bvc

♥♥♥

image63
vackrast


Blev en tripp till karlstad med pappa och farmor i måndags var super skoj att få komma ut lite men saknaden till neo var enorm hela dagen. <köpte en jacka en skjorta och en rosa pike till neo kul men lite andra färger. Försöker planera mina klädinköp nu och köpa sånt som jag verkligen behöver och som jag kommer använda. brukar bli impulsinköp ibland som man sen tänker varför köpte jag de här. Nu är man får pengar från fk så är man inte speciellt rik heller.


I osndag blev de en promenad till sandraha och devin för att hälsa på dom och att se nya lägenheten.  va roligt att träffadom. devin som bara växer och växer:)

Igår fick jag ett sms av sara som har blivit mamma så morgonen kunde inte börjat så mycket bättre. Sen när neo vaknade så fick man de största leendet som vanligt. de gjorde min dag:D Fikade med ronny igår va längesen nu. tog en liten tur till skärgården innan jag möte upp Tony och neo på stan för igår var vi till bvc.
De var de vanliga vikt och huvudomfångför att se att inte huvudet växer för fort som kan tyda på shuntstopp men de var på 41 cm. Han har inte kräkts så mycket nu och de märktes även på hans vikt. Han hade gått upp 210 gr på ca 1 1/2 vecka vilket är jättebra för neo. Så igår stannade vågen på 6620 gr. Så vi var jätte nöjda:D vår kille börjar bli stor och tung och lång med såå underbart att se att han växer och utvecklas. finns inget som gör mig så lycklig som att se att han mår bra de är värt allt i hela världen

Även pumpningen har gått bra. Just nu så var de 36 timmar sen som jag behövde pumpa och dom är inte alls spännda och knölarna har nästan försvunnit så nu kanske mina pumpdar är över. Känns såå underligt att få sova hela nätter och ha så massa tid över så man vet ju inte vad man ska göra. Känns att man börjar få livet tillbaka.

Imorse ringde avd 10 och sa att dom hade pratat lite med neos läkare och han tyckte att neo ska få en rs vaccin spruta till eftersom säsongen onte riktigt är över än. känns jobbigt tycker synd om neo blöir så mycket för honon nästa vecka. Han vekligen avskyr att bli stucken. panik skriker och jag börjar alltid gråta för att han får såå ont de är hemskt. men man får tänka att de är för hans bästa. femte och sista sprutan nu så sen slipper han de.
Är bara de att dfe blir så mycket för honom nästa vecka med vaccin på månag och sen på onsdag ska han opereras läppen och en peggsond. När ska han få slippa allt lite är såå jävla orättvist ibland. han har gått igenom mer än va dom flesta gör under en livstid och neo är bara 9 mån. ska bli såå skönt när allt är klart så man kan andas ut lite...

idah blir de nog lugnt. en promenad kanske om vädret tillåter och även röja lite här hemma som alltid är välbehövligt...


image62
♥Mammas allt♥


Sara har blivit mamma!


Grattis!!!

<3 Sara har blirvit mamma till världen sötaste Michelle  <3

Tid: 03:55
vikt: 3580 gr
Längd: 49 cm



Fick ett sms imorse där hon berättatade att deras dotter äntligen mött världen och att allt  gått bra
 fick se ett kort nyss och Michelle är såå vacker!



Neos första påsk

Igår morse kom ronny och lämnade blommor. Jättefina var dom härliga värfärger.

Väckte neo och tony runt halv tolv. tony matade neo medan jag duschade ocg gjorde mig i ordning man måste ju snygga till sig lite när de är påsk.

Åkte till björndeborg vid en kl ett kanske nångång. Var många som kom. ove och annalena. Tony farmor, farfar mormor och morfar. ulf, min pappa bror och farmor jag neo och tony så de var fullt hus. jätte trevligt. blev väl lite väl stimmigt för neo på slutet så han blev lite kinkig.

