Öppna förskolan


Har blivit mycket öppna förskolan på den senaste tiden. Det märks att neo trivs och oerhört nyttigt för honom att träffa andra barn för hans utveckling. Vi var där igår men det blev bara en snabbis för det var så dött. Jag jessica och ida följde med tove för att hämta upp tim på dagis. Sen tog vi oss maxi.. Sen tillbaka till hennes lägenhet men jag följde aldrig med in för jag hade lite ärrenden på stan. Nya byxor till neo ögonlappar och salva till hans läppar. Sen raka vägen hem för maaat var så hungrig. Blev pannbiffar med ris riktigt gott. Resten av kvällen var lugn. Neo somnade tidigt eftersom han inte sov nått idag heller.

Imorse knatade vi till öf för omväxlings skull;) var lite mer barn. Neo satt en bra stund och lekte med 2 barn. Så underbart att se och att han är mer och mer intresserad av andra barn!! Tjatade med lite folk. Efter dom stängde gick vi till gymmet där tony tränar möte upp han åkte till maxi för en lite handlning blev även en fika mysigt. Åkte hem neo sov middag. Då passade vi på att dona lite i trädgården. Jag han rensa en hel del rabatter och tony rensade lanet hann även kratta lite. Så härligt nu när solen är framme och de börjar blomma upp lite här och där i trädgården. Mattias kom vi grillade hamburgare satt och tjatade. Har nu på kvällen packat för imorgon åker vi på ålandskryssning!! det ska bli såå himla roligt att få komma ut! Hela familjen som åker. Vi har blivit bjudna av tonys farmor och farfar som varit gifta i 50 år och det ska firas!! vi kommer hem på fredag.

Hoppas ni alla får en trevlig valborg!

Vårdbidragsutredning


Så nu är äntligen vårdbidragsutredningen klar så nu är det bara att invänta svar.

Mitt i mötet så kände jag bara paniken komma. Såå jäkla jobbigt.
För helt plötsligt så ska man lista upp allt som är negativt om sitt barn.
Vad han inte klarar av vad han inte kan göra. För det är verkligen inte så som vi upplever de här hemma för vi ser vad han klarar av vad han kan göra.
Här ser vi varje framsteg som en helt enorm sak. Att han nyss lärt sig vinka är är ju tydligen inte så bra för att snart vara 2 år men vi ser det verkligen inte som de. För oss är det helt fantastiskt underbart att han fick stanna kvar hos oss. Att vi fick komma hem från sjukhuset som en hel familj♥
För oss är det helt fantastiskt att neo vet vart han har sin näsa och han lärt sig vinka och förstår varför.
Så då mitt i allt kände jag verkligen måste vi genomgå detta igen?
Klart att man verkligen inte vill ha vårdbidrag överhuvud taget. För man vill ha ett frisk barn. Men ändå oerhört skönt att denna hjälp finns för familjer med barn som har olika svårigheter här i livet.


Marie,vår handläggare, verkade inte vara den störta muntergök jag stött på men hon verkligen lyssnade på det vi hade att säga och gjorde massa anteckningar. Även vår kurator var med och hjälpte oss vilket var ett enormt stöd för de är jobbigt nog som de är. Sen gör vi ju allt här hemma som rutin. man gör de utan att tänka efter.

Handläggaren trodde att vi kommer få behålla ett helt vårdbidrag som vi har nu men hon kunde inte lova nått till 100%.
Sen trodde hon att vi kommer få längre vårdbidrag kanske ändå upp till 7 år för de stod i läkarintyget att neo kommer behöva extra hjälp ändå fram till skolåldern.

Men nu är det bara att invänta svar.
All denna väntan som man genomgår så ofta tär verkligen på en...

