Neo 4 månader


Babyrytmiken var jätte rolig i månadgs som vanligt. Men tittade mest på sin bästis Devin och sandrahs fina röd hårband som var väldigt intressant. Devin skulle få 3-månaders sprutan så dom gick lite tidigare så då gjorde de med. Gick till kapphal och kikade lite på kläder. Neo går mer och mer till storlek 68 och har nästan inga plagg allt i den storleken så de är bara att börja så smått inhandla lite. hittade ett par svarta byxor. köpte alltid ett par svarta byxor eftersom de går till så mycket, blev även 2 bodysar en svart med vita stjärnor och en randig kortärm jättefina var dom.
Sen mötte tony upp oss och så åt vi frukost på cafe pause blev en kräftstjärtsmörgås och te var jättegått. gick hem för neo blev hungrig.var ju sånt underbart väder så neo och jag tog oss en promennad till neos morfar ovh även morbror var hemma så vi spenderade kvällen där innan tony ämtade upp oss från han sinnebandy.

Neo blev  4 månader igår korrigerat då. Men börjar ju räkna när han egentligen skulle fötts.utvecklingsmässigt är han fyra månder fast ändå lite senare. Många föräldrar är ju så oroliga över att deras barn kanske är sena men de är inte vi. de får ta den tid de tar.vi är inte ett dug oroliga han klarar verkligen allt. starkaste människa jag vet. han har kämpat för sitt liv och besegrat den kampen så är de ganska så ovesäntligt vilken tidpunkt  han vänder sig från mage till rygg om de är 4 mån eller åtta mån.Det får liksom ta den tid de tar för honom.
blir åtta månader okorrigerat den 26 februaru helt otroligt vad tiden går fort. bara rinner iväg.

Igår blev det en sväng till ikea först. Är ju så mycket man vill ha men de är ingen ide förns man har flyttat. är ju redan smockat i den här lilla lägenheten håller utkik efter en ny men inte lycka så här långt i alla fall. Blev lite smått och gott på ikea. Åt mat där och matade lillprinsen innan de blev en kortis till bergvik han bara in på HM letade efter lite kläder till neo men de var dåligt med bodysar. blev en t-shirt ett par tossor och en cool lite större mössa. Första trippen vi gjort hela familjen sen neo har kommit hem va helt underbart men de är mycket planering för att få allt att gå ihop med neos mat och min pimpning. Men de var oerhört trevligt.

Idag ska ska börja dra ner på pumpningen igen bara pumpa ur så de värsta trycket försvinner hoppas de inte blir nån mjölkstockning denna gång. håller tummarna.

Uppsala ringde igen angående om Neos operationer och dom tar både pegg och läpp i en och samma så de var oerhört bra. De dåliga var att de inte för förns 2 april långt kvar och de är ju nu som han behöver peggen så de var riktigt dåligt. Men vi ska prata med läkaren ingen och se va dom säger. för  de är ju 1 1/2 månad och de är ju nu vi verkligen behöver den. neos behöver den så han slipper den där hemska slangen i näsan som han snart har haft i 8 månader stackarn. ska bli så skönt när allt är över...


image38

Neo 4 månader idag (korrigerad)
Så här kul är det när mamma leker tittut :D
<3Såå vacker<3


Kommentarer
Postat av: Sandrah

Hoppas ni kan få det tidigare då =)

2008-02-14 @ 12:23:42
URL: http://xenophobia.blogg.se
Postat av: sara

grattis =)

2008-02-14 @ 14:09:40
URL: http://saraseal.blogg.se
Postat av: AnnaIda

Ni är helt fantastiska alla tre! Ni gör rätt i att strunta i hur lång tid allt tar för Neo, tänkt vad långt han har kommit på de här månaderna istället. han har blivit otroligt stark den lille kämpen minsann och han är ju så otroligt vacker. Det bara lyser av liv i ögonen på honom. Kram på er!

2008-02-15 @ 10:23:34
URL: http://www.annaida.blogg.se
Postat av: AnnaIda

Svar: det är inget att tacka för Marie, det är bara sanningen =)

2008-02-15 @ 11:13:01
URL: http://www.annaida.blogg.se
Postat av: Ingrid _Moas mamma

Men gud, vilket litet charmtroll! Den där blicken kan väl få vem som helst att smälta!

2008-02-18 @ 21:44:31
URL: http://moa.dreamlandproject.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0