måndag tisdag

skulle gå till maxi idag och jösses va kallt de var och även snöblandat regn. kändes som evigheter innan vi kom fram. Väl inne på maxi möätte vi upp tony som slutade jobbet. Gick till barnmatenavdelningen för att fylla på förådet lite eftersom neo äter mer och mer fast föda. Så de blev några burkar. kom hem neo fick kyckling visseligen en 5 månders burk men allt slank ner och lite efterrätt kiwi och päron som var riktigt god verkade de som. Känns som de bara small angående neos ätande han är så otroligt duktig och han vet precis vad som ska göras när skeden kommer helt fantastiskt.

Igår var de mamma fika jätte skoj. therese och selma, emelie och vincent, sara och michelle och sen såklart jag och neo vi var på pause.lite tjatigt stt va där kanske men de där finns de gott om utrymme för barnvagnar osv. satt och pratade och hade de trevligt. därefter gick jag och neo till öppna förskolan neo fick ny blöja och mat. Lekte lite de gillade han. var där till 4 tog en runda på stan eftersom neos garderob är oerhört utplockad men ajg hittade inget sp. tony möte upp osss gick till apoteket för att hämta ut neos mat. högkostnadsskyddet har verkat ett och och efter de måste man betala igen. neos mat kostar ca 3600 i månaden annars men kommer man upp i 1800 så blir de gratis igen men ändå en ganska stor extrautgift nu när vi snart flyttar. Gick hem åt mat neo sov typ 20 min och den enda stunden han sov på hela dagen.

Mäklaren ringde igår och sa att nu är huset städat och klart. Frågade om vi ville skriva på redan nu men de kan  vi tyvärr inte för nu i helgen ska tony bort på nått julbord och julföreställning på jobbet och sen måndag tisdag ska han på kurs och sen på onsdag är de 10 dec som de var sagt från början så de blir bäst att flytten börjar då. Fått färgkarta idag som min pappa fixade så vi ska sätta oss ner och bestämma oss vilka färger som vi ska ha. ska bli så spännande!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0