Barn med läppspalt är dom sötaste barnen som finns när dom ler

Nu var de ett tag sen man skrev igen men de är fullt upp här hemma:)
Var på rytmik i måndags som varje månad:) tony skulle har följt med innan han kom på att han skulle jobba.
Men de är alltid lika skoj att träffa sandrah och Devin. SÅ neo och devin får busa lite tillsamans. Eftersom varken sandrah eller jag hade ätit frukost så blev de en sen frukost på cafe pause som va r jättetrevligt att prata lite och umgås. efter de blev de en promenad genom staden ehm. Tony slutade kl 3 så de blev en promenad i de vackra vädret till maxi för att handla lite till veckan. har även börjat med masage nu som han gilalr jättemycket nu. läste att förtidigt födda barn så är massage extra bra. Lägger även in sjukgymnstens övningar under massagen lite streching och så.

Idag var vi på  barnhabiliteringen i karlstad för första gången för att träffa sjukgymnasten lena och logopeden maria. Var faktiskt en jättefin avdelning inte alls som 10:an inte.
 personalen bärde inte läkar kläder utan var civilkläda och de var såå skönt att få slippa se läkar rockar för första gången. Specillt för barnen att kommer till en lite mer normal miljö.

Neo reagerade direkt på att de  var en främande miljö och blev genast reserverad. Men sen blev de bättre. Lena kände igenom alla leder och hela kroppen. Är inte lika spänd längre som han har varit de är lite fortfarande men absolut inte lika mycket som sist.. Allt var bara bra. neo fick sitta en liten stund med nästan inget stöd alls och de gick jätte bra. Men den största höjdpunkten på dagen var när Lena skulle se om han klarade att vända sig. Med lite hjälp så vände han sig från rygg till mage. och helt plötsligt så vände han sig från mage till rygg alldeles själv vi blev såå chockade. det är sån otrolig lycka. Finns verkligen ingeting som neo inte klarar av. Vi kan inte vara stoltare över världens vackraste underbaraste kille. Han kan verkligen allt:D  Finns inget underbarare än att se sitt barnutvecklas.

<3 de är lycka de<3


Blev middags stopp på max va länge sen och dom har sååå goda hamburgare. åt så fort att jag blev illa mående.:P neo fick också mat sen somnade han bums i vagnen. Efter maten åkte vi hem. Kollade på  grace anatomy. och nu ligger lill killen på speciellmattam vi fick låna från barnhab och ligger i gymmet och bara är sååå nöjd och underbart vacker.

Trotts allt man gått igenom själv hur otroligt psykiskt dåligt man mått  inte vetat om sitt eget barn skulle klara sig,den största skräck man kan uppleva,får man bara ett respons leende så är de värt precis alla jobbiga stunder, läkarsamtal operationer alla tårar  ja precis allt. vi kan inte våra stoltare över att vi har världens mest otroligaste underbaraste starkaste vackraste  son...
Han kan verkligen allt och bli precis vad som helst när han blir stor de tvekar jag inte en endaste sekund på.

<3Han är vårt allt<3
<3Mamma älskar dig oändligt mycket<3



image39
Kollade på sjukhuset nyss där en plastikkirurg som opererar barn med olika spalter sa att barn med läppspalt är dom sötaste barnen som finns när dom le roch jag kan inget annat än att håla med<3<3<3

image40
Det här är lycka

image41

<3Finns inget underbarare än när han ler<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni har en sån duktig liten kille :)

2008-02-19 @ 21:19:19
Postat av: Sandrah

Jag såg också på det när de sa det och tänkte direkt på lilla Neo :D hihi. Snart ska han dit och opereras. Kanske får träffa henne då?

2008-02-20 @ 12:17:16
URL: http://xenophobia.blogg.se
Postat av: Jenny

Naj men vilken sötnos!!

2008-02-21 @ 20:07:47
URL: http://bellismamma.blogg.se
Postat av: AnnaIda

svar: japp, jag letar nytt jobb

2008-02-22 @ 13:35:21
URL: http://annaida.blogg.se
Postat av: Linn

hoppas de e lugnt att jag har lagt till dig under mina kontakter?

2008-02-24 @ 15:00:31
URL: http://napmil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0