Kuratorn

Igår vaknade neo kvart i åtta. Men vi låg  och myste till ca nio. Neo hamnade i ett bad på morgonen alltid uppskattat från hans sida sitter där och plaskar ner hela golvet . Käkde lite frukost plockade lite här hemma. Sen om ronny och han hade köpt med sig semla eftersom de var fettisdagen igår jag som älskar semlor mumma.

Runt kl 14 så begav vi oss till sjukhuset för att träffa vår kurator karin för att gå igen lite saker till vårdbidraget.
Det var en sånt där riktigt oerhört bra möte som man kände sig så himla nöjd efteråt.
Trodde vi skulle bara prata lite men vi satt och ner och gick igenom allt extra och neos alla behov som han har sen satt hon och skriv ner små punkter.

De var massa saker som inte jag och tony ens tänkt på men de blir ju så eftersom allt vi gör blir ju en vana för oss så de är inget man tänker på man bara gör och som sagt de var en hel del som vi inte hade tänkt på. Men karin skulle skriva ner punkter på allt så vi slipper göra de. Sen bestämde vi oss för att träffa en utredare från försäkringskassan personligen med vår kurator Karin och då får fsk alla uppgifter läkarkutlåtanden när vi träffas istl slipper vi skicka in allt. Hoppas dom går med på det.
Pratade lite om hur tony och jag har de och hur  vi får tiden att gå ihop kändes faktiskt ganska skönt att få prata lite.
Pratade om allt vi gått igenom våra känslor osv.

Efter besöket hos Karin så åkte vi till maxi och handlade lite smått och gott.Köpte några böcker på rean men dom hade inga bra till neo Åkte hem gjorde mat vi provade ett nytt recept igen. Snabb italiensk pasta gratäng riktigt gott. Min farmor och pappa kom för jag bjöd på semlor dagen till ära. Jättetrevligt var de dagens andra semla mums!  mätte hur lång mattan som vi ska ha i hallen ska vara så pappa skulle fixa de imorgon. Har ganska så lång hall och de blir lite tomt mer ombonat med matta. Så resten av kvällen kikade vi lite på tv och sen 2 and a half men.

Så såg våran dag ut. Kändes som vi fick ut mycket utav den...

Kommentarer
Postat av: sara

låter som en bra dag, skönt att ni har en sådan bra kurator! semlor är så gott.

2009-02-25 @ 11:37:50
URL: http://zasata.blogg.se/
Postat av: malin

Härligt att det fick bra. Hoppas verkligen ni får det beviljat!

2009-02-25 @ 12:40:56
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Härligt med så bra kurator att prata med

2009-02-25 @ 21:09:54
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0