Uppsala del 2 operationsdagen

Natten till onsdagen sov jag int alls bra. Tankarna bara snurrade runt i huvudet på en runt neos operation. På något sätt kändes de inte riktigt som dom andra  2 gr som han blev opererad för ingreppen han skulle göra nu var ju relativt små ingrepp och läppen är ju inte en ett ingrepp så sett. vaknade runt en 7 neo var klarvaken och jätteglad så jag lade honom i min säng så vi hann gosa lite innan de var dags.

Kl 8 var de dags att varnadra neråt till operationen. Kändes bra ändå tills vi kom dit och när dom sa : Nu tar jag honom! Dom frågade om vi ville följa med ändå tills han var sövd men vi kände att de skulle bara otroligt jobbigt så vi lät de till personalen.

När dom tog honom började tårarna rinna och alla känslor började sätta in. Hur många gånger man än är i den situation så tror man att de ska gå lättare nästan gång men de gör de adlrig. man kan göra de 100 gr och de kännsändå lika jobbigt som den första. Det känns som om den del av dig bara försvinner och de får hjärtat att försvinna. går inte beskriva...

Fcik och åt fruskot. sen bestämde vi oss för att gå ner till staden de har vi gjort alla andra gånger för de blir bara förmycket att sitta på sjukhuset å vänta på att de ska bli klart. tog en rpomenad till staden och kikade runt lite åt lite lunch och började knata tillbakas til sjukhuset vid en 12.

precis när vi kom inte på avdelningen så fick reda på att operationen var klar. De var meningen att han skulle ha legat på neonatalavdelningen men allt hade gått så bra och repiratorn hade han sluppit på en gång så han hamnade på uppvkaet istället där alla andra hamnar efter en operation vilket för oss var helt underbart.

Första gången vi fick se hans ansikte så kände vi knappt igen honom en helt annan kille än va vi lämnade. Såå otroligt vacker. resultatet blev verkligen hur bra som helst. fortfarand väldigt blodigt men de syntes redan nu hur bra de blev. Fick höra att sövningen hade gått jättebra och inga som helst komplikationer. Vilken var som musik i våra öron. han behövde dock ganska mycket syrgas med så fort vi kom så kunde man sänka den fort och efter ca en timme så behövde han ingen alls. Han vakande till ganska fort vilket vi tyckte var jätteskönt. vi fick tom ta upp honom fast jag vågade knappt så rädd han han skulle få ont. Man vet att han är såå stakr men ändå behandlade man han som glas.

Malin kom förbi och berätta hur allt hade gått. Sen sade hon att dom på operationen inte vill lämna ifrån sig honom för han charmat inn sig hos alla som vanlligt. Inte första gången de händer:D alltid såå glad och såå go:D

Kom upp på rummet ganska snabbt där vi mest vilade hela dagen. Neo fick kontinuerligt alvedon som hjälpte sådär tyckrte vi men dom vill helst inte ge så små barn massa smärtstillande. Men de var gastronomin som gjorde ont. Äntligen kunde man andas ut och hitta lite mer av sitt inre lugn igen. Men vi visste att dom kommande dagarna skulle bli jobbiga men inte så jobbiga som dom blev...


image67

Första gången vi fick se vår älskling med hel läpp.
första bilden efter operationen




Kommentarer
Postat av: Sara

han blev ännu vkackrare än vad han redan var :D så skönt att allt gick bra

2008-04-08 @ 13:33:51
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: Carro

Va fin han blev! Ett riktigt bra resultat ju!

2008-04-08 @ 16:14:02
URL: http://carolinus.webblogg.se
Postat av: Sofi

Hej snuffe!! Jag visste inte att du hade en blogg, vad kul!!! Skönt att höra att allt är bra såhär långt i alla fall. :) Så fin han blev, särskilt näsan. Mycket snygg! Kraaaaam.

2008-04-08 @ 18:01:34
Postat av: Jenny

Jisses vilket bra jobb dem gjort :-) Han är bara för söt eran lilla Neo !! Hoppas han inte haft alltför ont.

2008-04-08 @ 19:47:33
URL: http://bellismamma.blogg.se
Postat av: Sara

blev så bra, en riktigt sötnos är han!

2008-04-08 @ 20:51:18
URL: http://saaraa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0