-Älskade människor-

På väg hem från karlstad. En jättelyckad dag allt gick bra
på sjukhuset!


image88




I måndags bärde de av till karlstad till sjukgymnasten Lena och Logopeden Maria för att se hur hans utveckling går.Tony fick sluta jobbet lite tidigare för att hinna.Dom hade stängt av E18 så vi fick ta en omväg så de var precis att vi hann fram.

Neo var väldigt skeptiskt till den nya omgivningen om människor som han inte hade sett på länge.väldigt medveten att han inte känner igen sig och de sa Lena är ett väldigt sundhetstecken.

Lena gick igenom leder, muskler och tittade även på hans rörselser. Hon sa att han är väldigt aktiv själv vilket är jättebra. han drar upp benen mycket högt och fint nu också. Sitter även mycket stadigare än sist jätte stor skillnad. behöver knappt stöd längre. Dock så är han fortfarande stelare påvänster sida. Öppnar inte hela handen lika ofta på vänster och öven mer kniprexlex i den vänstra foten.fortfarande högern som är ganska så dominerande än. Men de är bara att forsätta med övningarna som vi gör här hemma. de har faktiskt blivit lite bättre än var de var förut. stadig i huvudet och stark och fin rygg. Så de var bara massa positivt denna gång också. Alltid så skönt att komma till barnhab för dom har inga läkarkläder och man vet att neo inte kommer att få ont eller bli ledsen.. Sen så har vi sådana underbara människor omkring oss där. För där ser dom allt positiva mycket mer än de negativa dom för förstående och vet hur tufft neo har haft de. varit med oss större delen av vår resa.

Vi passade även på att kika in en sväng på 10:an för att återlämna min trogna bröstpump, min trogna vän i 9 månader;)

Båda våra kontaktpersoner var där denna gång inte stor sannolikhet att de händer. Både katarina och birgitta.
Dom var helt chockade och tagna av Neo. För neo har varit såå sjuk och så liten som han varit och att han idag är såå stor och så välmående. Alla var så facinerade av honom. de brukar bli en vana nu vart vi än är och berättar.

Så underbart att träffa katarina och birgitta som skött neo, tagit hand om honom när han var som sjukast. de finns inga ord så förklarar vilka otroligt underbara människor detta är. sitter här och fäller tårar över vilka otroliga människor de är. Några av dom som betyder mest för oss. Som skött och tagit hand om de dyrbaraste vi har. Jag blev jätterörd av att träffa dom igen.

"Man vill så gärna göra nått i gengälld för alla som tagit hand om Neo men vad man än gör så finns de absolut ingeting som kommer i närheteten av va dom har gjort för oss. Älskade människor!
"

Ett av dom mest meningsfullaste arbeten som finns...

Tog en fika på sjkuhuset för att neo skulle ha mat. Man blir alltid fylld av masa olika känslor när man är där. man tänker på alla jobbiga besked samtidigt som alla underbara. Alla tårar man fällt, av sorg och av lycka,vilka underbara människor som räddat neo.. Vilken otroligt tuff period vi har haft. allt kommer efteråt när man väl är i den situautionen så blir de vardag till slut. Sen efterhans släpper allt alla minnen av lycka och av sorg. går inte att förklara vad vi egentligen har gått igenom. de måste upplevas själv.

Blev en tripp till babyproffsen köpte en bättre haklapp en bättre sked , regnskydd och en hopp gunga som vi var tveksama till om han skulle sätta ner fötterna med de gjorde han och tyckte de var super roligt. så de bar ett väldigt bra inköp:)

Även smakportionerna går bättre nu. han har fått behålla allt 2 gr nu vilket är super bra. fortfarande lite jobbigt med hans kräkningar. ska till bvc på fredag och se vad han väger om han gått upp eller ner tycker de alltid är lika jobbigt att gå dit för oftast tycker jag bara att dom gnäller och är så oförstående...

Valborg idag. tror vi ska försöka dra iväg till nån eld eftersom de är neos första valborg. de måste firas. kanske en tripp till tonys mamma och pappa men inget bestämt än...


image87

Hoppgungan var jätte roligt. med roligast var nog att suga på kanten.
Mammas älskling
älskar dig



Kommentarer
Postat av: sara

det är en 3a här ute med.. :P:D

2008-04-30 @ 20:53:43
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Åh herregud vad fin han är lille killen!

2008-05-02 @ 09:50:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0