Måndag


Igår gjorde jag inte en endasta pinal. Var inte helt tipptopp ;)

Idag kom min morbror hem från sälen. Det var verkligen jätteroligt att se han igen. Saknat honom!
Först kom han hit kollade runt i huset har bara sett de 1 gång innan han åkte och då hade vi inte målat eller nått.
Sen följde jag med honom hem till pappa var där tjatade kollade på lite kort. verkligen jätte roligt!
Knatade hem mötte mamma på vägen tjatade med henne lite innan jag var tuvngen att gå hem för att lägga neo. Fanns ingen tid till att sova lite idag när morbro har kommit hem bus och mys hela dagen. Har ju massa att ta igen:D


Massa bus!


Neo fick en tröja av morbror. Jättefin!


Mysisar♥

imorgon blir de utredning och vårdbidrag till neo. Ska bli såå skönt när det blir avklarat.
Ligger som en klump i magen men de komemr nog gå bra. Får hjälp av vår kurator.
Sen kanske de blir en sväng till öppna förskolan.

Fredag Lördag



Varit lite dåligt bloggande dom senaste dagarna men men
I fredags var det underbart väder så då var neo och jag ute mesta dels av dagen.hade tänkt att gå till öppna  förskolan men kände inte för att sitta inne.

Igår så kom far min. Följde med han på stan för han skulle ha gardiner. Köpte med fika hem från ejes såå smarrigt.
Blev en sväng till växthuset och köpte 2 amplar som nu hänger vid vår entre med hängpelargoiner. Sen inhandlades 2 krukor och också står vid entren. Fikade pratade lite. Tony och neo tog en sväng till stan för att handla grillkött och sen systemet.

Senare kom mattias och vi grillade. Sen gjorde jag mig ordning för att träffa jessica. Neos farmor och farfar kom för att vara barnvakt för tony skulle på föddelsedagsfest hos mattias. Det var första gången som jag gick ut sen jag jag fick neo!
Jag är mer för att vara hemma och mysa men nån gång kan de va skoj att komma ut lite.

Var hos jessica först pratade, drack lite vin och hade de trevligt.
När de började bli runt 22 knatade vi till varvet och där shake:ade vi loss. Det var sååå himla roligt att dansa vet inte när jag gjorde det sist. Tog taxi hem sen gick jag från jessica och hem som typ tar 3 min perfekt.
En jätte trevlig kväll var de:D Roligt att komma ut och göra nått annat  och tänka på lite annat.

 Det hade gått jättebra med neo och kul för både honom och farmor och farfar att umgås!
 Tack så enormt mycket för barnvaktandet!!



Örebro sjukhus


 Idag bärde de av till örebro sjukhus för att träffa malin neos plastik kirurg.
Efter den snabba undersökningen visar det sig att neo har ingen riktig gommspalt han har bara en väldigt hög gomm vilket tydligen är en ganska ovanligt.
Men som vi har en ovanlig kille!

Så det blir ingen operation!!


Helt himla underbart.
Tänk att nått kan gå neos väg nångång!!
Jag som ställt in mig så på att de skulle bli  blev såå himla lycklig och glad!
Ett helt underbart besked!


Som firades med massa massa massa pussar♥



Svävat på moln hela dagen sååå otroligt glad och lättad!

Medan vi ändå var i örebro åkte vi till mariebergs köpcenter och jösses vad dom hade gjort om sen förra gången vi var där. Såå stort. Tony hittade en jättefin tröja till neo på pop men den fanns inte i neos strl så himla synd.
strosade omkring. Tog oss en mysig fika.
Var inne på baushause husägarnas mecka haha hur mycket som helst.
Kom hem runt kl 18. Gjorde mat och nattade neo.
Ska kika på mumien 2 idag innan vi lägger oss!
En helt underbar dag i all dess bemärkelse!

Favorit i repris

Igår gjorde vi en favorit i repris! först öppna förskolan. Märks att neo tycker om att vara där. Blev inte så länge för dom hade bara öppet 2 timmar men de blev lite tjatande med lite folk. Var en mamma som kände igen oss fråb sjukhuset i karlstad från neontalen eftersom henner son låg där några dar tror jag de var.

