söndag


Var jätte trevligt hos ronny och se hur mycket jobb han hade lagt ner på stugan enorm skillnad jättefint var de var flera år sen jag var där uppe. Han hade köpt smörgås tårta och fikabröd så de var ett riktigt kalas. så rofyllt där man blir så
avslappnad.

fick träffa samira hon kände igen min röst fastän de va flera år sen så hon började gosa och kurra såå söt men de syntes att hon blivit till åren jätte gråhårig.

När vi kom hem försvann tony på en kräftfest och var borta hela kvällen neo somnade ganska tidigt faktiskt satt och kollade lite på pearl harbor men den slutade ett och de orkade jag verkligen inte hålla mig vaken till somnade väl kanske halkv elva.

Idag har jag varit såååå trött vet inte vad de är neo och jag sov lite middag mysigt och skönt men lika trött för de känns de som säkert lingonveckan fyy. men har nästan ingen mensvärk alls längre efter neo kommit känner knappt av att den ska komma som jag gjorde innan fick jätte ont i brösten nu svullnar dom bara upp sen är de typ ingen mer sååå skönt
Idag har vi bara slöat tony har spelat fotbollsmatch och nu inventererar han på maxi skojsigt värre:P
Får se vad vi hittar på i kväll de märks.

kanske öppna förskolan i morgon en sväng och träffa sandrah och devin var ett bra tag sen nu...


Feber


Mammas allt<3




igår så vaknade neo faktiskt vid halv tio redan tidigt för att vara honom. Han var lite varm så jag tog tempen och hade 38 grader ingen hög feber men tror nog de berode på vaccinet visseligen har han aldrig fått de förut men men den hade sjunkit på kvällen så de behövdes ingen alvedon.

Knatade till min far runt kl 3 när neo vaknat för att hälsa på och för att träffa syrran hennes sambo nu jim och deras vove pixel såå söt och älskar barn jätte nyfiken på neo så fick en rejäll genom sniffare såå mysigt hund. Neo fick smaka kyckling för första gången vilket gick hem fick dock mindre än vanligt om han nu inte skulle tåla de men de gick jätte bra och päronpure
till dessert..

Pixel



gott med kyckling

Gick sen till maxi för att möta tony som jobbade till 18. vi köpte lite gott till kvällen gick hem åt mat kikade lite på tv innan jag lade mig jag var verkligen helt slut igår kväll redan vid nio kunde knappt hålla ögona öppna helt slut somnade på stört. neo somnade vid 22 och sover än kl är snart halv tolv.

Idag ska vi till ronnys stuga och hälsa på ska bli jätte roligt han har ju gjort om så mycket och jag har inte varit där på flera år ska bli spännande. tony ska på kräftskiva i kväll med jobbet så jag vet inte riktigt vad jag och neo ska hitta på de märks..


Åka vagnen blir man trött av

Bvc och farmor



i onsdags var vi hemma hela dagen. Tony åkte iväg på kurs på morgonen kom hem igårkväll.
Tog de mest lugnt lekte hade tvätten städade så de blev jättefint här hemma.

I torsdags var vi till bvc. roligare nu när man kan sitta själv och iakta omgivningen massa bebisar att titta på spännande. vikten var 9300 gr gått upp jättebra på 9 dar längd 75 en halv cm på nio dar och huvudet hade ökat till 43 jättebra. lite läkarkol lyssnade på hjärtat bla och frågade vad han kan och inte. Sprutan gick jättebra gnällde bara till inte alls de där panik skriket som de annars brukar vara sååå duktig kille. läkaren tyckte neo var så otroligt lugn och nöjd för många gånger när dom gått igenom de neo har gjort kan dom vara oroligare. ska dit den 17 sep igen för att få sista prevenar sprutan vikt längd antar jag. underbart att han går upp så bra nu läkaren var mycke tnöjd med neos kurva inte ofta man får höra de men på sistone har dom varit nöjda.

