Helgen


I Lördags följde jag och Neo med tony mamma och pappa till storforsmarken. Tony jobbade tyvärr så han kunde inte. Var samma gamla vanliga och det blev de vanliga marknadsnoughat.
Men jag tycket ändå det har sin charm att gå på marknader när hösten börjar infina sig mysigt. De enda kända ansiktena jag träffade var Sandrah, David, Devin och Vilde. Devin sa bara aj aj när jag skulle röra honom hehe och vilde sken upp som en sol som han brukar!

Hann hälsa på både tonys farmor och farfar och på kvällen tonys mormor och morfar. Åt mat 2 gr och fikade 2 gr så redigt mätt var jag plus att några marknadsnoughater slank ner fast denna gång åt jag inte så jag blev illamående jag börjar lära mig av mina misstag;)

Kom hem runt halv nio lade neo sen satt jag och tony och spelade bomberman på ps3:an sååå roligt.

Mulet och grått när vi vaknade idag(söndag).
Så vi passade på att städa och dona. Tony satte upp neos hylla och fixade lamporna så nu är det bara att komma på en bra lösning till att dra sladdarna. Tony jobbar kväll idag 15-22 så jag och neo var hos min far resten av dagen satt mest och snackade min farmor var också där hela bonkagänget samlat.
Fick låna farmors jacka eftersom de regnade när vi skulle hem. Nu nu är neo i säng och jag får en lugn stund tror faktiskt jag ska krya ner under en filt och kika på filmen i 4:an nu står det still om vad den heter.

Måste  grattulera sara som fått en son!
Såå söt!
Stoort grattis!!!

Det som står på schemat i morgon är läkarbesöket på barnhab i karlstad och sen blir det till sandrah och barna.
Hoppas ni alla har haft en bra helg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0