Vi firade påsk och sen att även tonys pappa jag och tonys boror fyllt år som dom slog ihop allt i ett.
Neo fick ett påskägg med en skallra i som var väldigt god att suga på fast de är väl allt nu förtiden:P

Jag fick också presenter en jättefin skål från orrefors av tonys familj. pengar av han farmor och farfar som var alldeles förmycket. fick ett jättefint halsband av ove och annalena som anna lena hade gjort själv var verkligen jättefint. och såklart så var neo i centrum hela dagen men nått annar vore konstigt mamma älskling så var så fin kläd med skjorta och allt. Lyckades även få dit några fräknar på nästan. fick inte plats med så mycket mer eftersom sond tejep tar upp näsan hela kinden:/

Blev massa mat fika och godis.
Jätelyckad påskafton

Idag blir de nog lugn.
En promenad i alla fall städa lite här hemma tvätta och sen så kanske
sofi skulle komma hit en liten stund. allt trevligt att träffa henne när hon väl är hemma


Sötaste påskgubben


image60

23 år



Det blev en långpromenad i torsdags igen dags att passa på när de var fint väder ute. Vi gick till maxi och hämtade upp farmor som följde med en sväng gick genom skogen och kom ner nästan vi maxi. så vi gick dit och hälsade på tony som jobbade. Sen gick vi till min mamma på höghuset och hälsade på henne och pratade lite om tider för på fredagen. Sen knallade vi hemåt. vi var ute i ca 2 timmar riktigt härligt. annars så plockade jag mest dammsög och allt sånt roligt.


Igår fyllde jag 23 år. Kom på för några dar sen att jag visst fyllde år på  fredagen ojojoj va senil man börjar bli. men man tänker ju inte så mycket på sig själv längre. Alltid Neo som finns där inne i huvudet:D

Mamma och syrran kom igår runt kl ett fick pengar som jag tror ja ska köpa lite nya kläder för. Neo fick en pyjamas av mormor och en musik tv av moster dom han gillade jättemycket men de var ju röd och allt som är rött går hem nästan jämt. Fick en jättefin blomma och lite godis. vi satt här och fikade och pratade lite om allt möjligt. senare på eftermiddagen kom tony och andreas hem från örebro så då åkte vi dirket till min pappa som hade bjudit oss på tacoskväll. Vi var samlade allihopa sandra andreas farmor pappa tony neo och jag inte ofta vi är de längre. Var jättetrevligt åt fikade kollade lite på tv och ag öppnade presenter. fick ett våfflejärn av farmor så nu jädrar ska de göras våfflor men hjortronsylt och grädde såå gott. Fick parfym och lotion av pappa. en jättefin tröja av andreas en mugg av tony och den bästaste presenten av allt fick jag av min underbara son. en medalj där de stog världens bästa mamma:D  Blev ju rörd! åkte hem runt kl 10.

Igår började jag testa nedtrappning av pumpnin igen för 111 gången känns de som. Men de gick faktiskt bättre igår. har inga fasta tider att pumpa längr eutan jag pumpar ut lite när de börjar att spänna. fick 10 timmar utan att jag behövde pumpa så de går åt rätt håll.


idag blir de firamde i björneborg av massa männsikor som fyllt år de ska bli jätte trevligt:D
Nu ska man väl göra sig i ordning som man ser någelunda normal ut:P



I
image58


Bästa föddelsedagspresenten som jag fick av min underbara Neo<3<3<3



image59

Den bästa föddelsedagspresenten som mamma kan få!
finns inget som slår den här vackra varelsen<3<3<3

Långpromenad




Pappa och neo tog sig en liten tupplur när pappa kom hem från jobbet

image56


Idag knallade jag och neo till bvc halv tolv. Är väl inte helt över förtjust i vår barnmorska märks att hon inte är kunnig på prematura barn. Trodde faktiskt neo hade gått ner i vikt för att han var ju så sjuk ett tag och kräktes mycket men han hade faktiskt gått upp 130 gr. kanske inte låter så mycket men neo har svårt att gå upp i vikt och han kräkts mycket så jag var nöjd.  vet inte om de är ersättningen som gör att han går upp eftersom vi har ökat mängden nu.Heller lite upp än att han går ner. Mättes även och han var 65 cm lång nu tycker han växer fort på längden. Men krisitna sa att neo ser ju inte ut på nått sätt att vara underviktig heller för han har ju ganska mycke vek lite här och där huvudsaken är att han mår bra. Skulle de va nått så märks de ju ganska fort.

