Vårväder

 
'
Igår var de dags att gå på babyrytmik. Va såå jobbigt att masa sig upp ur sängen igår har blivit lite lite sömn några nätter nu inte för att neo har vaknat. Han sover precis hela natten från ca23:00 till08:00 då han ska ha mat. Men han vaknar knappt när man ska mata honom utan sover vidare på mig. så vi har en liten mystund varje morogn. Sen sover han ungefär till nästan gång han ska ha mat ungefär 11:00. Så vi har verkligen fått lyxvarianten;)

Rytmiken var rolig som vanligt var inte så många barn där massa förkyldningar och allt som går. Neo saknade att  sin kompis devin lite grann.
. blev en promenad genom staden hem där neo fick mat av pappa. han åt jag pumpade sen tog neo och jag en lång promenad. Var ju riktigt vårväder ute bäst att passa på. var nog ute och gick i en timme. Var inne på lindex för dom har en sån fin lite stickad bruna tröja som jag tänkte köpa till neo fanns i alla storlekar förutom den jag skulle ha. typiskt.
Neo låg och njöt och kikade upp på den blåa himmelen och bara njöt innan han somnade. var även inne på jysk en sväng hittade en jättefin sänghimmel som jag är sugen på men vi får se hur jag gör.

idag är de tänkt att ta en promenad till maxi för att kika in bokrean. tänkt att handla några böcker till neo. Såg en fin bok som de även lät. Skulle han nog gilla. men vi får se hur jag gör eftersom de regnar s¨å just nu hoppas de ger sig. Måste verkligen köpa ett regnskydd till barnvagnen men jag går nästan aldrig ut ändå när de regnar.

Neo var såå glad igår han nästan log precis hela dagen de är såå underbart. Man blir så lycklig när man vet att han mår bra efter allt han gått igenom och verkligen älskar livet.sån livsglädje. de syns på ögonen när han ler så fylld av liv<3<3<3 mamma älskar dig oändligt mycke!!!


image45
Så här roligt var de att komma ut och åka barnvagnimage46
Älskar dig såååå ofantligt mycket


image47

Han är verkligen nästan alltid glad.
Inget som gör mig lyckligare än när han mår bra


BVC

I tordags gjorde vi inget specielt. var ju så trist väder så de blev mysdag här hemma. Finns inget underbarare. Städa lite och plockade undan massa saker. man bara plockar och plockar men de blir ändå lika stökigt igen på 3 sekunder. Men vi har ju en för liten lägenhet nu. Vill så gärna flytta men man ska ha råd också. Ska bli så härligt när neo kommer få ett eget rum som man kan göra lite mysigt.

I fredags var jag, neo och inga lill från hemsjukvården på bvc i stan för inskrivninge eftersom neo är så frisk att han inte behöver ha hemsjukvård längre. Känns så där faktiskt för dom nere på bvc vet ju inte alls mycket om förtidigt födda barn och se så har ju vi haft samma pesonal hela tiden som har haft hand om Neo väldigt lång tid så de känns ledsam att man inte kommer att få träffa alla underbara människor som har tagit han om neo känns faktiskt jobbigt för vad man än gör så kan vi aldrig nånsin tacka nog för allt dom gjort för att ha räddat de dyrbaraste vi har. mer än att säga att de finns inga mer underbarare människor med ett av dom meningsfullaste jobb som man kan ha. Fcik en barnsköterska som heter Krisitina som har hand om speciella barn hon verkade vara helt okey. Neo blev vägd och väger nu 6360 gr har gått upp yttligare 160 gr på en vecka vilket är jättebra med tanke på att hans vikt går lite upp och ner med tanke på hans kräkningar. Han var 63 cm lång så han växer som han ska. Så skönt att vikten går lite uppåt nu i alla fall.

Har ju bestämt mig för att sluta pumpa nu. har försäkt trappa ner 3 ggr och 3 gr har jag fått knöl och mjölkstockning så nu på fredag när vi ska till karlstad för utskrivning och läkarkontroll så ska läkaren skriva ut tabletter som gör att mjölken tar slut eftersom de inte fungerar på den naturliga vägen. just nu skiter jag i vilken sä länge mjölken tar slut så jag slipper pumpa för min kropp orkar verkligen inte mer nu. ska bli såå skönt.

I fredags blev de en promenad fram och tillbaka för att se på när pappa spelade innebany. ingen bra matach de var bara skönt att få komma ut och få frisk luft så man piggnatr till lite.

