Lekverkstan


Igår besökte vi lekverkstan för första gången för att göra en trumma. Hela familjen va med tony jag och neo. Möte även upp sandrah david och devin där. Va mysigt ställe. hann bara grundmåla trumman denna gång. vet inte riktigt vad jag ska ha för motiv på den. få fundera utt nått fint till nästa gång. Träffade en arbetskamrat till mig från coop som var där Ulrika. Fick se hennes två döttrar. sååå otroligt söta! och så stora nu tiden går såå fort. pratade bara i några minuter men de va trevlig att träffa henne. Det var jätte trevligt. Neo somnade på slutet tröttisen även devin.

Underbart väder igår gick med t-shirt hela tiden ute. tog ett stopp på vägen hem på höghuset och träffade mamma köpt med lite fika. Blev ett till stop och köpte korv med mos som vi tog med hem jättegott. sen somnade neo på mig i en hel timme så underbart var de<3<3<3 tony cyklade iväg på fotbollsträning på kvällen. kollade på unga mödrar som vanligt.

Äntligen så har jag fått mina skor nu ännu snyggare i verkligheten. blev såå nöjd något stora men de får jag leva med björnbörg skorna satt jättebra bekväma och snygga längtar till att inviga dom.

Kollade på barnmorskorna alltid lika bra. Så vackert när papporna gråter så jag sitter alltid och tjuter och längtar till jag får uppleva en sån förlossning om jag nu komemr få de! fyllde även i pappaer till fsk om tillfällig föräldrapening till den 29 februari sen blir de föräldrapening. jädrar va papper de blev så om nån månad kommer man få lite pengar på kontot vilket är väldigt välbehövligt nu. kännns skönt att man har så många dar kvar!

Blev lite mys med älsklingen innan jag somnade<3

Idag är de helt underbart väder. Ska träffa sara och michelle idag och fika tror jag nog de blir. Alltid lika roligt:D

fick ett infall och målade tånaglarna röda och även mina fingernaglar röda. försöker att låta bli å bita :P
tror nog även att jag ska raka bort vinterpälsen från mina ben nu. se om de är såpass varm att man kanske kan sätta på sig nått sommrigt om nu min garderob har nått sånt och kanske även mina nya skor wwiiieee:D

Det märks att sommarn är på väg med stormsteg, underbart! tony sa att den sommaren som kommer ska bli den varmaste på 150 år :S

♥Älskar min familj över allt annat♥

Kommentarer
Postat av: Jenny

Har inte du tagit ut mammapenning alls under den här tiden du gått hemma?

2008-05-09 @ 21:25:46
URL: http://bellismamma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0