Blev äntligen en promenad med monika och adam idag. vi har pratade om de så länge och idag blev de av perfekt när de har varit sånt härligt väder. blev en riktigt långpromenad vi var nog ut i över en och en halv timme. Pratade om allt mellan himmle och jord. Skönt att ha nån som man har så mycket gemensam med. det var verkligen jätte trevligt de blir de fler gånger:)

Neo blir lite bättre för varje dag som går nu. hostan är mycket mildare men fortarande väldigt slemmig i halsen men ingen feber och mycket piggare och jätteglad så han börjar bli mer och mer lik sig själv igen. såå skönt att se att han inte har ont.

Snart blir de massage och lite grayes anatomy om de hinns

Funderat på om man skulle gå med i den där påskparaden i morgon men bara ett kanske

image55

Efter långpromenaden :D
var så härligt att komma ut eftersom vi försökt att hålla oss inne nu när neo inte varit bra


Gudföräldrar


 I lördags kväll så ringde sandrah och frågade om vi ville bli gudföräldrar åt Devin. Blev jäte chockade och jätteglad såklart vi ville de till den där lilte sötnöten. en riktigt ära:D

I söndags var vi på Devins dop. Var en jättefin dopcermoni massa folk va skoj att se sofi inte ofta de händer precis. Jag fick hälla upp dopvattnet och jag var livrädd över att spilla men jag klarade de bra:P blev landgång efteråt som jag orkade äta hälften innan min mage börjde tvärvägra på grund av dom där pillren jag klarade av en dag. Fcik gå till toaletten trodde jag skulle kräkas. gick ut och tog frisk luft men vägrade att ge sig så tony skjutsade mig till hans föräldrar så jag fick vila. lite senare gick de sån tur va över. men jag 'är glad över att jag orkade vara med under själva dopet av devin. fick ju se kort som sandrah tagit och även dom tony tagit och den lille pluttusen fick massa presenter minsann.

Hade barnvakt för första gången eftersom neo inte var frisk och ville inte dra med honom bland massa folk när han onte måde bra. 1 timme var jag borta och jag saknade honom precis hela tiden vill aldrig åka ifrån honom igen.
man har sett så många filmer när föräldrar skaffar barn vakt för att gå ut och sen så ringer dom hem typ 100 gr för att höra hur de är. och jag tänkte att så kommer aldrig jag bli men ack så fel jage hade där:P


Idag har faktiskt neos hosta gett med sig lite. inte alls lika mycket som igår men när han väl hostar nu låter de såå hemskt som om hela halsen är fullproppad med slem stackarn. men han är mycket piggare idag också inte alls sovit så mycke som han gjorde igår. varit mycket vaken och väldigt nöjd och jätteglad fick massa leenden på kort idag. vill ju fånga alla leenden för varje leende är unikt!

idag hade jag sån lust att gå ut och gå men har stannat inne vill inte riktigt dra med neo ut än så de inte skulle bli värre så vi har varit hemma hela dagen. har plockat in disk vikt tvätt bäddat städat undan och bara plockat som jag brukar göra alla dar lika bra att hålla efter så man inte får smockat med grejer.
men imorgon måste vi ut ändå eftersom vi ska på vägning på bvc. tror snarare neo har gått ner mer nu med tanke på att han kräkts ganska ordentligt några dar. Tycker vägningarna är lika jobbiga varje gång nuförtiden eftersom han stått stilla så länge. men sen när man ser på honom och att han mår så bra så spelar de ju ingen roll egentligen för de är ju de som räknas annars skulle han ju inte må bra om de var nått som är fel...

Kollade lite i min bok som jag hade när jag var liten som mamma skrev upp min vikt. neo är ca 5 månader och väger mer än vad jag gjorde när jag var 6 månader med tanke på hur sjuk han har varit så ligger han faktiskt bra med viktmässigt. jag var liten har alltid varit liten men de är ju inga fel på mig bara för att jag var mindre än andra!
 vissa är bara små!

