Vattengymnastik och öronkoll


Vaknade upp och trodde att klockan inte alls var mycket men de var den verkligen. Det var så mörk och våra sovrumsfönster ligger under altanen så de hörs inte om de regnar och de gjorde de ju i morse. Mindre kul när helgen var så härlig men man får vara glad för att de kan vara några fina dagar.Ringde tandläkaren drog en vit lögn för att inte få nån förseningsavgift för tiden krockade med neos bassängträning.Fick ny tid som jag inte var allt för glad över 07:50 den 10 juni. suck men man får ju knappst välja och vraka tid på folktandvården precis.

 På förmiddagen grejsade jag lite här hemma innan de var dags för bassängträningen.
Tony följde med denna gång. Träffade Linda och måns det var verkligen inte i går. Dom är med i vår bassäng grupp. Måns har blivit såå stor blir 3 i höst helt otroligt var fort allt ska gå

Det var en helt annan neo som kom i vattnet idag. Första gången var han lite mer reserverad och skeptisk men inte nu.  De plaskades och jag vet inte vad. Det var verkligen underbart att se en Neo som verkligen tyckte om att vara i bassängen. Dock fick han vatten i munnen och kräktes lite men sen vart de lika mycket plaskande igen. Roligt att tony också kunde vara med. Även trevligt att prata lite med linda.

Eftersom vi hade tid 15:45 för öronkoll på sjukhuset och bassängträningen slutade halv tre på sjukhuset så tog jag mig en fika för att invänta. Neo var jätte trött med höll sig vaken utan allt för mycket gnäll.

Örat sen öroninflamaionen såg helt normalt ut trummhinnan var hel och fin. En sak till man kan andas ut för.
Gick hem neo somnade i vagnen som 1 timme kanske. vaknade neos fick mat och jag med. Sen har vi grejsat lite i neos rum göra lite ordning.  Lekte gjorde nattnings rutiner och nu sover han. Han har blivit lite snorig sover lite oroligt hoppas de inte blir värre för honom stackarn
Och nu sitter jag här som de brukar bli en tendes till på kvällen;)

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Kul att han gillar vattengymnastiken :D

2009-05-19 @ 20:22:23
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: Linda

jäyye kul att träffa dig med.. hoppas vi ses på måndag igen..=).. många kramar

2009-05-19 @ 21:58:18
URL: http://www.nogg.se/tussis
Postat av: Hannah

Nu är vi tillbaka!

Välkommen till oss i bloggen! :)

2009-05-20 @ 22:10:11
URL: http://colinsmamma.blogg.se/
Postat av: Mie

Visst är det mysigt med bad! Vårt bad är dessvärre slut och vi missade ett par gånger på grund av de här förbannade taxibilarna. Nåja, vi får väl gå till vanligt simhallen. Bäst där är vattenrutchkanan och bubbelpoolen tycker Neo. Den ena varm och härligt bubblig och den andra ger pirr i magen för pappa åker så fasligt fort!

2009-05-21 @ 15:50:58
URL: http://envanligblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0