarn.  var på öppna förskolan en stund. dom få sekunderna jag tittade bort så föll han framåt och slog i läppen den delen som är opererat så de började blöda men inte mycket och han skrek och skrek alridg sett han skrika så mycket skärde så enormt i hjärtat och klandrar mig själv usch usch usch de gick över efter en stund. vi tog en omväg hem så neo somnade i vagnen skönt för honom. neo har fått mat väntar på att pappa ska komma hem...

Innebandycup i örebro lördag-söndag

I lördags och söndags följde vi med tony på hans innebandycup- var jätte trevligt att träffa lite folk och de tyckte neo. Tror nog david var favoriten faktiskt;) neo gillade de verkligen och följde spelarna på planen och satt som ett ljus. jätteskönt att få komma ut och se lite annat. på lördagen vaknade neo 10:30 och var vaken till 23:00 och emellan de sov han 20 min trodde han skulle bli gnällig men inte ett dugg var jätte glad hela dagen så han tyckte de också var roligt. De gick väl sådär med innebandy spelandet med tony gjorde mål och dom spelade bra men de räckte inte hela vägen. roligt att innebadny säsongen dra igång igen snart såå roligt att titta på. Var inte menat först att vi skulle följa med på söndagen men de blev så ändå. efter cupen åkte vi till björneborg till tonys mamma och pappa fick mat och dessert jättegott. stannade där en stund sen åkte vi hem neo fick bada alltid lika roligt. sen somnade han runt nio kikade lite på tv:n innan vi lade oss och slockande på 3 röda skulle jag tro som vanligt!

11 månader (korrigerat)


♥Idag blir vår underbara vackra kille 11 månder (korrigerat)♥


sjukgymnast och logoped


igår på förmiddagen blev dfe en fika med ronny jätte trevligt som alltid.
sen kom jag hem och satte igång med att städa skönt att ha de gjort innan helgen damma dammsuga diska ja allt de där var klar lagom tills neos sjukgymnast och logoped kom.

Hon var jättenöjd och att de hade hänt massa saker sen sist.men framför allt att han kan sitta själv. hon sa att de dröjer nog inte så länge till innan han börjar röra sig mer för hon sa att de fanns tecken på de redan nu att han försöker.
Även prat om att börja på vattengymnastik för att träna muskler och leder och de lätt som en jättebra ide ska blir olgit och se hur han kommer gilla de. fick reda på en ny sak att neo är lite överkänslig mot höga barnskrik och de sa dom var väldigt vanligt hos shuntbarn så då fick vi de förklarat. Logopeden tycktte att vi ska börja med 8 månders mat nu för att vänja honom vid bitar se hur de går. Men dom var jätte nöjda med neos utveckling och framsteg och att han följer sin egen kurva jättebra
så de var underbart att höra. de är bara massa positiva ord jämt när man träffar dom helt underbart.

Efter besöket gick vi till en lekplats så neo fick prova att gunga för första gången som var riktigt roligt  sötunge blev lite rutschkana men de var inte lika roligt. påvägen hem fick han sitta på pappas axlar man ser ju såå mycket bättre.

sååå roligt var de att gunga:D


Orden talar för sig själv!


Kollade på ett program där en pappa sa vars barn var nära att dö:


♥" Det spelar ingen som helst roll om hon inte kan klara av vissa saker
eller utvecklas som andra barn det absolut viktigaste är att hon är lycklig
" ♥

Dom orden talar för sig själva!


Det finns inga som helst tvivel över att den underbara kille är lycklig.
Finns inget som ger en sån ro själen som att se honom le och vara så troligt full med
livgläjde och sån livsvilja.
Och som pappans ord spelar ingen som helst roll om han inte kan vissa saker
eller inte utvecklas som andra barn huvudsaken är att han är lycklig och mår bra
allt annat är faktiskt ganska ovesentligt!


öronkoll och hörseltest


idag bärde de av till karlstad kl 9 hade tid tio.
När vi kom dit kollade läkaren i neos öron för att se att allt såg bra ut och de gjorde de såg helt normalt ut.
Sen så var de hörseltest och på andra försöket och efter att ha byt öronsnäcka för den första var förstor så fick hörseln godkänt så vi blev väldigt lättade ett problem mindre. Jätteskönt och neo satt så still hela tiden och log tom när läkaren kollade han i öronen han är så duktig.

När vi satt i väntrummet träffade vi en jätte trevlig mamma vars barn hade downs syndrom så neo och killen satt och log till varandra jätelänge såå sött. pratade massa hade lite gemensamt att dhennes son också sondmatats osv. alltid roligt och intressant att prata med sådana människor.

