onsdag och torsdag

 både neos och mig förkyldning är på  bättringsvägen nu tror jag . neo har haft tre hostfria nätter nu coh snorande har blivt mycket bättre. onsdagen var vi bara hemma tog de lugn. skulle träffat monica och adam men jag vaknade med feber så de blev ju inge med de. typiskt hade sett fram emot de eftersom vi inte sett s på väldigt länge men men de får bli en annan gång.

Igår var tony ledig. hälsade på en annan familj på samma gata med samma hus som haft samma luktproblem när dom flyttade in och nu idag har dom de helt luktfritt inte en endaste tillstymmelse till lukt. fick massa tips om hur dom gått till väga och fick bevis på att de verkligen går att få bort lukten. och som dom sa de är sån bra planlösning på huset så dom ville ju inte heller strunta i de bara för doftens skull. så efter de besöket blev tony och jag 100% på att vi vill ha huset så nu är de bara att skriva på kontraktet. de tar ett tag inna lukten försvinner helt men de får vi ta och härda ut inte hela världen. så snart kommer vi bli husägare känns helt fantastiskt.

Åkte till tobias vän till tony på kvällen och hälsade på men först var vi på maxi handlade fika och då träffade vi sara michelle och jimmy de var verkligen inte igår. var roligt och de var så längesen jag såg michelle hon har verkligen blivit såå stor.

VAr hos tobbe några timmar innan vi åkte och handlade vilket var välbehövligt handlade mycket men de blev billigt ändå.
Åkte hem gjorde iordning neo för natten somnade sent för han var så pigg. men oftast när man lägger honom oavsett om han inte verkar trött är så nöjd inget gnäll utan somnar efter en stund jätteskönt så inte varje nattning blir en pina.

idag kanske de blir lite innebandy ikväll får se hur de blir annars blir de lugn vilar upp oss inte göra nått som gör att neos kanske blir dålig igen men som sagt de verkar gå åt rätt håll nu jätteskönt. tony jobbar hela helgen så de hände inget sp.

Mår vi bra på måndag så blir de rytmik och öpnna förskolan de ska bli roligt att vi får komma ut lite blir bra trist att vara hemma hela tiden. Går mest och tänker på hur vi ska göra om i huset  massa planer i huvudet men prioritet nr 1 är att få bort lukten sen får vi ta allt eftersom tror de här kommer bli skit bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0