Nej nu ska jag nog vila lite grann kika lite på tv eller nått avslappnande...


image53

Hela familjen på dopet



image54

idag mår neo lite bättre som ni kanske ser<3<3<3
mamma älskar dig


Mammas sjukling

 Förra onsdagen var vi i karlstad för neo hade en tid hos sjykgymnasten och som alltid så var hon så nöjd med neos utveckling och hon tyckte att han blivit mycket starkare i ryggen så de är bara att träna här hemma. Fick lite övningar som vi kan göra.

Vart så förkyld i en tid nu men äntligen så började  släppa skönt. men nu är de neo som är dålig. Han hostar hela tiden och är jättesnuvig. Varenda gång han hostar så skriker han för att de gör så ont. gett alvedon lindrar lite. Hoppas verkligen inte de är nått med hans lugnor eftersom han är lite känsligare än andra barn. kräks nästan i precip vart enda mål såå oroliga för han behöver ju näringen för att han ska bli friskt. Sen har han stått still länge i vikt också så vi är faktiskt ganska så oroliga blir de ine bättre får vi ringa till hans läkare.

i Lördags fyllde pappa år. Så vi var där och åt smörgås tårta och tårta hur gått som helst.
efter de åkte vi till björneborg och kollade på melodifestivalen och åt lite gott.

Har fått dom där tabletterna som ska ta bort mjölken aldrig mer att jag tar dom. gav upp efter en dag. lika små som typ p piller men fasen va dom påverkade mig. två om dan i 2 veckor klarade en dag. tog på morgonen och blev illamående diirekt tog senare på kvällen och på natten var de bara att kutta till toaletten och spy. så nu har man fått magkattarr. sådana som har eller har haft magsår ska inte ta dom. sa jag gav upp visseligen har mjölken minskat ändå trott att jag bara tog en dag så nu har lyckats pumpa var 6 timme och de märks att de är lite mindre än vanligt så de är bara att försöka trappa ner på de naturliga sättet igen. tänker inte ens ta i dom där tabletterna med tång. va lite till allt i allo dom där typ mot sådana som har svårt att få barn mot parkinson blev ju livrädd av att läsa:P

Idag blir de att ta hand om sjuklingen har fått behålla tolv målet än så länge. ligger och sover. vill störa honom så lite som möjligt så han får så mycket vila som de bara går....

5 månader

♥5 Månader♥

image51


Idag blev vårat mirakel 5 månader (korrigerat) jag är helt förstummad över hur otroligt vacker vår underbara son är- Bara älskar den här bilden. Det syns i ögonen hur mycket glädje han har i hjärtat<3<3<3

mamma älskar dig över allt annat

<3<3<3 Idag blev vårat mirakel 5 månader (korrigerat) Blev denna bild idag igen men jag är helt förstummad över hur otroligt vacker vår underbara son är- Bara älskar den här bilden. Det syns i ögonen hur mycket glädje han har i hjärtat<3

När han ler såna hära leenden kan inte bli annat än tårögd. såå otroligt jäkla vacker att hjärtat värker. Och han är såå full av så mycket glädje trotts den tuffa start i livet han fick.

Han är den starkaste personen jag vet. många kommer inte i närheten av den otroliga styrkan han bär. mammas allt älskar dig mer än allt annat. ord kan inte komma i närheten av min kärlek som jag har till den här underbaraste vackraste killen<3<3<3

Pegg och Läpp operation

Äntligen så har min förkyldning börjat att släppa eller jag låter ju jättetäppt fortfarande men mår mycket bättre inte alls hänging eller trött.

Här hemma är de ganska lugnt. Neo har dock börjat att kräkas ganska mycket nu igen så hans vikt har stått still nu igen men vår läkare tycker att han växer bra ändå så man får väl lite på honom men de känns ändå lite oroligt med tanke på att han inte går upp. Vi går här hemma och hoppas dagarna ska gå lite fortare för den 2 april är de dax fö operation av läppen och framför allt peggen. ska bli så härligt och hoppas att peggen underlättar för neo en hel del så man kan börja med lite pureer och gröt och se vad parvlen tycker om de.

