Massa besök



I fredags kom en gammal barndoms vän, sofi, och hälsade på. va jätteskoj för de var ett bra tag sen vi sågs med tanke på allt som hänt i somras. Hon uppdaterade mig om allt som hänt och händer i hennes liv va verkligen jättekul. Sen fick hon ju se Neo för första gången. Han charmade henne så som han brukar göra hihi;)

I lördags fick vi mer besök och då var det sandrah och devin som kom. Hade inte sett devin på ett tag syndes verkligen att han växt speciellt på längden. stor kille. Va skoj att träffa sandra va ett tag sen. Man kommer ju inte ut så ofta med tanke på alla grejer man ska kånka med sig och jag är ju mest själv med neo så de går ju inte. Men de är väldigt kul när vi får besök här hemma blir lite väl ensamt och långtråkigt att bara gå hemma jämt.
Devin och Neo är inte speciellt intresserade av varandra än men de kommer. Då delade på Neos spällis för en kort stund innan neo blev akut hungrig och vägrade att ligga kvar.

Söndagen var lugn var hemma och spelade tvspel städade plockade de där vanliga.

Den här veckan har varit lugn hittils som alla andra veckor. Var och handlade en sväng igår och provade neos bärsele på maxi och de funkade jättebra trivdes inget gnäll. väldigt smidigt istället för att dra runt på en barnvagn när de är trångt på vissa ställen. Imorgon kommer nog hemsjukvården för att kolla upp Neo lite. så får vi se vad han väger den här gången alltid lika spännande:)

Men annars går allt som de ska fortfarande nästan ingen syrgas bara nån enstaka gång när han sover riktigt tungt men de är inte så ofta längre. Kräkinigarna kommer och går var bra i ca en vecka utan nått alls men nu har de blivit lite mer tendenser till kräning kräkte upp all mat i dag och sonden kom upp så de var bara att sätta en ny. ska bli skönt när han får pegg för hoppningsvis snart. Mammas älskling. Utan han är livet menningslöst..

<3Älskar min familj mest av allt<3



image17

Devin kom på besök:)

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Hihi ska bli så kul sen när Neo och Devin kan busa runt lite =)

2008-01-11 @ 12:00:41
URL: http://xenophobia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0