Sen knatade vi till min farmor fick mat och fika.
 Jag och neo lade oss och somnade bägge två. Skönt att jag lyckades få han att sova idag utan så mykcet gnäll. Även jag somnade  en liten stund. Jag har såå svårt att lägga mig och sova på  dagen, svårt att koppla av. På kvällen kom tony hem från sin jobbkurs i kungälv. Vi åkte och stor handlade så nu har vi masa gott hemma igen. Nattade neo och resten av kvällen kikade vi på mumien och myste.

Snart ska vi åka till örebro sjukhus för att se om neo behöver operera gommen eller ej. men jag har redan ställt in mig på att de blir op, lika bra!

Tisdag



Idag blev det ett besök på öppna förskolan!
Var jätte trevligt och väldigt nyttigt för neo att träffa och umgås med andra barn. Var en liten söt tjej där,liw, spm gosade lite med neo såg så sött ut!

Mötte upp syrran och jim på stan efter öf så tog vi sällskap till våran farmor för att fika lite. Även inväntade vår far som skulle med till netto där dom hade olivträd. Så vi knatade dit medan neo var kvar hos sin gammelfarmor,
Hittade inget sp. Gick tillbaka för att hämta upp neo och pixel.
Knatade hemåt. Varit massa gående idag så nu värker fötterna;)
Kom hem gjorde mat neo fick mat satte på en tvättmaskin dammsög. Sen satt neo och jag och bara myste en stund innan läggdags.
Underbart♥


Neo har börjat fått för sig att de helst inte ska sovas på dagen längre. Han vaknar runt kl 8 och är vaken till 20. Börjar fundera på om de börjar bli en övergång att han är stor nog och inte behöver sova på dagen längre?
Har faktiskt ingen aning!? tycker de är lite tidigt än för han är ju inte riktigt 2 år än? Men de är säkert olika.
Nån som vet?


Måndag



Idag var vi på sjukhuset här istaden för att träffa neos nya och blivande arbetsteam eller vad man ska kalla det. Massa nya människor som vanligt men de kommer nog bli bra.

 Satt och pratade om hur neo fungerar leker kommunicerer vad han han och inte kan. Vet inte hur många sådana möten man har haft. Känns som man bara uppreper allt 50 gr om nu.

Ska träffa dom igen den 6 maj för då ska dom filma neo för att se hur han beter sig och rör sig osv. Sen ska neos arbetsteam bestående av sjukgymnast, pedagog ,arbetsterapeft, kurator och logoped granska filmen och lägga upp en arbetsplan för neo hur vi ska arbeta med honom. så då ska vi till karlstad dagen efter för att diskutera upplägget.

Sen blir det att vi ska börja med vattengymnastik med neo den 11 maj. Det kommer nog bli jätteskoj och på samma gång väldigt nyttigt för neos leder och muskler.

Nu på torsdag ska vi till örebro för att träffa neos plastik kirurg för att se om gommen behöver opereras. Sen inväntar vi en tid från vår sjukgymnast och sen i maj ska vi till sjukhuset istan för uppföljning sen neos öroniflamation så allt ser bra ut och sen de vanliga springet på bvc.

Just de den 28 april ska vi träffa en handledare från fsk på kristinehamns sjukhus med vår kurator för ny utredning för vårdbidrag och jag bävar för de möttet. Har inte direkt haft bra erfarenheter av dom direkt men de måste göras. ska bli så skönt när de mötet är avklarat och hoppas på det bästa.

Förutom sjukhusbesöket och alla massa nya människor så blev det en promenad till lidl med min syster yster. köpte blöjor som dock var försmå. Men annars verkar dom bra. känns som man provat de flesta märken nu;)
Skönt med promenaden. Syrran följde med mig hem. vi fikade . sen gjorde jag mat omellett med svampstuvning var gott får passa på att äta sånt jag tycker om eftersom tony inte tycker om ägg.

Imorgon kanske de blir en sväng till öppna förskolan innan jag möter upp syrran på stan.
Tony åker på kurs imorgon och kommer hem onsdag kväll. så då blir de lite lugn och ro här hemma haha ;)

Fick reda på idag att en tjej vars son föddes förtidigt. vi låg på sjukhuset tillsamans och fick bra kontakt väntar barn nr 3. Underbart att höra. denna gång kommer allt gå bra!!!