På BVC


 gick hem en snabbis hämtade upp tvätten aldrig mer att jag ska ha honom i bärselen haha han är såå tung nu orkar knappt. plockade iordning vek tvätt. sen gick vi till min farmor och åt mat satt där och pratade farmor sjöng för neo som var jätte roligt. var hemma runt 20:30 neos vanliga bestyr. extra vatten medicin borstan tanden ny blöja smörja in och pyjamas. sen kom pappa hem från gocarten hade kört med ica maxi och han vann kom etta såå duktig min älskling. åkte dirket till gocarten efter att han kommit hem från kursen som var i två dar.


Hos gammelfarmor

Mådde så illa igår natt så jag var tvungen att kräkas bara så där skummt brukar jag aldrig göra  men men idag är de som vanligt i alla fall. vet inte riktigt vad som händer idag.
Nej nu är älskligen vaken...

Berör


http://www.aftonbladet.se/foraldrar/bebis/article3187557.ab

Berör mig såå så obeksrivbart varje gång
Underbar vacker bild som väcker oerhört massa minnen

♥Mamma älskar dig min ängel♥

ändå In i själen
 ändå in i hjärtat
 i all oändlighet
Du är vårat allt
Du är vårat mirakel

Livet utan dig är inget liv



tisdag

Igår morse eller snarare eftermiddag när neo vaknade kl 12 så var hans ena öga jättekletigt. jäkla skit tony som smittat honom var de första jag tänkte. Men de avtog senare underdagen faktiskt såå skönt hoppas innerligt att de inte blir något mer av de. vill verkligen inte att han ska bli dålig. Han sov jättemycket igår så han kanske börjar känna sig lite hängig.

Min bror neos morbror kom förbi en sväng igår var trevligt. precis när andreas kom så åkte tony till mattias typiskt. tjata lite om hans utbildning käkade lite. tony fick tid på vårdcentralen igår kl 20 men där gjorde dom absolut ingenting lyssnade bara på lugnorna ingen sänka inget hals och 200 kr. fick en host ¨medicin som är mycket svagare än den vi har här hemma.

tvätten idag se hur de går eftersom tony inte är hemma. får prova att ta honom i selen. neo sover än får se hur länge han hade tänkt att sova idag älsklingen... till maxi tror jag för att h'mta ut en grej borde städa också men vi får se hur de blir med de.

Första tandborstningen


idag vet jag inte vad som farit i mig. har inte haft ork till nått eller lust till nått över huvudtaget fyyy. skulle behövt städa som vanligt men hade ingen lust. blev en promenad idag hela familjen ner till staden för att beställa mat till neo och tony köpte host dämpande. han var hemma från jobbet idag men mår mycket bättre så i morgon ska han jobba igen.

Första tandborstninge igår. gick hur bra som helst han tyckte till och med att de var roligt log och hade sig men de var inte de lättaste att borsta när lilla tungan ville vara med hela tiden. Förstår inte hur
barntandkrämen kan vara nyttig smakar verkligen som tuggummi:P

Han sitter själv nu såå duktig men lite ostadig än inte så man vågar lämna honom själv för en liten stund men han sitter jättelänge nu underbart och stadigare och stadigare för varje dag som går.
Neo har börjat säga mamma lite då och då nu såå söött men han gör de med när han är lite halvgnällig hehe:P
har blivit mer medveten att greppa saker nu för en stund sen tog han pappas glasspinne från pappas mun underbart händer massa saker nu. Finns inget underbarare att se han växa,utvecklas och vara såå lycklig!
Mammas och pappas allt!




Kräftskiva

var ett tag sen nu igen.

I Torsdags tog vi de bara lugn tony var hemma ledig men han är sjuk så han gjord inget sp under dagen

I fredags var sandrah och devin här i princip hela dagen var jätte trevligt. senare på kvällen kom neos morfar och morbror förbi. var trevligt att se andreas eftersom han varit i cyper och blivit redigt brun men brännt sig massa klanten. sandrah och devin knatade hem runt halv tio jag gjorde mig iordning för sängen var ruskigt trött somnade på tre röda.


Devin och Neo

Igår var vi på kräftskiva hos tony morbror ove och hans fru annalena. de var jätte trevligt käkade massa kräftor sååå gott. Neo har i centrum som han alltid brukar vara nått annat vore konstigt. massa famnar att mysa i. han var så lugn och glad fram till 22 då han blev trött så då knallade vi hemåt. var jätte trevligt.


