Snart middsommar

lika trist och grått väder idag med man får verkligen ingen lust till nått alls.
Blev en fika med ronny vid 11 till 13 skönt att komma ut lite nu när tony är ledig alltid lika trevligt. när jag kom hem stack tony till golfbanan och var borta till halv sex typ.

Jag pasade på att städa lite. hann dammsuga damma plocka iordning lite gjorde rent neos matta gjorde rent hans spegel . han med lite i alla fall. de passade verkligen inte att ligga ner så han fick sitta i sitern en liten stund vilket var såå roligt.

Var ett tag sen han använde hoppgungan så vi provade den. Märks att ha fått in snittsen lite mer nu än sist han hoppade och hade sig och pratade och skrattade mammas lilla busis sötast i världen. fick sitta 15 min. fillmade som ligger ute på bloggen.

 sen var de dags för käk. somnade och vaknade när maten precis va klar. tony kom hgem och gjorde tacos till middag riktigt smaskens var de. Nu står han och donar i köket ska göra en blåbärspaj vet inte vad för ryck han fått nu haha.

Kvällen blir lung unga mödrar som vanligt. Måste packa så de är gjort tills i morgon när vi åker till tonys farmor och farfars sommarstuga ska bli såå skönt att få komma hemifrån lite. hoppas verkligen vädet blir bättre så man kanske kan ta sig till stranden och ligga där och bara njuta av tillvaron och neo får ligga på en filt i skuggan och mysa underbart men som sagt omd e blir väder hoppas hoppas hoppas! känns verkligen inte som om de är middsommar i morgon precis:/

blir borta tills på tisdag då vi åker hem för bla att tvätta. onsdag ska vi till bvc och väga sötnosen. Ska även handla till neos kalas och göra tårtorna. sen på torsdag kommer sara och michelle och firar neo ska bli såå roligt. skulle dit idag men dom håller på å packar och sen hade sara tvätten så de får bli en annan dag. Var alldeles för länge sen vi sågs nu skärpning!!

De är väl så de ser ut framöver sen är neos kalas den 28 juni. de enda som oroar mig är att vädret inte kommmer vara bra eftersom vi tänkt att ha ett riktigt sommarkalas ute men vi får hålla tummarna!

Kommentarer
Postat av: sara

jaa då kommer vi o firar stora killen :D<3

2008-06-19 @ 20:25:05
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: Erica

Tack det samma :D Hoppas ni får jättetrevligt :)

2008-06-20 @ 10:23:01
URL: http://ericaekera.blogg.se/
Postat av: Sara

Hoppas ni får fint väder på hans kalas då :)

2008-06-20 @ 13:18:42
URL: http://saaraa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0