Helgen som gått!

 
Det har varit en hel helg med johanna och albin.
Vi möttes upp på stan i lördags strosade omkring fikade och albin fick en bilkeps. Den killen verkligen älskar bilar!!
Gick till järnvägsparken där albin lekte massa och neo satt i sandlådan och kände på sanden det var riktigt poppis.
Var där ett bra tag innan jag följde med johanna och albin hem för att kika på deras lägenhet fick passa på eftersom dfom flyttar snart vilket jag verkligen förstår. Massa alkoholister som flyttat ditt nu usch!
Stannade ett bra tag. Albin är såå go mot neo går dit med leksaker och säger neo låna hihi.
 Albin och neo är lite lika för dom
är båda försiktiga och tar inte för så mycket oavett om dom inte leker mycke tillsamans så kommer dom verkligen bra överense.Fick en stor kram och puss av albin innan vi gick hem myys! Gick hem nattade neo kikade på hot shot haha ja vilken film:P Lade mig ganska tidigt för jag var helt slut.

Idag mötte vi upp albin och johanna på stan så promenerade vi till järnvägsparken där barnen fick leka. Men de blåste inget vidare och neo bajsade såklart när de finns sååå många toaletter och skötbord i närheten:P
Gick hem till johahhan för blöjbyte och  matning. Vi fikade lite, lekte och busade!
Sen gick vi till en närliggande lekplats och så fick dom leka lite där med.
Var där i flera timmar innan vi gick hem  för jag och johanna satt och tjatade om allt möjligt. Lekte lite neo fick mat sen kom tony och hämtade upp oss,köpte mat och nu sitter vi här. Neos kvällsrutiner är klara så snart ska lillkillen sova!
Har varit en jätte rolig och trevlig helg!!


Minnen


Massa massa minnen...
Massa tårar...



Torsdag


Neo har varit bökig 2 nätter i rad så denna morgon var jag helt slutkörd.
Dagen började med ett bad för neo!


Härligt med skummbad

innan ronny kom för våran planerade fika!
Först var vi på ejes sen en tur till skärgården där jag tog årets första isis twister min absluta favvo.

Sen på eftermiddagen donade jag lite i trädgården. Sopade bort löv från garagefarten, sopade ut garaget, rensade bort löv i rabatterna och även krattade bort lite på gräsmattan känns som om det är löv precis överallt. Hann klippa ner några växter eftersom det kom nya under så de kändes som man hann med lite iaf!

Senare på eftermiddagen kom sandrah,david,devin och lilla vilde på besök. Devin levde rövare här hihi. sötnosen så stor han har blivit helt plötsligt storebror och allt.
Vilde vill mest ha käk hela tiden. Vi fikade lite med tonys goda bullar han bakade gick åt hela 2 påsar och devin verkade gilla dem han med.


Buspojkarna


Lille vilde


Jag fick hålla myyss!!

igår blev de grillat till middag. Perfekt väder för detta,
blev fiskpaket med massa örter potatis morötter palsternacka potatis såååå himla gott så det ska vi verkligen göra fler gå gånger.

Fredag
Var såå trött i går kväll så jag lade mig redan kl 21 och somnade ganska fort. Neo har sovit bra så de känns att man fått lite mer sömn. Däremot när jag vaknade i morse så hade jag åkt på en förkyldning usch va trist känner mig så matt och orkesläs.hade planerat att gå till öppna förskolan idag och sen farmor men jag skippar det idag. Tycker synd om neo som har en som trött mamma idag. Så de blir nog lugnt vila mysa lite och hoppas jag känner mig piggare i morgon. För då ska Neo och jag träffa johanna och albin ska bli jätte roligt:D

Tisdag och Onsdag

Igår hade jag lite ärenden på stan bla beställa mat på apoteket och neo fick sig en ny t-shirt med myror på jättesöt.
Drog till öppna förskolan och var där kanske 3 timmar. var jätte trevligt massa folk man pratade med och neo hade de skoj. Nyttigt för han att träffa andra barn. De märks att de  gett resultat för i början var han rädd för minsta lilla men inte nu längre. Efter de åkte hela familjen till skärgården även mattias var med. Tog årets första mjukglass. Gott men som alltid så kom illamåendet efter ett tag. Minsta lilla fet mat så protesterar magen.

