Långpromenad




Pappa och neo tog sig en liten tupplur när pappa kom hem från jobbet

image56


Idag knallade jag och neo till bvc halv tolv. Är väl inte helt över förtjust i vår barnmorska märks att hon inte är kunnig på prematura barn. Trodde faktiskt neo hade gått ner i vikt för att han var ju så sjuk ett tag och kräktes mycket men han hade faktiskt gått upp 130 gr. kanske inte låter så mycket men neo har svårt att gå upp i vikt och han kräkts mycket så jag var nöjd.  vet inte om de är ersättningen som gör att han går upp eftersom vi har ökat mängden nu.Heller lite upp än att han går ner. Mättes även och han var 65 cm lång nu tycker han växer fort på längden. Men krisitna sa att neo ser ju inte ut på nått sätt att vara underviktig heller för han har ju ganska mycke vek lite här och där huvudsaken är att han mår bra. Skulle de va nått så märks de ju ganska fort.

Blev äntligen en promenad med monika och adam idag. vi har pratade om de så länge och idag blev de av perfekt när de har varit sånt härligt väder. blev en riktigt långpromenad vi var nog ut i över en och en halv timme. Pratade om allt mellan himmle och jord. Skönt att ha nån som man har så mycket gemensam med. det var verkligen jätte trevligt de blir de fler gånger:)

Neo blir lite bättre för varje dag som går nu. hostan är mycket mildare men fortarande väldigt slemmig i halsen men ingen feber och mycket piggare och jätteglad så han börjar bli mer och mer lik sig själv igen. såå skönt att se att han inte har ont.

Snart blir de massage och lite grayes anatomy om de hinns

Funderat på om man skulle gå med i den där påskparaden i morgon men bara ett kanske

image55

Efter långpromenaden :D
var så härligt att komma ut eftersom vi försökt att hålla oss inne nu när neo inte varit bra


Kommentarer
Postat av: Jenny

Skönt att vikten inte gått ner trots sjukdom :-)

2008-03-20 @ 10:21:00
URL: http://bellismamma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0