 Lördagen varf också lugn blev en promenad till morfar och moster eftersom tony var p´å ishockey de va trevligt åt middag där. Sen promenerade vi hem och hann kika lite på medlodifestivalen innan jag lade mig. Fick ett sms av Sandrah som gjorde mig orolig hade svårt att somna men sån tur va så ordnade de sig med allt.

Idag skull vi gått ut och gått men vädret var inte så roligt så de har blivit en mysiga hemma dag idag. Tagit de lugn städat lite och grejsat. Morfar och fabror kom nyss så snart ska vi fika lite. Lillfisen har nyss vaknat och pratar konstant och kan inte sluta le. Finns inget underbarare på denna jord än vår lilla underbara älskling. Den vackraste kärleken man kan uppleva de är kärleken till sitt barn . visste inte att man kunde älska nån så mycket Mamma älskar dig oändligt mycket<3<3<3


image42image43image44

Det absolut underbaraste som finns i
Jag älskar dig mer än allt


Barn med läppspalt är dom sötaste barnen som finns när dom ler

Nu var de ett tag sen man skrev igen men de är fullt upp här hemma:)
Var på rytmik i måndags som varje månad:) tony skulle har följt med innan han kom på att han skulle jobba.
Men de är alltid lika skoj att träffa sandrah och Devin. SÅ neo och devin får busa lite tillsamans. Eftersom varken sandrah eller jag hade ätit frukost så blev de en sen frukost på cafe pause som va r jättetrevligt att prata lite och umgås. efter de blev de en promenad genom staden ehm. Tony slutade kl 3 så de blev en promenad i de vackra vädret till maxi för att handla lite till veckan. har även börjat med masage nu som han gilalr jättemycket nu. läste att förtidigt födda barn så är massage extra bra. Lägger även in sjukgymnstens övningar under massagen lite streching och så.

Idag var vi på  barnhabiliteringen i karlstad för första gången för att träffa sjukgymnasten lena och logopeden maria. Var faktiskt en jättefin avdelning inte alls som 10:an inte.
 personalen bärde inte läkar kläder utan var civilkläda och de var såå skönt att få slippa se läkar rockar för första gången. Specillt för barnen att kommer till en lite mer normal miljö.

Neo reagerade direkt på att de  var en främande miljö och blev genast reserverad. Men sen blev de bättre. Lena kände igenom alla leder och hela kroppen. Är inte lika spänd längre som han har varit de är lite fortfarande men absolut inte lika mycket som sist.. Allt var bara bra. neo fick sitta en liten stund med nästan inget stöd alls och de gick jätte bra. Men den största höjdpunkten på dagen var när Lena skulle se om han klarade att vända sig. Med lite hjälp så vände han sig från rygg till mage. och helt plötsligt så vände han sig från mage till rygg alldeles själv vi blev såå chockade. det är sån otrolig lycka. Finns verkligen ingeting som neo inte klarar av. Vi kan inte vara stoltare över världens vackraste underbaraste kille. Han kan verkligen allt:D  Finns inget underbarare än att se sitt barnutvecklas.

<3 de är lycka de<3


Blev middags stopp på max va länge sen och dom har sååå goda hamburgare. åt så fort att jag blev illa mående.:P neo fick också mat sen somnade han bums i vagnen. Efter maten åkte vi hem. Kollade på  grace anatomy. och nu ligger lill killen på speciellmattam vi fick låna från barnhab och ligger i gymmet och bara är sååå nöjd och underbart vacker.

Trotts allt man gått igenom själv hur otroligt psykiskt dåligt man mått  inte vetat om sitt eget barn skulle klara sig,den största skräck man kan uppleva,får man bara ett respons leende så är de värt precis alla jobbiga stunder, läkarsamtal operationer alla tårar  ja precis allt. vi kan inte våra stoltare över att vi har världens mest otroligaste underbaraste starkaste vackraste  son...
Han kan verkligen allt och bli precis vad som helst när han blir stor de tvekar jag inte en endaste sekund på.