Efter de blev de max neo fick mat och även vi. neo somnade en stund eftersom jag fick väcka honom så tidigt i morse. jag stack iväg till hm hittade en jättefin skjorta till tony som jag köpte han belv jätteglad. in på pop och kollade på overoller och strl och 80 blir garanterat bra och räcker vintern ut så en sån blir de fast beg tror jag. hade massa fint på pop som vanligt var ute efter en mössa men hittade ingen som föll oss i smaken.
var inne på ikea där hittade vi en hel del barnstol överkast lampa kudde till tony diskställ ett jättefint ett.
köpte gardiner och matchande kudde på rusta jättefint så lite blev de köpt.
kom hem för kanske 2 timmar sen hängde upp gardinerna och grejade blev jättesnyggt i somrummet nu alltid kul med förnyelse.
Ikväll är de förlossningskliniken och riskförlossningar alltid intressant.
nej nu vaknade herrn...



tisdag


Idag vaknade neo tidigare än vad han brukar men var fortfarande trött så vi myste fram tvn på morgonkvisten sen när han sovit klart var de dom vanliga rutinerna
Tony kom hem från jobbet ett så då åkte vi och handlade massa gottigheter var helt tomt i kylen och kylskåpet. Skönt att komma ut. tänkte prova att ha neo sittandes i kundvagnen för första gången men han var så trött så han orkade inte. Får prova nästa gång när han är lite mer alert. Åkte hem gjorde middag jättegott provade nått nytt krämig pasta med championer purjo och kassler hur gott som helst.

Blir nog att jag beställer dom där kläderna jättesnygga. Tack malin för all hjälp:)

Neos farmor och farfar var nyss här var jätte längesen vi sett dom tyckte att neo växt massa sen sist vi såg dom gick bättrre denna gång för sist farfar var här var han oerhört skeptisk.

Imorgon åker vi till karlstad för att kolla neos hörseln eftersom ena örat förra gången inte var helt hundra. fick inget bra resultat visseligen är han fökyld nu så jag vet inte om förutsättningarna är dom bästa. blir väl att man strosar lite på bergik kolla lite strl på pop  hittat några overoller på tradera som verkar jättebra.

Kollade nyss på sjukhuset där kristina var med som flög neo tillbaka till karlstad i helikopter eller ja inte flög men vårdade neo på vägen dit. Så intressant att se människor som har vårdat neo tagit hand om vår skatt.. är de nått yrke som jag verkligen skulle vilja ha så är de att ta hand om förtidigt födda barn ett av dom mest meningsfullaste yrken som finns. Att få rädda liv!

Underbara människor
Går aldrig att ens försöka komma i närheten av nått som går att
gengällda de dom har gjort...


Rytmik och öppna förskolan

Neo har varit feberfri i flera dar nu så idag gick vi i väg på rytmik första gången sen april.
Det var jätte skoj neo kärktes upp lite slem några gånger fortfarande lite hostig men de va skoj.
även sandrah och devin var där skoj att se dom. devin kröp omkring överallt som alltid  medan neo satt och kikade omkring.gick till kyrkans öppna förskola efter rytmiken och var där till tolv. Pratade lite med Johanna var trevligt längesen jag såg henne och hennes söta son. neo var jätte trött och somnade så fort vi kom ut och gick hemåt. Trist väder regn regn regn riktigt höstigt men de var ändå skönt att få komma ut och få frisk luft eftersom vi varit inne i flera dar nyttigt med frisk luft för oss båda. kom hem neo fick mat och sov en stund efter allt ståhej. tony hade städat lite så de var jättefint här hemma.


 På öppna förskolan efter rytmiken

Eftermiddag kväll blir de lugnt vill inte vara ute föär mycket med neo nu när han inte riktigt är bra än. sitter och skriver handlingslista och kikar runt på tradera efter vinter overoller hittat massa bra men vet inte riktigt vilken strl som kommer vara hållbar i vinter. han är 75 lång så minst 80 sen är ju pop overoller ganska stora i strl så de kanske räcker med en 80 för 86 är ju jättestort. Så svårt de där...

Måndag


Är bra sugen på dessa såå snygga
Varit sugen på dom bra länge nu så snart kan jag nog inte hålla mig mer ;D



Helgen


helgen har varit lugn bara varit inne framför allt för neos skull. febern höll bara i sig en dag sen försvann den dock hostig än men snorandet är mycket bättre och han är piggare så de är skönt att de gick över så pass fort.
Varit hemma sett på filmer har ändå inte varit nått bra väder för att ta sig an att göra nått ute.
Bror min kom förbi idag hade varit på oxhälja hade köpt fika och neo fick en tuff t-shirt. Myste hos morbror en bra stund var jättemysigt de märktes verkligen, tony har jobbat hela helgen så med andra ord inte hänt nått.

Imorgon börjar rytmiken ska bli skoj och skönt att neo är mycket bättre nu så vi kan gå iväg.

Tror neos andra framtand där nere är på väg upp snart kände nått vasst förut:D

Jobbig natt


Igår kom tonys farmor och farfar och hälsade på var jätte trevligt fikade och pratade. sen fick neo pengar till kläder som var alldeles för mycket som vanligt. ska nog sparas undan till vinterkläder tror jag. Skulle åkti väg med massa skräp igår och sen kollat på ett bord på jysk men inget av de blev av.

