Den bästa julklappen!

6 dygn nu utan syrgas. Behöver bara bra lite flushar ibland när han sover riktigt tungt. man kan inte få en bättre julklapp. jag som sa för ca en vecka sen att den bästa julklappen vore om Neo slapp syrgasen på julafton och de ser ut som de just nu. Helt underbar känsla.

Dålig på att skriva men de är fullt upp här hemma med lill skrutten. Han har blivit så medveten av omgivningen och tar in massa intryck hela tiden. lyssnar verkligen när man pratar med honom. Han kollar in i ögonen på en så de känns som han kollar in i själen helt otroligt underbar känsla går inte att beskriva. Har börjat att le ofta nu och de är inga små leenden utan hela ansiktet lyser upp. När man ser de leendet så finns det inget problem i hela världen. Varje gång han ler blir mina ögon alldeles tårfyllda och hjärtat värker av så mycket kärlek. Livet kan verkligen inte bli bättre än så här. Speciellt kul är det när pappa leker tittut. Han log varenda gång<3<3<3 Han utveckals så enormt små steg för andra men gigantiska steg förr oss... De märker alla nu!

Vi har inte gjort nått jättespeciellt i veckan. Mest stökat lite inför julaftonen med presenter. Var nere på stan i dag med mamma. de var sååå mycket folk nere sista minuten handling- De blev ett par supersöta tofflor till neo som han ska ha på julafton tillsammans med hans tomte dräkt. Alla kommer att smälta när dom får se honom mammas underbaraste älskling<3 blev ett par strumpbyxor till mig till jul.

Har även pysslat med de sista inför julen städat och gjort julgodis. Ska bara slå in lite paket så är vi klara med allt. skönt att ha de gjort. Imorgon blir de bingolotto hos pappa med alla så vi firar jul där imorgon så de slipper bli massa åkande på jul med neo stackarn på och av med kläder så vi har dragit ner från 4 ställen till 2 mycket bättre.

I fredags kom ingalill från hemsjukvården till oss för att kolla så att allt var bra. Tog upp att han kräkts ganska mycket nu igen. men de är ju så svårt att veta va de beror på. Men vi tror att sonden sitter och retar ska bli skönt om han kan få en infart direkt in i magsäcken istället så han slipper sonden i ansiktet stackarn. Han vägdes och den här gången vägde han 5500 gr så han har gått upp jättebra på en vecka trotts att han kräkts ganska mycket. Sen två timmar efter att ingalill hade åkt så kräktes rackarungen upp sonden och tony jobbade så tonys mamma och pappa fick skjutsa oss till karlstad för att få en ny. passade på att ta massa kort på honom när han var helt fri från allt i ansiktet såååå vacker. har aldrig sett honom utan nått alls<3

<3 älskar min familj mer än livet själv. kan inte vara lyckligare<3

image13

Äntligen lyckades jag fånga ett leende på kort. Så vacker att de gör ont<3<3<3

Kommentarer
Postat av: Sara

Förstår att det är den bästa julklappen :)
Hoppas ni får en mysig julafton i morgon!

2007-12-23 @ 18:44:03
URL: http://saaraa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0