När ska de få vara bra?


Jaha så i förrgår fick vi ett nytt brev från karlstad sjukhus. Yttligare en ny tid att hålla reda på.
Denna gång är de läkar koll hos vår läkare karin. Det är de väl de vanliga. vikt längd huvud neos utveckling och så blir de nog prat om neos shunt och att den måste ställas om osv.

Och igår fick jag avbeställa neos ögontid på hagahuset i karlstad yttligare en gång. Får alltid så dum tid nu var de 08:00 igen. Då måste vi åka runt sju för att hinna med allt och komma i tid. Måste gå upp vid 06 för att hinna med allt dra upp neos som annars vaknar runt 9 lägga om alla mat tider.. Så nu bad jag om en tid lite senare på förmiddagen så får vi se vad de blir. Tror inte detta är en koll som tar lång tid är nog mest uppföljning med neos lappträning skulle jag tippa på.

Sen ska vi till bvc på torsdag och efter de är de sjukgymnasten igen. Känns som om de har blivit så himla mycket helt plötsligt. Massa tider att hålla reda på massa flängande överallt.

Och sen  går man och tänker på allt angående neos shunt och hur de ska gå och vad dom säger om att slangen sitter strammt behövs de en ny operation?.  Som om han inte fått gå igenom tillräckligt stackarn. Önskade så att jag kunde byta ut så de blev jag i hans ställe.

Om några månader blir de nog uppföljning på neos gomm i örebro.
När vi var där sist så tyckte malin att sluter sig inte gommen själv så vore de bäst med en operation framför allt för talets skull. Gommen ser likadan ut som den gjorde sist. Så de nog lika bra att ställa in sig på en operation framemot sommaren tyvärr.

Hittils har de blivit 3 operationer och de är mer än va nått barn nånsin skulle behöva få gå igenom.

Sen får vi se med gommen och sen blir de yttligare en när neo blir runt 7 år gammal då han har fått sina riktigt tänder och då ska käken opereras.
Då blir de nog tandställning och många tandläkarbesök.

När ska de få vara bra?
När ska han bara få vara barn?
utan besök undersökningar och operationer?

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Usch så hemskt med massa operationer framöver :(

2009-01-30 @ 13:47:42
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: malin

Jobbigt för er gumman :(

2009-01-30 @ 15:04:09
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: AnnaIda

usch stackarn, men han är stark han.

Tänk på att det kanske är lika bra att allt kommer samtidigt för sen är det över, istället för att det sprids ut på en massa år och det river upp nya sår istället. Det är mycket att hantera på en gång såklart men oftast är det också det bästa sättet att kunna gå vidare sen.

Både du och Tony är helt fantastiska och har en underbar och vacker liten son.

Neo har gått genom mer än vad många gör under en hel livstid, men tänk på att även du och Tony går genom allt det tillsammans med Neo och ni kommer bli en sån himla stark och kärleksfull familj!

En sån familj man själv önskar att man kunde få. Ni hakar inte upp er på detaljer och bryr er om sånt utan ni bryr er verkligen bara om sånt som är värt att lägga energi på.

Allt sker av en orsak även om det är svårt att förstå.

Lycka till med alla läkarbesök och jag hoppas verkligen att han slipper en massa operationer i framtiden. <3



2009-01-30 @ 15:18:24
URL: http://annaida.blogg.se/
Postat av: viveka

jobbigt med så mycket. Vad jag har läst på din blogg så har jag förstått att ni är så himla starka alla tre, har gått igenom så mycket tillsammans,och har blivit en sån fin sammanhållen familj. Kan förstå att det är jobbigt. Men ni har världens charmtroll som är otroligt stark. sköt om er!

2009-01-30 @ 18:40:01
URL: http://vivekaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0