Natten har varit hemskt. Neo har hostat och snorat och kräks och haft jättesvårt att somna vilket inte var många timmar för nån utav oss. gav honom näsdroppar som gjorde de lite lättare för honom. nu på morgonen var febern uppe i 39 så de blev alvedon på direkten och de blev genast bättre han somnade nån timma och sov skönt vad de verkade som. sen när han vaknade var han mycket piggare. har lekt lite på förmiddagen försökt att få honom att sova tror jag lyckats behöver vila mycket nu. tänkt att knata till farmor idag men de blir de inget med vill verkligen inte att han ska bli sämre. så de blir till att vara hemma och avvakta och se vart de tar vägen. önskade så att de var jag som va sjuk istället frustrerande. Eftersom sömnen inatt var kanske 2 timmar max så är jag redigt trött idag inge vidare  väder heller...

Första tanden


Lyckades få en bra bild på neos lilla tand
så sött<3



Sjukling


Igår gick vi till staden tony jag och neo för att kika på en ny mössa till neo. hittade en fin på kapphal som jag gillade och verkade bra men eftersom tony har bestämmt sig för att köpa en mössa till neo så får jag väl hålla mig undan. blev en fika på cafe pasuse också. så roligt nu när neo kan sitta i egen stol och få vara med. trodde de skulle gå sådär när det inte fanns nått stöd bakom ryggen men de gick hur bra som helst bankade och slog med sin leksak sötnosen. var skönt att komma ut lite.


På cafe pause

Senare på kvällen kom neo morfar med fiak jättegott satt och pratade och neo passade på att mysa med morfar .
kollade lite på tv neo somnae 22 men vaknade 23 och kräktes och var jätte slemmig.
Under natten har han varit jätte rosslig och hostat ganska mycket stackarn men inge feber 37,6 i morse
Men han är jättehes hostar och är slemmig men han är pigg och är som vanligt så han verkar inte lida jättemycket av de så tur är. bara varit sjuk en gång tidigare när man är prematur kan man ha svagare immunsystem men neo har som sagt bara varit sjuk en gånt tidigare för ca 7 mån sen med hosta. så de är jätteskönt att hans immunsystem verkar vara starkt är nog mycket tack vare att han fick min mjölk så länge.


Mys med morfar

Idag kommer tonys farmor och farfar och h'lsar på var ett tag sen man såg dom nu. kanske blir en sväng till jysk för att kolla på ett nytt bord är så trött på vårt marmorbord nu otympligt.. har städat plockat lite som alltid sovit dåligt eftersom neo hostat och varit slemmig under natten så jag känner mig lite matt i kroppen


hostig hes och väldigt slemmig men lika glad för de

Overall




Lite inne på denna overall till vintern verkar jättebra och pop har alltid jättebra utekläder. fast
 inte denna färg då kan nog bli en röd. fast då blir de nog 86 så han kan ha den ett tag.
Den verkar jättebra!

sjukhuset

Äntligen så har "sjukhuset" startat igen ett program jag saknat. Malin neos plastik kirurg är kvar och de har även till kommit en tjej som jobbar på neontalavdelningen där neo låg. Hon är även utbildat till att göra helikopter turer så de var hon som var med i helikoptern när neo flögs tillbaka efter dom 2 veckorna i uppsala så de ska bli jätte spännande att följa sjukhuset och som vanligt väcker de massa minnen.

Kollade på kalla fakta igår där dom intervjuade mamman till max och saga tårarna rann många gånger under programets gång nästan gång ska dom intervjua barnens pappa.

Singelmammor ikväll ska bli roligt att se man blir ju så sugen när man ser alla små bebisar överallt.
Massa bra på tv idag vilket kanske märks:P

Nu ska jag göra ordning neo för kvällen alla bestyr som ska göras...

Öppna förskolan


Imorse gick vi till öppna förskolan. var jätte längesen sen vi var där nu. Var massa barn där massa små småttingar och låg i lekpölen. Neo satt mest och kikade omkring på alla barn. blev lite lek emellan åt också. Sandrah och devin var där kul att träffa dom var längesen nu. Anmälde oss till rytmik som startar på måndag ska bli roligt neo tyckte om  de mycket sist och nu har han blivit lite större så de kanske är ännu roligare



Leka


Mycket att se på


Devin

Fick brev hem idag om att neos sjukgymast kommer hit hem till oss denna gäng för han beeter sig anmnolunda borta än vad han gör här hemma här han känner igen sig så de ska bli roligt. även fått läkarsamtal uppföljning hur de går med alla. skönt att dom håller koll på neo än eftersom allt inte riktigt är bra än.

Det där med att jag aldrig får nån mensvärk längre som jag skrev igår fick jag igen för idag. Fyy hela kroppen värket matt och trött blää oftast brukar de gå över efter dom första dagarna hoppas de.
Kanske blir en promenad sen lagomt varmt ute och tony slutade tidigt idag så vå får se vad vi hittar på

RSS 2.0