Massa kräftor åts


idag åkte jag och min pappa och handlade eftersom tony är sjuk. tror han åkt på nån ögon inflamation varade ur ena ögat igår men dock lite bättre idag och ingen feber så hoppas att de ger med sig snart. blir nog att se klart på pirates of de carabien ikväll mysa lite med godig skulle jag tro. får se om tony ska jobba i morgon eller ej men tror harn stannar hemma eftersom han inte är frisk än. neos tand börjar komma upp mer och mer nu och även de brevid tror jag är på väg upp nu:)

Onsdag



♥Kramkalas och nästan pusskalas idag hihi ;D♥



9 kilosgränsen spräckt

kvart i elva knatade neo och jag ner till stan för att göra ett besök på bvc. Senaste vägningen ca två veckor sen vägde han 8635 gr och nu vägde han 9040 så nu är 9 kilosgränsen spräckt han bara växer och växer. längden var de samma som sist och huvudomfånget hade ökat med några mm. På senare tiden har han växt väldigt bra. sen vi fick matpumpen har de skett otroligt skillnander.

Sandrah och devin kom och mötte upp oss på bvc sen gick vi till cafe pause och tog en fika och pratade. Devin var så glad och hade massa ljud för sig så neo blev jätte rädd och ledsen. han är lie känslig för höga ljud hoppas att de blir bättre ju äldre han blir. Sandrah gick hem till sig hade saker hon skulle fixa med sa hon sen skulle dom på föräldragrupp.

Vi gick hem neo fick mat trodde han skulle sova men icke när maten var färdig tog jag upp honom och han somnde på mig på en gång jättemysigt sov en bra stund innan ajg lade in honom i vår säng där han sov yttligare en bra stund.
tony kom nyss hem han börjar bli sjuk fökyld tror jag lite feber i morse stackarn.ska snart göra mat bror min kommer förbi en sväng han kom hem från cypern igår vilden

Imorgon händer de grejer minnsan ! ;D

Neos första tand


idag har neos första tand spruckit igenom inte mycket men igenom är den. Sylvass liten vit prick i tandköttet nu. Har börjar verkligen bli en stor kille nu vårat älskling!




Fredag lördag söndag

var ett tag sen nu igen.

ifredags var de en liten filmkväll hos sandrah var jätte trevligt som alltid. filmen va myckte bättre än den sandrah valde förra gången haha för den var verkligen värdelös. neo visade att han kan sitta mycket bättre nu och devin gick alldeles själv  med gåvagnen jätteduktiga:D neo blev dock väldigt kinkig framåt kvällen inget som hjälpte.så svårt att veta va de berode på. men när jag och neo gick hem tvärslocknade han i vagnen. tror han har lite svårt att somna borta nu förtiden.

Ilördags blev de veckohandling inhandlades massa gott. gjorde middag blev kött med vitlökssmör sååå gott med pommes till namnam. senare på kvällen åkte vi till tonys föräldrar spelade lite spel och hade de trevligt. åkte hem runt tio eftersom neo blev trött då.

I går spelade tony innebandy en träningsmatch första matchen i år och då var naturligtvis jag och neo där för att heja på pappa som gjord ett mål. neo tyckte de var roligt att titta på när de rörde sig massa. va jätteroligt. åkte hem gjorde mat tony skjutsade oss till min pappa eftersom tony skulle på fotbollsmatch den människan kan fasen aldrig sitta still. kollade på os hos pappa neo fick mat och sov en liten stund. tony kom typ 7 vi åkte hem tittade lite på en film men orkade inte se hela var så trött.

idag har vi inte gjort nått sp tråkigt väder som vanligt neo sov  i 2 timmar på eftermiddagen jätte trött sen har vi lekt och busat. håller på att göra hemgjorda köttbullar hoppas dom blir goda..

shoppingdag


idag åkte jag och far min till karlstad en hel dag med bara shopping var underbart att få komma ut lite och gå i affärrer i lugn och ro. köpte en hel del bla hittade jag två par jeans till mig jätesnygga och äntligen hittade jag bra strl. massa fina kläder till neo bara 80 som gäller nu ingen ide att köpa 74 mer eftersom de sitter precis nu. köpte en lekmatta på ikea plus 2 nattlampor som verkar hur bra som helst badankor till neo och en bamse badbok.käkade på max såå gott pappa bjöd. tror vi nästan va inne på dom flesta afärrer och hittade aäntligen ett nappflask ställ som jag letat efter så länge eftersom vi använder dom jämt så tyckte vi de var smidigt att införskaffa ett. Men de var en underbar dag och roligt för tony att umgås massa med neo vilket han inte brukar eftersom han jobbar så ofta. men saknade mina älsklingar<3 i massvis.

