Sjukgymnasten

I torsdags var vi även hos neos sjukgymnast fast denna gången på sjukhuset i stan. Det var skönt så man slapp flänga till karlstad.

Detta möte var nog de bästa hittills. Neo visade massa nya saker som han har lärt sig nyligen och även saker som inte jag och tony visste om att han kan göra. Han visade att han har lärt sig att sträcka sig för att nå saker. Visade även mycket mer intresse för leksaker vilken han har börjat att göra på senare tiden. vissade tydligt att han är mycket mer medveten om detaljer och om omgivningen. Lyssnar massa när man pratar med honom och konveserar och svarar.

Sen fick Neo sitta på huk med en kudde som stöd under och från de och pytte lite hjälp så sätter han sig själv. Vi blev väldigt paffa. Så nu har vi fått med träningsredskap hem som vi ska öva med. så nu blir de minst en gång om dagen.
Även lärt sig att han vet att man kan sparka till saker med foten.

Så på senare tiden så har de verkligen hänt massa och denna gång kändes han som han brukar vara hemma och satt och lekte och hade de jätteroligt.

Sen har han tendenser till att ta sig framåt när han sitter på golvet försöker skjuta sig bakåt och jag vet att han kan eftersom han gjorde en gång tidigare. och de märks att han blir så stolt över sig själv och stäcker på sig när han lärt sig nått och när man berömmer honom.

jag är såå otroligt stolt över honom
Han är helt fantastisk!

Kommentarer
Postat av: saramichellesmamma<3

hihi tackar :D men ja köpte en till tröja idag haha ja velar om vad ja ska ha på mej hela tiden haah.. o så ska ja pröva ett par andra byxor sen haha :P

2009-02-07 @ 15:29:21
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: malin

Duktig han är!! :) Kommer gå jätte fort fram nu tror jag!

2009-02-07 @ 16:03:07
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Härligt att det händer lite :)

2009-02-07 @ 22:08:34
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: sara

Vad kul att det händer så mycket!

2009-02-08 @ 08:37:18
URL: http://zasata.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh så duktig han är er lille Neo!

Snart ska du se att det händer helt sjukt massa så att ni nästan kommer att längta tillbaka till den tiden då ni bara satte honom på en filt och han stannade där =)

Kram på er!

2009-02-08 @ 17:43:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0