Pencillin kuren avklarad



Sådär nu är Neos pencellin kur avklarad. Han fick den sista dosen i morse. Det är en betydligt piggare kille nu än vad de var för några dagar sen. Så skönt att de att han börjar bli sig själv igen. Men hostan är fortarande kvar och den är som värst om nätterna även om han får hostmedicin. Fick reda på av tonys mamma som varit sjuksköterska att den hostmedicinen neo fick är uppiggande och vi som alltid har gett den innan sängdags. Sånt tur är har inte neo blivit piggare av den utan sovit som vanligt. Tycker mer de har gått över till slemmhosta än falsk krupphosta. Men i och med att han är slemmig så har han lättare att kräkas vilket han gjorde i natt vid en halv två stackarn men efter de sov han någoluna bra. Så nu är de bara att hålla tummarna för att hostan ska ge med sig och att han ska få vara frisk ett bra tag framöver och att detta inte tar om igen.

Ihelgen var tony ledig och i lördags var de ju alla hjärtans dag. Vi firade lite på kvällen med mys. Tony köpte en flaska vitt vin sen hade vi ostbricka och lite annat gott och satt och myste efter att neo lade sig. Skönt att få lite tid tillsamans bara tony och jag. Vi kollade på bruce den allsmäktige och hade de mysigt.

Igår åkte vi till björneborg där vi var bjudna på middag. jätte trevligt. Första gånge neo var ute sen han blivit dålig.
Pulkan invigdes en sväng innan vi åkte hem. Kikade på beck filmen som fick på fyran som vi inte sett innan vi gick och lade oss.

Idag slutade tony 12 så då gick jag och neo till maxi för att möta upp honom. Handlade lite. Vi har blivit mycket bättre på att handla köper inte massa skit längre och planerar handlingen gör matscheman osv och inte äter vi ute så mycket som vi gjorde innan känns verkligen jättebra. Skrivit lite på vårdbidraget alla extra saker vi har kommit halv vägs iaf. När man man väl sätter sig ner och ska skriva ner allt så inser man va mycket de är egentlige. blir aldrig att man tänker på de för detta är ju vår vardag- Detta är normalt för oss.

Kvällen blir nog lugn lite tv tittande i vanlig ordining...
Har minskat mitt tv tittnade oerhört myclet enda gången jag tittar de är på kvällen. Har börjat läsa ist på dagen. Neo brukar sova vid ca 13:30 brukar han sova i min famn medan jag läser hur mysigt som helst. De är vår lilla dagliga mysstund!

Kommentarer
Postat av: Zandra

Åh så skönt att er lille prins är bättre nu! Fy för falsk krupp, det hade jag som liten, kan säga som så att det är positivt att det börjar att bli slemhosta, det är ett tecken på att det är på väg tillbaka för denna gången =)

Ja det dära med vårdbidrag är inte det lättaste, har en vännina som får det för sin son som är autistisk, precis som du skriver så är det så svårt att sätta sig ner och motivera vad som är "problemet" liksom eftersom att det är precis som du skriver, er vardag. Det blir förhoppningsvis bra ska du se =).

Jag satt och funderade på en sak....nu när ni söker vårdbidrag för Neo, har du tänkt att vara hemma så länge som mörjligt med honom eller planerar ni att han ska börja på förskola snart eller?

Kram på er!

2009-02-16 @ 20:18:49
URL: http://tokiga2barnsmamman.blogspot.com
Postat av: malin

Stackaren :( Hoppas verkligen det går över nu för honom. Nu ska han väl ändå inte behöva bli mera sjuk!

2009-02-16 @ 21:01:11
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Skönt att han börjar bli bättre då

2009-02-16 @ 21:02:25
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0