Helgen var lugn tony jobbade lördagen och inget roligt väder va de heller så vi var mest inne och myste och kollade på film och åt lite gott.

I morse innan vi skulle på rytmiken så upptäckte jag att herrn hade ryckt sonden alldeles själv. rätt de han avskyr ju den stackarn känns så konstigt när han inte har nått alls i ansiktet och de kommer kännas ännu konstigare när hans läpp är sluten. de är ju liksom han vi tycker d eär såå charmigt kommer faktiskt sakna den kanske låter dumt..

Idag följde tony med på rytmiken var jätte skoj tyckte neo och jag. rytmiken tyckte neo var superskoj idag log jätteofta men såklart de är kul när både mamma och pappa är med och busar. blev en sväng över staden för allt kolla på byxor eftersom neo nästan växt ur alla. hittade ett par snygga jeans som jag trot jag ska köpa. han går inte upp mycket i vikt men ändå så blir kläderna försmå. måste växa på längden.

blev en fika med ronny idag var jätte länge sen nu men de är såå svårt att passa ihop alla tider. pratade lite och så var jätte trevligt och skönt att få komma ut lite själv också men saknade neo som en tok som alltid.

På lördag fyller pappa år så då ska vi dit och fira. devin döps på söndag och på onsdag ska vi till karlstad till neos sjykgymnast alltid lika roligt för hon är verkligen helt underbar:D


nää nu ska jag äta upp min mat och sen ska neo få lite käk och efter de MASSA mys:D

Förkyld


I måndags var de dags för rytmik igen alltid lika roligt. Devin och sandrah va där också var ett tag sen man såg dom.
Neo tyckte de var lika roligt som vanligtt.  Blev även en promenad under dagen.Bror min kom förbi lite senare på kvälle och bjöd på fika mumma

Igår städade jag ganska mycket har äntligen moppat alla golv i lägenheten väldigt välbehövligt kan jag ta och meddela neo har varit mycket vaken men väldigt lugn och nöjd så jag har hunnit med en hel del faktiskt. Vi har verkligen fått världens snällaste unge. Sover hela nätter har inte gnällt en gång de är jag som får väcka honom på morgonen för mat annars så skulle han nog sova hela eftermiddagen. Blev en promenad till coop med neo för första gången. Fick reda på att micke ska bli pappa för första gången och även att linda väntar sitt andra barn blev sååå glad. Det är verkligen babyboom på coop nu:D

Vaknade upp i morse med såå ont i halsen knappt så man ville svälja. Ont i huvudet feber värk i öronen och bara allmänt trött i hela kroppen fyyy jag som verkligen inte har tid för att vara sjuk. Jobbigt när man är själv med att ta hand om neo och så mår man dåligt. Men jag fick börja dagen med en ipren som hjälpte lite men nu känner jag mig lite hängig igen hoppas verkligen att de är nått som går över fort. Men jag är glad de är jag som är sjuk och inte Neo. hoppas verkligen att han slipper de.  De betyder ju mycket att han fått min bröstmjölk starkare immunförsvar. sen får han ju speciallvaccin också.
skulle ha blivit en promenad idag men jag har inte orkat faktiskt känner mig jättehångig var fint i morse men nu verkar de bli grått och mulet igen så då får de var:

neo ligger här och top modell tycks vara vädligt intressant. har legat knäpptyst jättte länge och bara stirrat på tv:n

Prata lite med linda igår på sms och vi har så mycket gemensamt sååååå himla skönt att prata med nån som verkligen förstår. så mycket gemensamt!

Mamma älskar dig över allt annat i hela världen, ord kan inte beskriva min kärlek.
Den vackraste och starkaste kärleken det är den som man har till sitt barn inget kan komma emellan den absolut inget.