Åkte hem tony fick nått infall om att han skulle baka bullar så de stog han och donade med under kvällen. Luktade nybakde bullar i hela huset underbar doft.
Så de blev att man tryckte i sig några bullar under kvällen med mjölk såå smarrigt.
Ibland kan han att;)


Idag fick jag mina mary kay produkter jag beställde fick allt utom mascaran som inte kommit.
Så nu ska de smörjas och allt vad de nu är!

Blev en tripp till karlstad med hela familjen även mattias följde med men de blev bara mitt i city och de är inte jag så förtjust i tur de kanske för jag behöver spara mina pengar.
Ett stopp på sjukhuset för att lämna in neos nutritionspumpar för service. Vi fick en helt fabriksny pump det var verkligen skillnad.
Min far kom för ett tag sen vi pratade lite kollade på tv. Roligt med lite sällskap för tony åkte till mattias för att dricka lite öl och spela tv-spel antar jag.
Ska nog inte dröja innan jag kryper till kojs.

Imorgon ska jag ta en fika med ronny sen vet jag inte om vi ska till storfors en sväng. Skulle behöva fxa lite i trädgården med rensa rabatter mm.

Du vackra ängel


Idag orkade inte victor kämpa längre!
cancern tog hans liv!
Sänder mina allra varmaste tankar till victor och hans familj♥

Livet kan vara sååå fruktansvärt orättvist.
Tårarna bara rinner...
Du har blivit en underbart vacker ängel♥



Ge ett bidrag till victors insamling som går oavkortat till barncancerfonden.
Jag lämnade en gåva på 100 kr gör de du också för att forskningen ska bli ännu bättre!

Här lämnar du din gåva!

Ett barn blir till




Blev lite nostalgisk igår när vi var och hälsade på, på BB!
Så idag har jag suttit och läst ut "Ett barn blir till" av Lennart Nilsson.
Det är helt fantastiskt hur kroppen fungerar och allt som ska klaffa för att det ska bli ett barn.
Det är sååå mäktigt .

Bilderna talar för sig själva.

Dessa underbara bilder jag förstår inte att man ens kan ta sådana bilder.
Den absolut bästa bok som föklarar hur ett barn blir till,graviditeten och förlossningen.
Fick den när jag väntade neo men jag hann aldrig läsa ut den och dom flesta vet varför.

De går inte att beskriva de med nått annat ord att de är helt magiskt!
Jag tror aldrig människan nånsin kommer att förstå precis allt som händer under denna period.
För de är förstort för människans tänkande
för människan förståelse...






Påskhelgen!



Har varit fullt ös dom senaste dagarna så allt har kommit ikapp idag jätte trött och slö. Neo har varit gnällig och jätte trött har nog sovit i snart 4 timmar.

På påskafton knatade jag neo sandrah och jim till farmor. Blev ett stopp på maxi där jag köpte en liten present till neo.
Blev massa god mat hos farmor så jag mosade i mig så jag såg ut att vara gravid i 5 månaden haha ;)
Blev därefter fika i form av glastårta. Neo fick min present och sendan present av moster och jim, 1 t-shirt och 1 långärmad.

Tony slutade jobbet vid 4 kom byte om sen åkte vi till björneborg för att fira hos tonys föräldrar. Hela hans släkt var där för att fira påsk och även för att fira tonys bror som fyllde år den 1 april. Neo fick massa presenter! Jag skippade maten där eftersom jag hade ätiit innan medan tony proppade i sig. Blev fika där med jag fattade inte hur jag fick plats med allt plus godis. Äter ALLTID för mycket så jag blir helt uppsvälld usch tur att de bara är en gång per år de är påsk.
Neo lämnade påskbreven han målat vilket var väldigt uppskattat.
Stannade kvar där till kanske 21 innan vi åkte hem för att lägga neo och mig med för den delen var helt slut.

