Är så trött på neos alla sladdar och slangar...



I morse var jag på stan och handla ipren till sandra som fått mjölkstockning,stackare, de gör såå ont. Åkte själv på de och de är hemskt. Var inne på lindex och köpte ett bamse sett till devin. har ju inte hunnit köpt nått till den lille godingen. Gick till sandra och devin och hälsade på dom en lite sväng och lämnade presenten som var uppskattad devin kommer bli såå söt i de. Fy va kallt de var i deras lägenhet. Hyresvärden verkar ju inte vara riktigt normal eller vad man ska säga. Dom borde tänka på att de finns en liten bebis i lägenheten fy. hade vi haft större lägenhet kunde dom bott hos oss...:)

När jag nästan var hemma ringde ronny och frågade om vi skulle fika och de tackar man ju inte nej till preic. så vi åkte till ejes och satt där en sväng. Hälsade på mamma på höghuset köpte lite fika med hem. När jag kom hem åkte tony till karlskoga och köpte en gitarr. Så han får lära sig att spela barnvisor för neo sen när han blir lite större:) De kommer han nog uppskatta. Han kom hem vi åt middag och sen åkte han till sin innebandy träning så vi har gått om varandra hela dagen hehe:P

Har plockat lite här hemma. men de brukar bli lika stökigt igen jag förstår inte hur de kan bli de såå snbbt visseligen är tony himla bra på att stöka ner och inte ta reda på de sen. tycker de enda man göra är å plockar och plockar till ingen nytt känns de som ibland.

Neo älsklingen har varit vaken mest hela dagen. Men nu ligger han å susar och sover i babygymmet. Mammas underbaraste vackraste lilla bebis.sötast i världen är han<3<3<3

Blir väl till att titta lite på tv innan man pumpar och gå och lägger sig i vanlig ordning. känns som om man har ett schema tt gå efter. samma sak varje dag nästan.

Är så trött på neos alla sladdar och slangar. ibland vill man bara dra bort dom och slänga dom. Men de går ju tvärr inte. inte har han faktiskt krävt lite mindre syrgas igen så de kanske börjar gå åt rätt håll igen hoppas verkligen de. så min älskling kan få slippa alla sladdar så man kan behandla honom som en normal bebis eller så normalt som de går!


image5

Ligger och myser med mamma! finns ingen härligare...
Dom vackraste blåaste ögonen jag vet<3

Kommentarer
Postat av: Emma

vad har lilla neo för "fel"? :\ han är ju så cute!

2007-12-06 @ 00:41:39
URL: http://diiphthong.blogg.se
Postat av: saraseal

ja fy för mjölkstockning! vad har du för pump för att få ut så mycket? jag hade avent sist från apoteket, men det rann knappt till när det inte var en bebis..

2007-12-08 @ 11:10:35
URL: http://saraseal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0