Mariebergsskogen

har varit dålig på att uppdatera bloggen på sistone.

I tisdags var vi i karlstad eftersom neos knapp beetet sig konstigt och de visade sig att den han hade varit lite förstor så nu fick han en mindre som har funkat jättebra. skönt att de ordnade sig. Efter karlstad var vi så hungriga så vi köpte pizza pch tog med till sara var såå gott helt utsvulten. var trevligt att träffas eftersom de var så länge sen nu så vi hade massa att prata om. Michelle växer så de knakar! Verkligen en sån fin lägenhet dom fått nått sånt är de som jag och tony vill flytta till. såå sugen på att flytta nu.pratade mycket om deras katt som blev påkörd hann tyvärr aldrig träffa bobo:(
Tony hämtade mig coh neo vid fem de var menat att dom skulle spela golf men de blev de inget med eftersom de började spöregna när vi kom hem.


Glad Michelle

Igår åkte vi till Mariebergskogen med tonys mamma och pappa. VAr jätteskoj  att se på alla djuren och även hälsa på tony gammelmormors pappegoja så nu är där goggo såå söt är han. Neo fick sitta i selen för att få komma upp och se lite och de var riktigt skoj snackade som aldrig förr. Lite sugen på att åka till kolmården också nån dag framöver. Även tonys mormor hennes syster och morfar möte upp oss på mariebergskogen. vädret var kanon blev något mulet när vi skulle hem. de var en sån trött kille i bilen hem sov som en stock men inte konstigt eftersom han höll sig vaken under hela vistelsen under mariebergsskogen en riktigt lyckad dag. kom hem vid 4 tony käkade inann han skulle börja jobba 17-23. Neo och jag mös som vanligt underkvällen somnade kl 22 någolunda tid iaf. satte på hans mat och gick själv och lade mig.


Glada killar i mariebergsskogen

Idag har de inte hänt så mycket. neo har gått lös i hoppgungan. neos läkare ringde för uppföljning av medicinen vilket inte alls har funkat bra eftersom neo blev förstoppad så  nu ska vi få en annan tydligen som ska verka på ett annat sätt hoppas innerligt inte att han blir som sist stackarn fyy. har tvätten neo har åkt till björneborg. tonys pappa var här tidigare idag och hämtade massa säckar med skräp som vi rensat ut. tony skulle även slipa rost på bakluckan på bilen. blir nog en lugn kväll herrn ska snart ha mat.

Idag har älsklingen rullat över till sidan flera gånger alldeles själv nått han nyligen har börjat med så de kanske inte dröjer innan han kan vända sig från rygg till mage. somnade även på sidan idag såg så mysigt ut..


Våran underbara vackra älskling<3



Kommentarer
Postat av: sara

Var så otroligt kul att ni kom :D så trevligt får bli snart igen juh :D:D vi får ta grillkväll allihop med som vi prata om :D

2008-07-17 @ 19:11:26
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vilken duktig kille !! :) Helt otroligt vilka framsteg han gör.

2008-07-17 @ 22:17:58
URL: http://bellismamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0