Läkarkontroll


<3
I fredags morse gick man upp kl 7 för att göra iordning neo med matning och klä honom för vi skulle till karlstad för läkarundersökning. Alldeles förtidgt för mitt tycke men men. Är ju trött jämt när man inte får sova långa stunder.
Packade in neo coah allt i bilen och var i karlstad kl 9.

De första som vi skulle göra var hörelkontroll. Det ena örat va perfekt hörsel på men inte de andra som innehöll lite för mycket vätska men de kan lätt göra de sa dom när han har spalt och när mna sondmatas så de var inget som han blir påverkad av. Inget att oroa sig över. ska på ny koll om 6 månader när han är ett år.

Sen var de dags för vår läkare att kontrollera neo klämde på honom nästan överallt och kollade hur han höängde med i blicken och hur han reagerade med hörseln. Läkaren tyckte att de var stor skillnad på honom mycket mer aktiv och intresserad av omgivningen så han var otroligt nöjd:)

Blev vägd och vågen stannade på 5360 gr och var 58 cm lång så han har växt jättebra och följer kurvan hur bra som helst.

Sen var de sjukgymnastens tur som gick igenom alla leder och böjde och hade sig och hon var också jättenöjd. stor skillnad sen sist vi va där tyckte hon. vi berättade om alla framsteg han gör som att han söker händerna till munnen och han håller upp huvudet alldels själv och skjuter i från med händerna. Neo tyckte de var jättekul när hon krånglade med honom. Var jättesnäll men de brukar han vara. världens snällaste bebis oftast i alla fall:P. hon visade oss lite övningar vi ska göra eftersom han är lite stelare på hans högra sida med arm och ben, men de var mycket bättre den här gången så hon inte alls lika stel så hon var supernöjd.

Sen däremot så var de dags för blodprov. Stack honom först i armen men de gick inte. han är ju såå söndersticken hela hans handryggar är fulla med ärr så de går knappt att sticka honom. Hittade ett fint kärl på huvudet och där gick de bättre. han skrek och skrek han hörde verkligen att de var skrik av smärta och de skär i hjärtat på en varenda gång man man ju inte göra nått. känner sig så maktlös. Fick lite mat för att lugna ner sig och fick han Rs vaccinet på samma gång fy va han skrek mamma älskling otäckt..

Satte oss på gungan för att vi var tvungen att vänta på provsvaren som tog en timme. men alla blodvärden var bra så vi kan sluta med hans järnmedicin så nu har har han bara AD droppar kvar. skönt. då fick vi äntligen åka hem

<3

image12

Det vackraste jag vet!


Kommentarer
Postat av: Izabelle

Härligt att allt gick/var så bra med honom :)

2007-12-17 @ 09:04:47
Postat av: Sara

Han är ju bara för söt på denna bilder :)

2007-12-17 @ 17:03:47
URL: http://saaraa.blogg.se
Postat av: saraseal

duktig han är! och söt =)

2007-12-18 @ 23:32:33
URL: http://saraseal.blogg.se
Postat av: Sandrah

Skönt att allt går så bra =)

2007-12-19 @ 21:32:29
URL: http://xenophobia.blogg.se
Postat av: Laura

Aaw, vilket charmtroll!

2009-01-19 @ 17:03:33
URL: http://laurasnya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0