byte av knapp

Imorogn blir de karlstad för att byta knapp den har beetet sig lite skummt som den inte brukar göra och backventilgen är nog lite slapp nu eftersom de kommer ut mat ur knappen när kopplings slangen är ur och de ska de inte göra sen tror vi att den knappen han har nu är förstor så vi ska få en annan storlek på den hoppas de blir bättre. så hoppas jag att jag får lära att byta själv blir lättast så om de nu skulle åka ur eller gå sönder så kan man själv byta här hemma istället för att behöva åka och byta i karlstad de blir nog bra hoppas vi såg inte så himla svårt ut att byta när vi kollade i uppsala när dom gjorde de så de ska nog gå bra.

Sen efter de ska vi till sara och michelle imorgon var längesen nu vi sågs men domhar haft fullt upp med dopet och flyttningen. michelle lär väl växt som en tok sen senast jag såg henne

Skulle tagit en promenad nu men älsklingen somnade på mage på golvet har inte hjärta att väcka honom utan han får sova så länge som han behagar annars blir han lätt kinkig. Igår kväll bajsade han äntligen som vi ahr gått och väntat eftersom han är förstoppad så fort han ska bajsa så skriker han i ren panik för han får såå ont ve tinte vart han ska ta vägen för de gör såå ont de skär såå i hjärtat så maktlös. bajsade även för en stund sen lite grann men de är stenhårt men inga skrik av smärta idag så katrinplommonpuren kanske har börjat verka sen så har vi struntat i att ge honom medicinen och de kanske även de som gör att de går lättare för honom såå skönt att magen kanske börjar komma igång igen.

idag börjar tony att jobba igen efter semestern han var inte allt för sugen om man säger såå fyy men han öppnar lugn idag är de bara 4 h och i morgon ledig då vi ska byta knapp. sen på onsdag kanske de blir mariebergs skogen och hälsa på tonys gammelmormors pappegoja som dom tog hand om som hamnde där gogo heter han kul för neo å komma ut och titta på massa djur också som sagt om de blir av. iväg till sopptippen för att dumpa av massa säckar med skräp som blev när vi rensade ur garderoben helt sjukt vad mycket skit man har egentligen.



Kommentarer
Postat av: Hannah

Det är inte så svårt att byta knapp. Lite läskigt bara när det är på sitt eget barn.

2008-07-15 @ 19:33:01
URL: http://colinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0