Maginfluensa?

Inatt har neo sovit som vanligt jätteskönt. men man har att legat på helspänn ifall att han skulle kräkas med de gjorde han inte och verkade sova gott i sin egen säng underbart. Eftersom natten varit bra så tänkte jag att vi kunde gå till rytmiken. Neo vaknade mycket tidigare än va han brukar typ halv åtta vilket ju var bra så slapp jag väcka honom. De blev en liten kräkning i morse men ingen kaskadkräkning sån tur är. Isammanband med kräkningen så bajsade han och de var som vatten så de lyckades rinna utanför blöjan. Ingen feber och väldigt pigg och glad kille. Dock så är jag oerhört osäker på om de är maginfluensa eller om de är tänderna som spökar eftersom de verkar vara 2 st på väg. Men jag bestämde mig för att vi stannar hemma från rytmiken idag för om de är nån slags maginfluensa så är de oerhört smittsamt så inte andra barn blir dåliga och att inte neo blir sämre. Blir till att ge mer vätska idag för att han inte ska bli uttorkad.  Funderade även på att avboka vår läkartid först men tror nog de är bra att vi kommer dit ändå så får vi rådfråga och att hon får undersöka honom.
Även funderat på att inhandla blåbärspure för de är stoppande för han är verkligen jättelös stackarn. Hoppas innerligt att detta går över jättefort. Men vi får se vad läkaren säger idag.

Nej nu är de en kille som ligger på golvet och ropar mamma!♥

Kommentarer
Postat av: ☆ Nina ☆

Du kan ju ha svart/vit och en till färg =)

2008-11-17 @ 09:49:00
URL: http://snostjarna.blogspot.com
Postat av: ☆ Nina ☆

Svart,vitt,ljusblått blir nog bra! Dock blir ju själva upplägget som bloggen här då de är blogg.se som tillhandahåller bloggen. Men själva bakgrunden å rubriken går att göra något åt =) Har nog lite idéer i bakhuvudet ;)

2008-11-17 @ 10:02:51
URL: http://snostjarna.blogspot.com
Postat av: ☆ Nina ☆

Ja visst kan du det, du kan väl maila mig några. Snyggast blir nog ett par i svartvitt och en med lite ljusblått i färg. Skicka 4 svartvita å ett i färg med lite blått i =)

2008-11-17 @ 10:17:20
URL: http://snostjarna.blogspot.com
Postat av: Nina

Taack sägerhan ;)

2008-11-17 @ 14:24:22
URL: http://ninuli.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Devin mådde också bra när han var magsjuk förutom att han bajsade en massa då :(

2008-11-17 @ 19:07:55
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0