Nee nu ska man väl börja med maten så den är någolunda klar när tony kommer hem från jobbet.
Fått mitt spjällskydd som jag vann på tradera sååå sött. tony skulle hämta ut de på maxi hoppas de passar:D



image49

Det var riktigt härligt att bada som ni kan se :D



image50

Varit ute på promenad<3<3<3




8 månader


Har varit dålig på att skriva eftersom de har varit ganska mycket denna vecka!

I tisdags blev vår lilla älskling 8 månader(okorrigerat). Helt  otroligt vad tiden går fort man hinner ju knappt med. tiden har gått så fort sen vi kom hem från sjukhuset. Kom ihåg när neo låg på 10:an och man tänkte: tänk när vi får komma hem kändes så overkliget just då och sen när väl tiden var inne så förstod man inte riktigt att de var sant. och nu har vi varit hemma sen 6 novemeber helt otroligt:) Finns inget starkare och vackrare kärlek som de man har till sitt barn. Neo är verkligen meningen med mitt liv. utan honom är jag ingenting<3
Mammas älskar dig oändligt<3

Blev en promenad till bokrean på maxi i onsdags för att köpa lite böcker til neo hittade faktiskt några bra bäst att passa på när de är lite billigare för böcker ju jättebra inlärningsmedel med masa bilder och ytor man kan ta på.

Onsdagen var lugn. tony har jobbat måndag tisdag och onsdag. var hemma och lagade mat diskade dammsög och pysslade lite.  hann med ganska mycket.

Tordags var jag och pappa till karlskoga på shoppingrund var faktiskt skönt att vara barnledig några timmar men fyyy så jag saknade lillprinsen jobbigt mycket. Är ju aldrig bort ifrån honom. Men fick lite inhandlat hittade äntligen en bamse mobil tillbarnvagnen som jag har letat blev såå glad för neo älskar bamse. Blev ett par byxor och en dräkt men med korta ben perfket till sommaren. Hittade en spegel som han gillade jättemycket och lite kläder på hm i 74. bra att liga lite före. köpte en body i 74 som satt bra något liten för att vara 74 men ändå han växer mamma älskling. de var trevligt att komma ut lite faktiskt inte ofta jag får chansen precis.

Ifredags var vi i karlstad för läkarkontroll på neo! Neos l'äkare var jättenöjd med neo och satt ocg gullade med honom. Alla tycker att neo är såå lugn och snäll och harmonisk med tanke på hur otroligt tufft han har haft de. De ttcker verkligen alla läkare vi träffat. F´gick igenom peggsonden som han ska få såg lite läskigt ut faktiskt så man började ångra sig lite men de är ju för neos skull. Blev utskrivna hur hemsjukvården så nu är de bvc barnhab och barn mottagningen som gäller hedanefter. Känns lite ledsamn ändå man kommer sakna alla underbara människor som tagit hand om neo. Fcik även Rs vaccin igen och så som han skrek jag började gråta hatar när han får lida man önskade så att man själv kunde ta alla smärta..

Igår var en ganska lugn dag. Tog de mest lugnt. neo farmor och farfar var hör och bjöd på semlor innan dom skulle handla. Blev att vi åkte till dom senare på kvällen och åt tacos och kollade på medlodifestivalen innan vi åkte hem.

Blev chockad över att de hade kommit snö i morse inte mycket men men. Blir nog lugnt idag tony är på innebadny match långt bort kommer hem sen och sen så måste vi handla inför kommande vecka. Babymassage i morgon sen är de uppehåll på några veckor med påsk och allt. HoppasDevin är frisk så neo kan träffa sin bästis:D

Igår när neo låg i sitt gym så kollade jag och tony på så ska de låta och neo låg som förstenad hela timmen och bara tittade och lyssnade. Han såg såå otroligt rofylld ut. sög på tummen och tittade på tv:n finns nog inget som får mig att må såå bra som när man ser när neo mår såå bra<3

Min kärlek kan inte beskrivas till min underbara son finns inget som gör mig såå otroligt lycklig som han.
Mammas älskar dig så hjärtat värker<3<3<3


image48

De här leendet fick mamma när hon kom hem från karlskoga.
finns inget som gör mig lyckligare<3
Älskar dig


RSS 2.0