BVC


Namnam med morotspure en riktig hit!

image90



Idag hade vi tid hos bvc kl 11. alltid lika orolig inför vägningen eftersom man är såå jäkla trött på allt tjat om hans vikt hela tiden. att han inte går upp tillräkligt osv. så länge han mår bra så spelar de inte så stor roll om han går upp lite mindre. man blir såå trött på allt tjat ibland.

Blev oerhört chockad när dom mäte honom. sista mätningen var han 65,4 och nu var han hela 70 cm lång så han har daragit iväg rejällt på längden. blev jätte paff. Vikten sist var 6750 gr och nu var den 6975 gr vilket var oerhört bra. huvudomfånget va 40,4 alldeles lagom. Blev jätteglad eftersom han har börjat att kräkas mycket mer nu igen. vår bvc tant sa att dom ska gå upp ca 500 gr i månaden nu när han är lite äldre och de har han gjort underbart!

De märks att den nya maten är så mycket bättre än ersättningen med tanke på att han äter ca 550 ml per dygn.
Smakportionerna går också jättebra, Provade morotspure igår och idag en riktigt höjdare, bäst hittils. idag gickm de mycket fortare att mata herrn och de märks att han tycker om de gapar som en fågelunge när skeden närmar sig munnen underbart. känns som de mesta börjar gå åt rätt håll förutom hans kräkningar men han går upp i vikt och mår inte på något sätt dåligt så vi får hoppas att de bara är en period nu som han brukar ha ibland men de är tufft när han kräks så mycket som han gör.

Ikväll blir de nog lugnt. regnar massa nu:/ blir nog lite god mat och en film kanske..



image89
Alltid så underbart vacker<3<3<3





Kommentarer
Postat av: Sara

va härligt att allt går bra :)

2008-05-02 @ 16:27:34
URL: http://saaraa.blogg.se
Postat av: mezzie

Åh vad gott att han växer och står i lille sötisen!
Åh längtar till torsdag då vi får vägt och mätt lilleman med :-) Är nyfiken på hur han gått upp,sen att det rä dags för 3månaders sprutan kunde man ju vart utan :-/ är ju livrädd så tur pappsen följer med!
Ha en fin fredag trots regnandet!
Kramisar

2008-05-02 @ 17:38:03
URL: http://motherhood.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0