<3Han är vårt allt<3
<3Mamma älskar dig oändligt mycket<3image39
Kollade på sjukhuset nyss där en plastikkirurg som opererar barn med olika spalter sa att barn med läppspalt är dom sötaste barnen som finns när dom le roch jag kan inget annat än att håla med<3<3<3

image40
Det här är lycka

image41

<3Finns inget underbarare än när han ler<3

Neo 4 månader


Babyrytmiken var jätte rolig i månadgs som vanligt. Men tittade mest på sin bästis Devin och sandrahs fina röd hårband som var väldigt intressant. Devin skulle få 3-månaders sprutan så dom gick lite tidigare så då gjorde de med. Gick till kapphal och kikade lite på kläder. Neo går mer och mer till storlek 68 och har nästan inga plagg allt i den storleken så de är bara att börja så smått inhandla lite. hittade ett par svarta byxor. köpte alltid ett par svarta byxor eftersom de går till så mycket, blev även 2 bodysar en svart med vita stjärnor och en randig kortärm jättefina var dom.
Sen mötte tony upp oss och så åt vi frukost på cafe pause blev en kräftstjärtsmörgås och te var jättegått. gick hem för neo blev hungrig.var ju sånt underbart väder så neo och jag tog oss en promennad till neos morfar ovh även morbror var hemma så vi spenderade kvällen där innan tony ämtade upp oss från han sinnebandy.

Neo blev  4 månader igår korrigerat då. Men börjar ju räkna när han egentligen skulle fötts.utvecklingsmässigt är han fyra månder fast ändå lite senare. Många föräldrar är ju så oroliga över att deras barn kanske är sena men de är inte vi. de får ta den tid de tar.vi är inte ett dug oroliga han klarar verkligen allt. starkaste människa jag vet. han har kämpat för sitt liv och besegrat den kampen så är de ganska så ovesäntligt vilken tidpunkt  han vänder sig från mage till rygg om de är 4 mån eller åtta mån.Det får liksom ta den tid de tar för honom.
blir åtta månader okorrigerat den 26 februaru helt otroligt vad tiden går fort. bara rinner iväg.

Igår blev det en sväng till ikea först. Är ju så mycket man vill ha men de är ingen ide förns man har flyttat. är ju redan smockat i den här lilla lägenheten håller utkik efter en ny men inte lycka så här långt i alla fall. Blev lite smått och gott på ikea. Åt mat där och matade lillprinsen innan de blev en kortis till bergvik han bara in på HM letade efter lite kläder till neo men de var dåligt med bodysar. blev en t-shirt ett par tossor och en cool lite större mössa. Första trippen vi gjort hela familjen sen neo har kommit hem va helt underbart men de är mycket planering för att få allt att gå ihop med neos mat och min pimpning. Men de var oerhört trevligt.

Idag ska ska börja dra ner på pumpningen igen bara pumpa ur så de värsta trycket försvinner hoppas de inte blir nån mjölkstockning denna gång. håller tummarna.

Uppsala ringde igen angående om Neos operationer och dom tar både pegg och läpp i en och samma så de var oerhört bra. De dåliga var att de inte för förns 2 april långt kvar och de är ju nu som han behöver peggen så de var riktigt dåligt. Men vi ska prata med läkaren ingen och se va dom säger. för  de är ju 1 1/2 månad och de är ju nu vi verkligen behöver den. neos behöver den så han slipper den där hemska slangen i näsan som han snart har haft i 8 månader stackarn. ska bli så skönt när allt är över...


image38

Neo 4 månader idag (korrigerad)
Så här kul är det när mamma leker tittut :D
<3Såå vacker<3


Tripp till BjörneborgBlev ingen innebandy i fredags. Neos mormor och tomas kom förbi med semlor och kikade lite på lillprinsen. Även ester var med och hon har blivit så stor minnsan. Igår blev de en sväng till maxi, neo och jag, köpte gröt som vi ska börja prova att ge så han får använda munnen lite. Ska blir väldigt roligt att de hur han reagerer antagligen så kommer han väl att kräkas.Med ersättningen som vi blandar ut går de faktiskt bra med. visseligen så blir de inte så mycket ersättning men har har inte reagerat nått konstigt på den så de är skönt. Blev stopp på vägen för att hälsa på morfar och även stopp för pumpning och matninh. Han håller på att tapetserar i vardagsrummet en röd tapet verkligen såå snyggt. vill ju göra om här hemma också men är ju ingen ide nu när vi inte kommer bo kvar så länge.

Sen kom tony efter jobbet och så blev de en sväng till björneborg för att hälsa. på. gunnel och kurt från stockolm var där. va skoj att se dom för de blir verkligen inte ofta. Blev bjuda på fläskfilegryta med massa svamp coh massa annat gott i . till efterätt blev de den godaste chokladkaka som jag någonsin ätit såååå god !