Igår grejsade vi i trädgården sopade och krattade bort löv.
Torkvindan invigdes blev tork på nolltid perfekt.
Första fikan på altan jättemysigt. Har även kommit upp massa blommor på gården såå vårigt.
Var jätte härligt neo satt på en filt och njöt i solen.

Åkte till tonys föräldrar för att byta till sommardäck. Åt mat där rester sen gårdagen. Neo fick stanna kvar hos sin farmor och farfar en stund för vi åkte till karlskoga för att hälsa på sandrah och hennes nyfödda son på bb.
Åkte hem  var tvungen att gå in på maxi för att köpa glödlampor. Åkte och hämtade neo åkte hem lade han för natten tony åkte och tränade. Sen blev de lite mys på kvällen innan vi lade oss.

Kändes de som de blev ett vi gjorde de och de och så och så inlägg men men;)
Hoppas alla har haft en underbar påskhelg!!

Stooort grattis!


Idag kl 11:04 blev sandrah och david för andra gången blivit föräldar till en liten son.
Inget namn bestämt ännu.
 Vikt: 3458 gr
Längd: 51 cm

Devin har blivit storebror till en lillebror.
 Förslossningen hade gått väldigt fort (6h) och jättebra.
Jag och tony åkte till karlskogas BB för att hälsa på.Neo fick vara hos farmor och farfar under tiden.
Det blev en del kort men de går ju inte att motstå;)


Så liten och så söt!


Jag fick hålla bebis. såå mysigt! Så nu är jag ä'nnu mer sugen på en liten till hihi!


Stolt mormor


Mor och son!

Glad påsk!!






Glad påsk önskar vi er alla!!
Ha en riktigt trevlig helg!

Neo har målat påskbrev som vi snart ska gå och lämna.
 Första stoppet är neos morfar moster och gammelfarmor!



Vackra ord!


Så vackert skrivet.
Känner såå igen mig i det jennie skriver.
Känns som hon även beskriver mina tankar och känslor...

Läs
>Här<

Saknar...


Tony sa igår.
Att så fort man lagt neo och han somnat för natten så längtar man bara tills han vaknar på morgonen igen för man saknar honom så otroligt.
Sen när neo vaknar på morgon man kommer in och säger god morgon så får man världens underbaraste leende!
Tänk att man kan älska någon så obeskrivbart mycket!
Den mäktigaste känslan jag någonsin upplevt♥



SM guld!!!

SM guld SM guld SM guld!!!



Satt och kollade när färjestad tog SM guld igår kväll!
Dom är sååååååååå värda de!!
En helt underbar match!
Min syrra och pappa var där så fruktansvärt avis kan jag säga!!
Vore kul att åka till karlstad och se dom idag men de blir nog svårt tyvärr!
Vi var där förra gången dom vann såå mäktigt!!

Onsdag


Imorse fick vi till cafe pause för att ta en frukost med sandrah och Devin.
Påvägen dit raggade jag upp johanna som hade lämnat albin på dagis så hon fäljde med en ltie stund innan hon skulle till sin praktik.
Var trevligt att träffas för de var ett tag sen och få träffa min gudson som bara växer och växer!!
Neo klappade lite på devin hihi och han blev inte rädd för några ljud idag jätteskönt!
Det har blivit betydligt bättre med de nu på den senaste tiden underbart!


Sötnosar!!

Satt och fikade och pratade.
 Snart dags för sandrahs bebbe att komma ut nu så kalaskulan har blivit ganska så stor nu.
Efter de gick vi till öppna förskolan passade bara eftersom jag ändå skulle dit för att väga neo.
Så vi hamnade där och satt och snackade och barna lekte. Sen kom david för att hämta sandrah och devin för devin skulle hem och sova middag.