Imorgon åker tony till falköping var tänkt att dom skulle vara borta över hela helgen men så blir de inte vädret ska inte bli de bästa. Sandrah och jag ska ha filmkväll i morgon ska bli jätte roligt. se 27 dresses som jag har velat se i evigheter nu men aldrig blivit av.

Ne nu ska jag nog dra mig till kojs neo har somnat kl 22 som vanligt. tony är på  pokerkväll kommer väl snart förhoppningsvis...

Ultraljud


igår sov neo länge som vanligt nu förtiden han somnar 22 och sover sen till 11:30 ibland och som vabligt nojjar jag över att han börjar bli sjuk men de tror jaginte kanske bara är nån tillväxt period eftersom han växt så mycket förra gången vi var på  bvc. Rony kom förbi en snabbsväng ahde köpt fick kändes så taskigt men vi har tvugna att åka när han kom hade fått tid för ultraljud på neos hjärna halv 2.

Blev till att stressa lite för tony kom hem halv ett men vi han precis dit
anledningen till ultraljud var att neos huvud inte riktigt växt som de ska så de kan bero på att shunten shuntar för mycket och då kan man kolla på ventriklarna i huvudet hålrummen som tillverkade den här ryggmärgsvätskan  är hålrummen ihop fallna tyder de på att den shuntar för mycket men de såg bra ut för tillfället inget som behövs göras just nu vilket var oerhört lättande dock hittade läkaren nått annat som inte riktigt såg normalt ut men eftersom denna läkare inte var den ordinare så hade han aldrig sett bilder på neos huvud förut så han visste ju inte riktigt men antagligen så var de skadan efter neos hjärnblödning. men vår läkare skulle kolla på bilderna när han kom tillbaka från sin semester.

Hatar ultraljud på neos hjärna har dåliga minnen/erfarenheter sen första gången dom gjorde de när de upptäcktes att neo hade en stor hjärnblödning grad fyra av fem då de kändes som hela världen bara rasde samma. har aldrig grått så mycket som ajg gjorde när vi fick reda på de såå fruktansvärt. och alla frågor som dök upp hur kommer neos liv se ut hans framtid men man kan bara ta en dag i taget vi ser att ha mår så bra så glad och nöjd de är de som är huvudsaken. sen får vi se hur framtiden komemr bli men klart att man tänker extra på den vissa dagarna men vi vet att han kommer få ett bra liv vårat allt våran fantastiska kille-

kollade på honom igår på vägen hem från karlstad och jag bara facineras över hans styrka de går verkligen inte beskriva vilken otroligt jäkla kämpe detta är förstår inte att så mycket kraft kan finnas inuti en sån liten kropp de är helt förundrans värt de överväldigar mig gång på gång

Mamma älskar dig mer än allt annat på denna jord


tisdag

 
I Tisdags så bjöd jag över sandrah på chokladbollsfika för de blrv över massa och hon tackde inte nej till de högg in redigt både på chokladbollar och oliver haha;D De va trevligt tjata om massa som vanligt. va här en bra stund innan dom skulle iväg på kräftskiva hos sina föräldrar. Devin var och busade överallt som vanligt hihi sötisen
Sandrah fick ett klockrent kort på killarna som jag bara måste haha så roligt.  som vanligt lagade mat åt kollade på tv gikc och lade oss somnade på 3 röda


Busdevin! :D


Mammas gosnos<3<3<3

Måndag


I måndags så slutade tony kl 12 redan jätteskönt. blev att vi åkte en sväng till sara jimmy och michelle de va jätteskoj inte sett på jättelänge kul att ses innan do måker till eskelstuna. Dom hade en jättebra lekpöl eller va de kallas med en kan runt så den var perflket att sitta i och då stöd för ryggen.Pratade och fikade var roligt att även tony följde med trotts att han var jätte trött. Åkte till intersport efter de tony skulle ha nya skor och innebandy klubba han hittade de han skulle ha åkte hem laga mat kikade på tv och sedan gick vi och lade oss somnade som en stock som vanligt....