Neo fick allt uppmärksamhet som vanligt men de är så de ska vara. Blev en lång vistelse i gammelfarfar famn som var väldigt mysigt, njöt i fulla drag. Neo pratade verkligen nästan hela dagen igår. De har vi aldrig upplevt. nästan hela tiden. men de de väl händer grejer så smäller de bara så har de alltid varit. otroligt obeskrivbar känsla.
Just nu sitter han i pappas famn och berättar massa saker.

Dagen blir nog ganska lugn. En promenad ska vi ta få lite frisk luft och neo älskar ju att åka barnvagn, hans vrålåk ;) Är ju så trist väder nu för tiden hela tiden. längtar såå till våren när solen kommer fram och tussilagos kommer!

Mjölkstockningen är på bättringsvägen knölen har nästan helt försvunnit nu. Så snart kanske man kan göra ett försök att sluta igen och se om jag lyckas bättre denna gång.

Babyrytmik i morgon. De är verkligen jätteroligt men de hade inte skadat om de var lite senare. Etersom man måste gå upp och förbereda allt flera timmar i förväg. Men de är de att värt:)image37

<3 Sitter i pappas knä och ler för fullt  <3

MjölkstockningNu när man väl har bestämt sig för att sluta pumpa, jag menar verkligen besämt mig, så ska man ju trappa ner och inte pumpa så länge bara så de värsta trycket försvinner för att inte få stockning. Men tro på fan att jag vaknar upp med en enorm knöl på högra bröstet som gör sååå ont. Verkligen en jättestor knöl som stack ut utanför bröstet.såg hemskt ut. Så tänke jag" jaha nu kommer jag bli superdålig igen. började få feber igår kväll. Men har duschat varm, masserat. haft värmeflaska och pumpat som en tok och jag tror faktiskt de gjort skillnad för imorse så kändes knölen mycket mindre och ingen feber så här jädrar ska de masseras och pumpas för kung och fosterland för jag vill verkligen inte bli såå dåligt som jag blev första gången me 40 gr feber som kom på några timmar och gick aldrig över så man fick pencellin eftersom läkarn trodde de hade utvecklas till bröstinflamation. Så de blir den tredje stockningen nu. ska blir så skönt att slippa de här nu om de nu kommer att gå å sluta...

snart kommer hemsjukvården. Hoppas verkligen inte neo har gått ner ivikt men är orolig för de eftersom han kräks så mycket nu. håller alla tummar stenhårt. nu har hemsjukvården varit här och vägdoch som jag trodde hade han näst intill stått still i vikt bara gått upp 15 gr men inte så konstigt när han nästan kräks upp ett mål om dagen. Men annars va allt bra. Ska prova att ge honom lite smakprov med gröt så han får använda munnen lite.

Idag blev de nu body med str 68 och passade jättebra något förstor kanske men ändå. de märks på kläderna att han växer mammas underbaraste äslklingsplutt<3<3<3

 Igår va de ju tänkt att gå på babymassage. Men jag vakande upp och kände mig så likgiltig. Jag är verkligen helt psykiskt och fysikt slut nu. har ingen ork eller lust till nått alls längre så såå trött vet att jag tjatar om de ofta men de är ingen vanlig trött het längre som de var i början har övergått till kronisk trötthet känns de som har inte sovit en hela natt eller 7 timmar i sträck på snart 8 månader för den där jävla pumpningen.Min kropp är totalförstörd. Har böjrat ta blutsaft nu extra järn och vitamier. sen när jag slutat pumpa så ska jag börja med proteinpulver så jag kan gå upp i ivkt. Är nere på 41 kg gått ner 11 kilo sen neo föddes beror nog mycket på att jag alltid är trött och ingen matlust heller. känns som om jag tvingar i mig maten och slarvar gör jag också bara för att jag inte orkar. Eftersom de är jag som tar hand om neo nästan jämt så drabbar de han att jag inte orkar göra nått. De är de som är de jobbigaste utav allt att de går ut över honom känner mig som världens sämsta mamma som inte orkar göra nått. Och tony går ju aldrig iväg på massage eller nått för han säger att de bara är för mammor så himla dum ursäkt enligt mig som sandrah sa de är ju för barnen inte för föräldrarna men han lyssnar inte. tror inte han förstår hur tufft jag har de... Hoppas de blir bättre sen när pumpningen är bort så man kan få sova hela nätter och gå upp i ivkt. Har börjat ta blutsaft få lite extra järn och lite vitaminer så man blir piggare.. ska även börja ta proteiinpulver som ger 1000 kcl extra om dagen sen när jag slutat pumpa så vikten ökar lite. hoppas de hjälper

Om en stund ska jag iväg och fika med ronny skönt att få komma ut lite har nästan inte varit ute på hela veckan:/ Senare ikväll kanske de blir en sväng till brogårn coh titta när tony spelar innebandy....

