Målning

idag har vi målat som aldrig förr haha. fått hjälp av mattias med så jag tror att kök och hall blir klart idags. sen ska de målas yttligare en gång innan de är helt klart. tror de kommer bli jättefint. tony jobbar bra tider denna vecka så vi kommer nog hinna med en del faktiskt kul att känna att de händer nått.

På torsdag ska vi till karlstad för att röntga neos hjärna så nu har vi fått tid för de. känns bra men ändå jobbiigt. de måste göras för att se att shunten inte shuntar för mycket. finns risk för att den gör de. men tony är ledig då  bra de för de komemr nog ta några timmar att göra de där om han nu behöver lugnande vilket är ganska troligt. kl 0945 tidigt! känns sååå skönt att de äntligen blir gjort nu och att dom tar tag i de ordentligt.

Imorogn blir de måla av igen se om vi kan måla köket och hallen så är de klart iaf. är de bara 4 rum kvar;)

Har blivt en gnälig kille om kvällarna nu. vill absolut inte sova. han vet när man sätter på pyjamasen att de är lägg dags tror jag för de är då han börjar. ligger och gnäller en stund innan han somnar. Men förra natten var jättebra. somnade tio sov till 11 ingefär som han brukar. försökt nu att lägga honom lite tidigare men de är verkligen inte populär kan jag meddela.

fortfarande trött och molvärk i magen pms fyy fasen...

Kommentarer
Postat av: Zandra

Åh vad mysigt med måleri!!! Blir säkert snyggt! Vill se bilder sen!

Håller alla tummar och tår att allt är bra med neo på röntgen!

....och du är du säker att det är pms?, så att det inte är som så att du kanske är gravid?...hehe

Kram

2008-12-16 @ 13:43:18
URL: http://tokiga2barnsmamman.blogspot.com
Postat av: Anonym

låter som om du är gravid gumman:)

2008-12-16 @ 21:17:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0