Söndag

Jösses va de blåste i natt. Neo vaknade upp en gång och blev jätteledsen antagligen för att de just blåste så mycket.
Idag har de regnat hela dagen i princip. Så vi har passat på att fixa lite grejer här i lägenheten, målat elementet en sista gång, gjort en stor städning på toan mm. Kommer en arbetskamrat till tony i morgon som är intresserad av vår lägenhet. man kan ju hoppas att han vill ha den.

Och nu har man ställt om till vintertid. har inte märkt av de nått sp. Trode neo skulle somna runt nio eftersom då hon skulle varit 22 men han somnade nu kl 22 omställd tid pigg liten kille, Fått badat och fått gröt smakportion som gick görfort idag rekord. sen köpte vi en pure fruktsallad som var riktigt poppis åt en halv behållare. går så oerhört mycket bättre nu med maten underbart.

Skulle byta vatten i neos ballong i knappen och då började ventilen läcka backventilgen har blivit sliten nu de märks de läcker lite här och där nu och reservknappen vi har är förstor men läckande tycktes sluta nu. hoppas att de håller sig tills på onsdag då jag ska boka tid för nu har haft den snart 4 mån och man ska ungefär byta vid 3 mån. för läcker ventilen så vattnet i ballongen försvinner så krävs de inte så mycket för att knappen åker ut och de vill vi verkligen inte för hålet i magen växer igen fort!

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Han kanske drömde något läskigt

2008-10-28 @ 09:10:17
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0