Pegg och Läpp operation


Var på babyrytmik för tredje gången i måndags. Lika skoj den här gången. tony lyckades dra sig upp ur sängen och följde med han också Va skoj för neo att träffa bästisen låg brevid varandra länge och sprattlade som galningar till och med lite handhålning blev de. såå sött.

Igår tog vi oss promenad hela familjen lite senare på eftermiddagen. Tony tog med lite bröd och matade ankorna som han tjatar om så länge:P skönt att komma ut en sväng. Senare på kvällen ringde tony mamma som fyllde år och vi blev dit bjuda på fika. Var trevligt och Neo hamnade mitt i centrum som vanligt:) blev inte borta så länge.

Fick ett samtal från uppsala igår angående om läpp operationen som ska ske nångång i mars. Men eftersom vi inväntar svar från göteborg om pegg sonden så sa hon att man kanske kunde ta pegg och läpp operationen på en gång. Tyckte vi lät väldigt bra. Då behöver man bra söva neo en gång istället för två. de är ju sövningen som är de riskabla. vore ju jättebra om de kunde bli så. hon skulle diskutera med andra doktorer om vad dom tyckte och så skulle hon höra av sig. Skönt att de händer lite. ska blir såå otroligt skönt för älsklingen när allt det här är över. Inte värd allt de här. När han ler och man tittar in i hans vackra blå ögon så önskade man att man kunde ta allt själv bara att han sliper detta elände slipper all smärta efter alla operationer och allt han har gått igenom. Livet är bra jävla orättvist för vissa....

Har bestämt mig nu för att sluta pumpa. verkligen bestämt mig. Dom senaste nätterna när jag har gått upp så sitter jag typ och tjuter för att jag inte orkar mer så nu är de nog. Tog bort nattpumpningen men de var tufft faktiskt. vaknade upp med knölar hårda som sten gör ont. Ska försöka dra ner till 4 gr per dygn nu. och idag ska vi börja introducera ersättning för neo. Blanda ut till och börja med. typ 70 ml min mat och 30 ml ersättning och sen öka på allt eftersom så de blir pang på eftersom magen inte är van just den maten. Vi har köpt nan nu och börjar med de många som har sagt ( har forskat lite) att den är mildare för magen. Fick babysemp i karlstad men de va ju typ bara en gång. Får hålla tummarna att de går så han inte blir ännu mer känslig. Kräks väldigt mycket nuförtiden. minst ett mål och dagen får han upp sammanlagt och de är ganska mycket. Så orolig för att han kommer stå still i vikt nu bara för de. Dom kommer och väger han på fredag så får vi hålla tummarna. och sonden ha han kräkts upp flera dar i rad nu.

Han har även blivit lite slöare kräks mer och gnälligare. De första man alltid tänker på om de är nått fel på shunten. De är typiska tecken på att de är fel med shunten. De är inte shuntstopp i alla fall för de syns att de shuntar. de vi är lite roliga över är om de överdränage för de buktar in väldigt mycket ibland. De är ju så oerhört svårt att veta.

Tonys pappa sa att han kanske får tänder nu för han suger och tuggar på händerna nu otroligt mycket än va han har gjort tidigare och de förklarar ju att han är gnälligare men de känns som om de är förtididgt för tänder än.
De kan ju vara så mycke. kan julika gärna vara en förkyldning.Såå oerhört svårt att veta när de är så mycket som de kan vara. Men de värsta skulle ju vara om de är fel på shunten. Vi får se hur han är idag om de är nått bättre. Igår kräktes han också men han fick aldrig upp sonden så den behövdes inte sättas om i alla fall. Han har ju blvit så röd och fått eksem på kinden efter sondtejepen som han kräks på och måste byta varje dag. Blir jätte irriterat. De är så synd om honom han vaknar upp och ler mot en hela tiden och så vet man att man måste sätta sond och han blir så ledsen. Man känner sig såå fruktansvärt elak emot honom man vill inte men man måste ju. fy fan vad livet är orättvist ibland.
önskade att de var jag som var drabbad så han slapp...

