lördag söndag


Igår var vi på storfors marken hela familjen var jätte skoj även fast de bara var de gamla vanligt så var de härligt att få komma ut. Neo fick en jättefin och såklart röd bamse t-shirt. sen blev de de man måste köpa marknadsnoughat. tony köpte en varm munkjacka. strosade mest om kring och kikade.

Blev bjuda på middag hos tony farmor och farfar även tonys mamma och pappa var där. blev kasslergratäng riktigt smarrigt sen efterätt och sen fika så man var redigt mätt när vi åkte till tonys mormor och morfar även där fick vi fika men då var de inte mycket som gick ner i den redan proppfulla magen. Neo hamnade i många famnar och han trivdes i dom alla.
av tonys mormor och morfar fick han snurra i massa olika färger jättefin som nog kommer bli populär.

kom hem vid halv tio gjorde neos kvällsrutiner lade honom direkt efter de för de var en trött kille då somnade på direkten även  jag lade mig men sovit dåligt under natten massa olika tankar som snurrade i huvudet.
Tony åkte till en vän och spelade bordtennis kom hem runt 01:30.

Idag gick neo och jag ner till brogårdshallen och kikade på innebandy. visseligen var inte tony med för han jobbade men de var roligt ändå neo gillar verkligen att kika på när de rör sig nere på planen. stöttde på bror min en kort sväng också. gick hem gjorde jättegod mat fläskfile och potatisgratäng. kanske blir en kvällspromenad lite senare man får passa på när den härligt höstsolen är framme och den härligt friska luften.

imorgon blir de rytmik och öpnna förskolan sen ska vi iväg och kolla på ett hus som vi är jätte intresserade av verkar hur bra som helst så hoppas hoppas hoppas att de håller upp till våra förväntningar av de vi sett på nätet ska bli riktigt spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0