Neo klappar lite på michelle:D
Neo sitter bättre och bättre nu och ofta utan nått stöd alls. Såå underbart<3


Söndag



igår kväll blev de lite mys med chips dipp chocklad och filmen kopps så jäkla rolig. sp när han sitter i skogen och skiter haha jösses vad får dom allt ifrån. var jätte mysigt tände lite ljus och mös.

Trött idag för neo höll på stökade i sängen igår började gnälla så jag lade över honom i vår säng för tony var på fest så hans sida var ledig;) så underbart att ha han sovandes brevid mig känns så tryggt.
idag var tony ledig. har väl inte gjort något speciellt. Varit och veckohandlat på maxi därefter åkte vi till mcd och åt mat jättegott helt såld på pommes frites sp friterade med vitlöksdipp mumma de. neo satt i barnstolen och smällde sin leksak allt vad han orkade haha nya nöjet att slå på allt och med allt. mammas älskling. Kom hem och tony har gjort chokladbollar så vi ska äta lite senare till nån bra film förhoppningsvis. De märks. nu somnade neo skrutten som han brukar sista sovstunden innan lägg dags så får man lite tid för sig sjäkv visseligen skulle jag behöva städa vilken underbar egen tid:P


Sitta själv

Satt själv flera minuter igår innan de blev för jobbigt! :D





Såå duktig kille:D jätteroligt att sitta själv!!

Tråååk


Fy va tråååkigt de är nu. vet inte vad jag ska göra. bara regnar och regnar tony jobbar Alla kompisar är upptagna(dom få jag har)neo har i princip sovit hela dagen!
Bläää! så uttråkad så de finns inte. Sorterat och vikt om neos kläder plockat in str 80 i hand låda nu. diskat och skulle dammsugan men neo sover . Funderat på att lägga ut lite kläder på aktion på tradera men måste lära mig först vet inte hur man gör. Nej jag ska väl fortsätta glo på tv även fast de inte finns ett dugg att se.,,


Spelkväll

 
Tråkväder igår med neo sov till typ 9 skönt. sen satt han i hoppgungan en stund medan jag plockade lite.
Gjorde inget sp under förmiddagen och eftermiddagen. tony kom hem 4 jag gjorde mat sen kom tonys mamma och pappa dom skulle sitta barnvakt några timmar för tony och jag skulle till sandrah och david på spelkväll!. fick skjuts av tonys pappa hämtade upp sofi på vägen. Drog igång med spelandet när vi kom. var riktigt roligt. Men roligast var när tony rimmade lotta med snoppa jag höll på att dö av skratt hahah jösses fick ont i magen. var jätte trevligt spelade 2 omgångar. lyckades hålla mig vaken efter tio de är fasen bra gjort eftersom sovklockan brukar ställa in  sig på 10 hehe. tack för en trevlig kväll. tony och sofi fortsatte iväg på en fest medan jag stannade hemma för neo älsklingen. Han hade tydligen somnat redan kl 9 vilket han inte brukar göra men han var väldigt trött igår hela dagen. Kom i säng halv tolv slocknade på stört. vaknade 9 i morse och neo han sover än (10:20 nu)

Idag vet jag inte vad vi ska göra tony åkte nyss till jobbet slutar 16 får se vad vi hittar på och när herrn behagar att vakna de märks en riktigt sjusovare idag!



Torsdag

Igår fyllde brorsan år hela 19 bara ett år kvar till systemsbolag ålder. Åt smörgåstårta och tårta riktigt smarrigt. även sandra och jim kom och hade med sig deras hund pixel sååå söt är han. Stannade kvar lite längre eftersom tony åkte på träning. Åkte hem glodde lite på tv lade oss fick såå jävla ont i magen typ som magknip. Vet inte riktigt vad min kropp sysslar mednu hade vrål ont i huvudet typ tre dar inget hjälpte nu är magen helt kass får massa knip flera gånger om dagen och lite illamående är jobbigt men men hoppas de går över snart.