Jag stannade kvar en stund till och fick hålla toves lilla bebis som var 2 veckor gammal så liten och så söt. så svårt att förstå att neo varit så liten och tom mindre än så. Så bebis låg i min famn en bra stund medan jag satt och pratade med tove och veronica innan vi gick. Farligt att hålla så små bebisar för man blir såå sugen det går inte att förneka. Får låna sandrahs bebis sen;)

Sen hade jag tänkt att vi skulle ta en sväng om på marken men de verkligen vräkte ner regn.
Så jag smet in på lindex hittade en jätte söt t-shirt till neo men hade inga pengar så de får bli en annan gång.
Stötte på syrran och hennes kille på stan så dom bjöd hem oss till dom på munkar så de satt vi och mosade i oss riktigt gott. Kom hem tony hade gjort mat och tom städat toaletterna inte ofta det händer;)

Så nu sitter man här och väntar på att unga mödrar ska börja och sen hockeyn!
Syrran och farsan ska dit och titta idag jag är sååå aviss kan jag meddela!!
tror de kommer bli väldigt jämt usch blir bara nervös av att tänka på de.
Men hoppas de blir GULD  i kväll!!!



BVC


Idag var det dags för ett besök på bvc igen!
(Känns som man springer där ofta)
Men de är skönt att de är bra koll på allt.

Vikt för 3 veckor sen var 14280 gr och nu var den 14525 gr!
Längden sist för 3 veckor sen var 85 cm och nu var den 85,7 cm.
huvudomfånget hade minskat som hon mätte antaligen fel förra gången
så huvudet var nu 45,5 och sist var de 46,2.

Tack!





Denna fina var i min brevlåda idag!!
verkligen hur nöjd som helst!
Kommer pryda neos rum jättebra!
tack så mycket Snöstjärna!!!

Tisdag


Underbart väder idag!
Gick och mötte upp sara och michelle på uranus michelles dagis.
Gick till cafe pause tog oss en fika och michelle sov middag och vi satt och tjata lite Träffade en arbetskamrat från coop var trevligt att träffa henne så vi stog och pratade en liten stund. Blev en sväng till kappahl där jag köpte ett par överdragsbyxor till neo kommer nog användas ganska flitigt för de funkar till lite allt möjligt och billiga var dom med.
Sen drog vi till öpnna förskolan var där ett tag innan neo och jag knatade hem. Han somnade i vagnen så han fick förtsätta sömnen utomhus när vi kom hem.

Neos sjukgymnast ringde och frågade om vi hade möjlighet att komma till karlstad imorgon men de blir lite väl tajt med tonys jobb och allt så vi får ta de till veckan.

I morse såg jag att vi ska till bvc i morgon hade jag helt glömt bort. Ska bli lite spännande att se om neos huvudomfång har ökat sen shuntomställningen men jag tror inte de ökat nått markant vilket läkarna sa att de antagligen inte kommer att göra.

Nej nu ska jag kolla klart på hockeyn hoppas innerligt att färjestad vänder och vinner även denna för då kan de bli guld i löfbergs lila arena i morgon hoppa hoppas hoppas!!!!

Ny vårjacka!

Idag har neo äntligen fått sig en vårjacka! verkligen nödvändigt!
Vann denna på tradera!
Vet att pop är dyra men deras jackor är oerhört bra så de blev en sådan denna gång fast beg!
verkade vara i bra skick. Sen kan han ha den vår sommar höst så de blir nog jättebra!
inhandlade även ett par överdragsbyxor idag billigt!




Att bli förälder till ett prematurtbarn.



Läste ut min bok för några dar sen.
Livstid med Liza Marklund den var riktigt bra. Så nu är jag på jakt efter en ny.
Tycker de är ett jättebra sätt till att koppla av för en stund.