Idag vet jag inte vad de blir riktigt. en promenad till stan kanske om vädret till låter just nu ser de inte så värst trevligt ut bara grått och massa slask. hoppas att neo mår bättre idag inte lika gnällig så jobbigt när man inte kan göra nått för att de ska bli bättre och så tär de på en själv också när han är ledsen och gnällig... är så trött nuförtiden jobbigt trött som aldrig går över...


image35
Bästisarna efter rytmiken:Dimage36


Liten kinkig kille nu förtiden...
30/01-07

30/1-07

Den 30 januari så var de exakt ett år sen de blev ett plus.
Jag kommer så otroligt väl ihåg de för de har varit en av dom lyckligaste stunderna i mitt liv.Tänker på de så otroligt ofta.

Ibörjan när vi hade bestämt oss för att skaffa barn så letade jag symptom hela tiden minsta lilla så testade jag men de var ju såklart inget.. kändes precis som om jag skulle få mens närsomhelst. Hade testat med skit tester innan men visade inget. Sen pratade jag med sandra som tjatade om att jag skulle testa igen men jag visste ju att de inte skulle visa nått. men jag gjorde de för att få tyst på henne;P
Denna gång var de clearblue digital. så jag kissade på den där stickan och väntade var inte ett dugg nervös för jag visste ju redan vad det skulle visa.

Sen när jag kom tillbaka för att titta så var de ett plus.
när man väl är gravis så nochalerar man symptomerna och tänker ne jag kan inte vara gravid hur de är:P
Jag blev såå chockad de går inte att förklara. var tvungen att sätta mig ner jag förstod ingeting,
jag är gravid!!
jag bara satt och stirrade
Berättade för sandra och hon sa va var de jag ska.ska aldrig ifråga sätta henne längre:)
tony jobbade så jag slog in testet i ett litet paket som jag gav honom när han kom hem och även ne bok "du ska bli pappa" och så sa jag att de är nog dags att du börjar läsa den här nu
. Nu i efterhand så sa han att när han såg mina ögon så visste han att jag var gravid.
Vi blev såå lyckliga.

första månaderna var tuffa. hade ett fruktansvärt illamående. kunde kräkas 3 gr per dag fick knappt behålla nått alls.Nu i efterhand så är de ju värt allt men då var de otroligt tufft.
Alldrig känns mig så välmående och vacker som närjag var gravid.
VAr så troligt stolt över min kropp. Såå lycklig

Nu i efterhand. tvivlar jag mer och mer på min kropp och funderar ofta om den skulle klara av mer barn.
tänk om de skulle bli samma igen?

Men inget blev ju som vi hade tänkt oss.
Fick aldrig den där stor runda magen som alla får.fick aldrig klaga på att de blev tungt att bära omkring på alla dom där extra kilona.
Otroligt tacksam för att jag fick känna rörelser därinnifrån så tidigt som jag gjorde redan i v 12-13. fcik aldrig dom där bristningarna som alla inte vill ha. Skulle ta varenda bristning med glädje. De är ärr som bevis för att man haft sin lilla knodd därinne. tycker folk ska ta de som nått vackert. Minne för livet. kan ju förstå att man inte vill ha dom men och de är ju bara bristningar. Vilka små problem egetnligen

Under allt som man gått igenom så har man blivit så otroligt mycket starkare som person.
Har lärt mig att man aldrig ska ta nått förgivet. Vart enda andetag är en gåva.
men skulle vi inte gått igenom allt så hade vi aldrig fått den otroliga killen som vi har idag.
önskar mer än allt annat att han skulle fötts när han skulle och att han hade varit friskt och välskapt men å andra sidan så hade vi aldrig haft den neo vi har idag om vi inte hade gått igenom allt som vi gjort .
är så otroligt stolt över att vi har fått världens underbaraste son. Vackraste som finns.
Som jag altid säger, ord kan inte beskriva.
Att just jag är mamma till världens otroligaste son.
Varför är just jag värd att få världens mirakel?

"Har tänkt mycket varför vi hamnade iden situationen varför just oss.
Men jag tror att det händer sådana personer som klara av/ är starka och kan att klara sig igenom sådana här livsöden.
Neo äger den styrkanimage33
Den 30/1 fick vi reda på att vi skulle bli föräldrar.
En av dom lyckligaste stunderna i mitt liv

image30

Visste inte att de var den här underbara lilla varelsen förns ultraljudet
den 4/5, två dar innan tonys föddelsedagimage34

och här har vi den underbara killen idag.
Han är de vackraste miraklet som finns!
mamma älskar dig i all oändlighet
RSS 2.0