Statistik

kollade på cityakuten igår där dom förlöste ett barn i v 24. mamman ville låta barnet dö( ja de är ju bara ett tv program men de väckte en hel massa tankar och känslor). en av läkaren ville inte ta hand om barnet medan den andra ville se började dom rabbla upp statistik att  barnet hade 5 % chans att de skulle bli normalt och få ett bra liv.Tänk om dom sagt så till oss! för oss frågade dom aldrig ens utan dom sattsade allt! är sååå trött på all statistik som har på tv:n i tidningar  att så många % chans är de osv. tänk om dom hade struntat i att försöka rädda neo bara för dom där proccenten? han som idag är sååå välmående såå glad och såå nöjd med livet.  sen såklart vet vi inte hur neos framtid kommer se ut men de finns absolut inget som säger om han skulle ha nått slags rörelsehinder eller nån annan skada att han skulle få ett sämre liv de blir lite som man gör de själv och vi ska göra allt i vår makt att han ska ett underbart liv.

Men de är en fin gräns. vår läkare pratade om att han kunde bli ett paket som varken kunde röra sig eller eller  vara vad ska man säga klar i huvudet vad är de för liv? men de är såå himla lätt för mig att sitta och skriva eftersom de gått så pass bra med neo med tanke på allt han fått gå igenom. Andra föräldrar vars barn som det inte gått lika bra för kan jag aldrig föreställa mig hur dom har de. Men de är ändå ens barn som man gör allt i sin makt för så är de bara oavsett vad. nått som är inristat i en nått sånt fundamentalt!

För så är de bara ens barn är ens allt!
Man gör allt för dom avsettt vad!

Kommentarer
Postat av: Hannah

Han äter bra då och då. Men om han äter bra så äter han en halv barnmatsburk på sin höjd! Gör han det är jag glad. Annars äter han nån banan här och där och en korv kan han också vilja ha. Men riktig mat ör han dålig på att äta. Han är 74,5 lång och vägde 8700 innan han blev sjuk. Så han är en liten kille. Det är jättejobbigt att han matvägrar lite nu och då för man blir så hjälplös!

2008-07-25 @ 14:18:20
URL: http://colinsmamma.blogg.se/
Postat av: Malin

Usch. Man ska inte gå efter statistik Man ska gå efter barnet och göra allt för att det ska få leva!

2008-07-25 @ 14:19:13
URL: http://malin90.blogg.se/
Postat av: Hannah

Hur gammal är neo nu?

Colin är 15 mån

2008-07-25 @ 22:48:50
URL: http://colinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0