Örebro och 6 års dagen


I torsdags var ute på en lite tripp till örebro sjukhus för ett återbesök med neos plastik kirurg malin för att se att allt hade läkt bra och så. Resan tilll örebro gick jättebra neo sov hela vägen. Kom fram runt 12:30 och då kopplade vi på matpumen. Träffade mona som vi haft mycket telefonkontakt med jätte trevlig. 13:15 fick vi träffa malin. Kollade på läppen och tyckte d eläkt jättebra med tanke på att de bara var 2 mån sen han opererades. ärret är ju fortfarande hårt och rött men de kommer bli mjukar och mindre rött allt eftersom tiden går. Så hon var nöjd. däremot så har neo alltid en bit läpp som blir torr vilken tydligen inte är helt ovanligt när man ahr spalt. så fortsätter de så kanske man lägger över en bit fuktig läpp som han slipper att ha en sårskorpa där jämt.

Hon kollade i gommen såg såg att de är ett litet hål i hårda gommen också. Ska på återbesök om ett år och se om de slutit sig men ojm de itne gjort de så blir de en operation till inom ganska kort tid vilket vi tyckte var jättejobbigt.  Den gommspalten han har är tydlige ovanlig också.Men den operationen var ganska lindrig typ som läppen man får åka hem dagen efter men de är just sövningen som är såå jobbigt. man tror man vänjer sig och att de ska lättare varje gång eftersom vi vi varit i den situationen några gånger men de gör man inte. Så vi får se hur de blir om ett år.

Vi pratade lite allmänt om hur de är med honom hans utveckling och om hur vi har de. Måste säga att Malin är den läkare som jag har mest förtropende för. Man känenr sig så fruktansvärt trygg med henne såå duktig och vet precis vad hon gör. Tänk om man kunde få samma trygga känsla för alla läkare.

Besök tog kanske 15 min. Tog en promenad ner till örebro slott där dom hade ett litet fik. Köpte glass en twister såklart vad annars. helt underbart väder såå varmt och skönt. Vi satt och bara njöt alla tre och myste underbart.
En promenad genom staden hittade ett par solbrillor som jag köpte. Inte dom finaste kanske men duger åt mig. Efter de åkte vi hem pysslade lite här hemma som de lätt blir. Myste lite eftersom de va vår 6 års dag också
<3Underbar dag<3

image137
Vi sitter och myser i det underbara vädret vid örebro slott


image138
Återbesöket avklarat allt var bra. Neo sååå underbart glad hela dagen som vanligt


image139
♥Neo♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0