Shopping i karlstad!


Heldag i karlstad idag!
Det var meningen att vi först och främst skulle till mariebergsskogen men eftersom de regnade precis hela dagen i karlstad så skippade vi det denna gång. Tråkigt för vi hade sett fram emot att kika på lite djur men men en annan dag.
 Det blev istället ikea där vi shoppade loss, lite smått och gott. Bla häftiga och dyra lampor till neos rum kommer nog bli toppen bra. Käkade lunch på subway mums.
Sen blev det varvet på bergvik. Jag köpte dock inget till mig själv utan de blev ett par slit och släng jeans på hm med bra resårmidja och sen halksockor på polarn och pyret till neo. Gillar verligen pop:s strumpor skyddet under håller jättelänge perfekt.

Var även inne på barnenshus för att kika på barnvagn till neo. Har varit bra sugen på¨en scooter till neo. Testade johannas (07:a) för att se hur neo satt och den var bra. Idag fick neo provsitta scooter 2,0 men den var verkligen till min besvikelse jättetrång . Var jättetrångt att få upp honom igen och neo blev ledsen för att de var så smalt
. Det är den enda vagn som jag sett som man kan ha länge och som är rejäl. Så nu vet jag inte hur vi ska göra. Testade sulkyvagnar också men de går ju bara till 15 lr 18 kg neo väger 16 så de känns inte som nån större ide att införskaffa en sån som han kan ha en sån kort tid. Kanske får bli en beg scooter från förra året lr nått annars ver jag inte hur vi ska göra. Sista alternativet är att vi får köra på kombivagnen som väger ton men i den får han plats. Jaja de löser sig på nått vis hoppas jag.

Kom hem vid 17 kanske vi åt allesamans. Tog de lugnt. Tony har gått iväg till nån fest tror jag och neo ska snart sova.
Ska kika på en av harry potter filmerna. Såg halvblods prinsen i söndags på bio och den var riktigt bra!!
Imorgon blir de bio igen för att se hang over med sandrah. Gött för henne att vara lite barnledig.
De kommer bli jätteskoj!

Kommentarer
Postat av: sara

Varför testar ni inte vagn på habliteringen?? prata med er sjukgymnast om det innan ni köper en vagn,, är värt o kolla verkligen..

Kul o shoppaloss dom dagarna är roliga..

2009-07-21 @ 20:28:34
URL: http://elinahannahphilip.blogg.se/
Postat av: sara

p&t är ju lång i ryggen och tar ju upp till 25kg i vanlig sittdel.

brio sitty är ju en bra vagn med. liten och smidig, men itne så bra att sova länge i.

2009-07-21 @ 20:52:50
URL: http://zasata.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja, usch ja, jag hoppas det blir bättre väder snart igen. Kul med lite shoppande, det kan man iaf göra fast de regnar =)

2009-07-21 @ 21:42:14
URL: http://fluffin.blogg.se/
Postat av: M --Har en liten bebis i magen!

Skoj med bio :)

2009-07-22 @ 21:40:35
URL: http://bebisdecember.blogg.se/
Postat av: Sandrah

tycker ni ska köpa en p&t :D

2009-07-22 @ 22:01:52
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: Anonym

tråkigt att tony inte tar lika mycket ansvar som du... ta inte illa upp för jag beundrar dig. hur du orkat hela vägen, din styrka. men det är tydligt att ni inte delar lika.

2009-07-23 @ 06:24:15
Postat av: Madde (myangels)

Om neo inte sover mycket i vagn så är en brio sitty att rekommendera! har haft många vagnar (13st) så för o nackdelar på många kan jag =) nackdel med den är sovläge, annars bara ++++++++



emmaljunga scootern är i sig en lätt vagn då den väger lite, men ändå klumpig när de närmar sig 2½-3 år.. eftersom den tar ganska mkt plats!



P&T lätt o smidigt, nja, krånglig att fälla ihop/ut, välter lätt när man ska upp för en kant, man måste ha 2 händer att hålla i den med då.. o trälig när man ska ändå ligglägge med dessa nedrans spännen!



sen har du ju brio race, med bra liggläge, liten,smidig o lätt, sj aldrig haft nån, men den påminner om sitty, bara bredare hjul o liggläge!

2009-07-23 @ 19:45:18
Postat av: malin

P&T fick ju inte ens godkänt, så den ska ni inte köpa. Livsfarlig ju =/

2009-07-23 @ 20:04:20
URL: http://alicesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0