1 års kalas

Igår var vi på kalas igen. devins föddelsedag. tänk att den killen blivit ett nu jösses va tiden ränner iväg och snart är sandrah 2 barns mor hihi. även tony kunde följa med denna gång jätteskoj. Sandrahs och david släkt var där och devin fick massa roliga presenter. Sandrah hade gjort en barbapappa tårta jätte fin och jättegod. Det var jätte trevligt.

Efter kalaset åkte vi och handlade lite hade inget frukost hemma. Neo satt i kundvagnen och pratade i princip hela tiden pappa och mamma han är sååå underbar. Våran älskling.

Idag har tonys farmor och farfar varit här och hälsat på. Dom hade inte sett neo på länge eftersom dom varit sjuka i en envis förkyldning. Vi bjöd på pizza så vi åt allesamans. dom hade med sig fika med de orkade vi inte blev proppmätt på pizzan. Pratade och hade de trevligt. sen åkte dom hem plockat och städat lite. hade inga banankartonger kvar så packandet fick vi skippa idag men de känns skönt att börja i tid så man slipper stressa.

tony var och hämtade färgkartor idag så vi satt och funderade ut på vilka färger vi vill ha när vi ska måla om i huset. I vardagsrummet ska vi ha rött. hall och kök ska vi ha ljustbrunt och neos rum ska vara grönt med guldkronor. gästrummet och vårt sovrum vet vi inte än.de kanske kan bli en fondväg i sovrummet skulle vara snyggt de märks. Men de kommer nog att bli jättebra. så kul att sitta och fantisera om hur vi ska ha de. jättespännande!

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Åhh längtar tills vi köpt hus och får sitta och drömma :)

2008-11-13 @ 14:16:33
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0