Idag blev de en fika med sandrah och devin på stan han växer den killen. va trevligt blev mass tjat:
dom följde med hem en sväng kollade på top modell har blivit lite beroende av de nu underligt nog haha
satt och pratade sen blev devin trött så dom knatade hemåt runt 17. de var trevligt var längesen nu:)

Snart käka lite om min underliga mage tillåter de. regn regn regn man blir ju såå slö men ändå skönt att de är svalare nu känns som om hösten närmar sig med stormsteg!!
På månad fick vi tid för visning på en lägenhet vi är lite intresserade av ska bli spännande!


Mammas gosnos


gladskiten devin


Grattis!

Grattis på föddelsedagen!!



Idag fyller denna filur 19 år!
Min bror
Neos morbror
Grattis!

Satte sig upp själv

regn väder idag med men jag klagar inte tycker de är mysigt kan man vara inne mysa kolla på film käka godis.
Neo somnade 21 igår kväll vilket jag visste på en gång att han kommer vakna tidigt på morgnen vilket han verkligen gjorde med 2 timmar redan kl 7. ska inte klaga men eftersom man är van att gå upp typ nio halvtio så blev de stor omväxling så jag var helt slut i morse. neo låg bara och gnällde inget hjälpte maten vr tvungen att bli klar efter de tog jag upp honom satt mig i soffan och han somnade som en stock på mig och sov i över en timme jättemsyigt. hans sovtider och rutiner som han brukar ha ändra mycke nu vaknar tidigare men men så länge han får de sömn han behöver. Fick sitta i soffan idag sitter verkligen jättebra nu men lite stöd för ryggen satt där jätte länge och lekte med ellos reklamen medan jag vek tvätt.





Efter de satte jag honom i sittern ett tag för att jag skulle greja lite när jag kom tillbaka möttes av av denna syn!
Då hade herrn satt sig upp första gången den senaste veckan har de verkligen skett massa framsteg heöt underbart våran stora duktiga kille vad skulle vi göra utan dig älskling vårat allt<3





Blir nog lugnt idag en gammal barndoms vän kanske kommer förbi i eftermiddag var tänkt en promenad men barnvagnen är i bilen och bilen tog tony till jobbet så de blir de inge med. Blir nog till att mysa massa och kanske städa....

Måndag


Dom nya byxorna


Munkjackan som tillhör jättesnyggt och satt bra.



han har blivit sååå stor:D
Underbart

Måndag

passa på att skriva lite medan älsklinge sover.
neo vaknade srtax inann åtta genom att han hade sparkat ur kopplingen till matpumpen så nästan all mat hade pumpat i sängen och på neo så de var bara att gå upp och torka och byta och mata upp på ett ungefär suck
Precis när jag gick in i duchen så kräktes neo så de var bara att hoppa ur igen om och torka kräks hade kommit massa på han så jag tog med honom in i duchen så vi tog en duch tillsamans jättemysigt och neo njöt, Duchade klart smörjde in neo fick mat och rena nya kläder str 80 för första gången trodde de skulle vara på tok förstort men de var de ju inte alls satt jättebra tror alltid att han är mindre ön vad han är. hann få i mig typ 2 skedar flingor med fil innan herrn inte alls tyckre de va så roligt att ligga själv. klädde på honom mössa eftersom de blåser så idag och sen den matchande munkjackan till byxorna var jättefint på honom men allt klär en skönhet:D Knallade ner mot staden helt plötligt så såg neo sååå stor ut ivagnen så jag var tvungen att ta lite kort han växer så fort sp nu på senare tiden har de verkligen gått undan det är såååå underbart att se han väx och utvecklas och må bra finns inget mer tillfredsställande.

Väl på apoteket blev de krångel med neos recept. tydligen så måste man ha licens på barnet kallade hon de för att kunne beställa. vilke var väldigt underligt eftersom de aldrig tidifare varit nått problem att hämta ut hans mat, de var tuvngen att kollas upp sa hon men sen sa jag att vi måste ha hans mat nu eftersom vi snart inte har nån kvar här hemma de verkade inte gå in så fick upprepa några gången men hon verkade inte förstå att de är jätteviktigt. fyy så arg jag blev... träffade min farmor på stan hade varit hos tandlälkare och lagat en tand som hade gått av pratade lite. gick inpå lindex en sväng hittade ett bar jätesöta byxor till neo med fleece till hösten men köpte dom aldrig. knattade hemåt träffade en arbetskamrat micke som blivit pappa i april och hans tjej stog och pratade en lite stund innan vi fick hem. neo somnade i vagnen tröttis. lade honom på mage nu här hemma sover som en stock men snart måste jag väcka honom för mat hatar att göra de men jag måste stackarn.

Sen måste vi handla inte mycket till mat här hemma just nu så de ska bli skönt!
nej nu ska herrn ha mat
Ha de så bra alla! :D

Neo skrattar


Fillmade lite igår när neo skrattade vi matbordet som jag skrev om i föregående inlägg. visseligen kom tony på att filma lite senare men lite skratt fick vi med underbara unge.. påsklämman var även väldigt bra att stoppa i munnen och alldeles för långt in som vanligt toker♥



Matpumpskrångel



vaknade av i  morse att neos matpump inte fungerade som de skulle och pep för att de var stopp i slangen vilket de ite var. inte så kil halv sju på morgon. men efter mycket rengöring så lyckades jag få igång den igen men nu är de ingen vitts att sova eftersom han snart ska ha mat igen blä'ä såå trött och huvudvärken tycks inte vilja släppa helt

Igår jobbade tony och de regnande äntligen kom de lite regn och svalare i luften. neo var jättemysig igår så vi myste mest hela dagen. gjorde lite mat när tony kom. neo fick mat när vi åt vid borddet mototspure och mango till efterätt- helt plötsligt när tony öppnade sin cola så började neo tokskratta bara så där var tydligen ett roligt ljud för de brukar han inte göra annars underbara unge. sen fick han tag på en påskläma som låg på bordet och den kastade han i golvet och de var sååå roligt jösses vad han skrattade. han skratt är de vackraste ljudet som finns. blir såå lycklig när han skrattar att han mår bra finns inget mer tillfredsställande. kollade lite på sjukhus program på nätet när neo sov. därefter vi neo och jag och köpte godis mums. träffade mammas man på affären som bjöd hem oss till dom så neo och jag knattade dit fick mat och kollade på en film dom hyrt men de va inget att ha. pratade lite var trevligt. gick hem vid tio no var trött bytte blöja satte på pyjamas gav medicin och lade honom somnade nästan omedelbart och jag med. men som sagt i morse blev de ingen sömn efter som matpumpen krånglade.

idag vet jag inte vad vi ska hitta på tony jobbar kanske ska handla se. neo har somnat och vaknat hela morgonen för att jäkla krångel så vi får se hur hans humör är stackarn. Tanden börjar komma mer och  mer nu tror inte den riktigt trängt igenom än. han verkar inte ha någe ont inge kinkig dock biter på allt och hårt och mängder av dräggel. nu ska herrn ha mat igen håller tummarna för att pumpen är medgörlig annars blir jag redigt arg...

Nu händer det grejer minnsan!!

Kl tio knattade jag och neo till bvc för vikt läng och huvud var en månad sen nu.
Jag blev såå chockad.

förra gången vägde han 7800 gr och nu 8635 gr

Visste att han hade gått upp men inte såå mycket
Längd sist var 72 och nu 74,5 och huvudet låg på 42,2

Våran stora kille växt så oroligt mycket men han kräks minde och får behålla nästna all mat vilket verkligen vissat sig på vikten nu sååå underbart mammas stora kille underbart. trodde inte dagen kunde bli bättre!!!

sen när vi kom hem låg neo nakenfis på golvet ocj jag satt vid datorn. neo rullade över på sidan som han brukar göra ofta nu förtiden. sen blev de tyst och jag kollade igen då hade älsklinge rullat över från rygg till mage för första gången och jag över lycklig som jag är börjar böla för jag är såååå stolt över honom vårat underbaraste kille. ringer tony och berättar denna dag kunde inte ha blivit bättre såå stolt så de inte går att beskriva♥

RSS 2.0