Hittade en blogg där en prematur mamma skriver och hon skriver så oerhört bra.
Ibland känns de som hon sätter ord på oerhört massa saker som om de vore jag själv det handlade om.
Hon har skrivit en bok  som heter "Våga älska?"om hur de är att bli förälder till ett prematurtbarn. Den boken vill jag verkligen läsa så den ska införskaffas så fort de går och när ekonomin tillåter. Ser verkligen framemot  den och med stor säkerhet fälla ganska många tårar...

Boken beställs via henne blogg
>Här<





Award


Har fått en award av Malin!!!

Tack så jättemycket!
Betyder mycket att få♥





Ger den vidare till

Jennie

Mammamelissa

Pazur


Det vackraste!






Jag tycker denna låt är så otroligt vacker!
Tänker alltid på neo när jag hör den!
Så jag tillägnar den till honom, vårat underbara hjärta♥



Skohylla och Hatthylla


igår städade jag en hel del. dammsög moppade golv rensade ur massa leksaker som neo inte använder längre lite skallror och sånt. även gymet åkte ut i förådet tills nästa barn. Hallen fick sig en rejäll genomkörare sorterade jackor och skor. Ska köpa ny skohylla och hatthylla. Hittade fint på ikea sammanlagt 800 kr inte så farligt, man kan även sitta på skohyllan som en bänk perfekt. De blir nog bra när man väl kommer till karlstad. Kul med lite nytt för de vi har är så slitet och tråkigt.

Igår kom en kompis över till tony och vi grillad och hade de trevligt. Andra grillningen för i år. De vart jättegott. blir ännu härligare när man kan sitta ute och äta. Bara gå ut på morgonen och äta frukost läängtar massa!
Trist väder idag så vi får se vad vi ska hitta på eller om vi bara blir inne och myser idag. Det märks...










Svar från röntgen


Fick brev idag med svaret från röntgen av neos höfter.
Allt såg helt normalt och fint ut. Blir ny röntgen om 1 år!
Så de kändes oerhört skönt att få ett bra besked.
För de har varit några ganska så jobbiga och tuffa på den senare tiden!
Så nu kan vi pusta ut för detta!
Jätte härligt!
Så nu behövs de inga skenor eller liknande...

Torsdag




♥Vårat underbara hjärta sitter och myser i de härliga vädret♥

Lekplats



Idag gick jag sara och barna till lekparken. Sara hade tagit med sig fika. Barnen somnade när vi kom dit så vi satt och myste och fikade i vårsolen blev faktiskt riktigt varmt om man satt en stund.
Blev lite gungande och lek i sanden!


Leker i sanden


vårmössan kom på idag och åkpåsen har vi tagit bort!

Hann även med att mata ankor och fiskmåsarvar den hel drös av dom.
Sen tycker jag neo har blivit för stor för sin vagn sitter verkligen trångt i den nu. Det är den röda jag pratar om så vi får se hur vi ska göra är fortarande sugen på en scooter isådana fall men de finns inga pengar till de nu...


Vårväder


Underbart väder igår riktigt vårigt. Först blev de en promenad till maxi med sara och michelle jättehärligt verkligen
sen gick vi dirket till stan för att träffa johanna och albin för att ta en fika Var jätteskoj att träffas igen.
Dock blev de inge fikarekord denna gång haha eftersom dom stängde:P


Johanna och albin


Min gose





Tand nr 7 och nytt framsteg!


Igår så kikade tand nr 7 fram!
Så nu har han 4 där nere och 3 där uppe så jag antar att även nr 8 kommer där uppe.
Dock så är jag lite orolig för där tanden ska komma har neo sin käkspalt.
Så risken finns att tanden kommer att komma fel och skava. Tanden brevid spalten har kommit lite snett men inget som drabbar neo.

Sen lärde sig han en ny sak igår!!
När neo ska känna på människor och djur osv så är han alltid så hårdhänt och slår så hårt.
Så vi har tagit bort handen och visat hur man ska klappa. Sen igår när tony sa att man får klappa försiktigt. Då tog Neo handen och strök så försiktigt på tonys kind. Så himla duktig detta gör han mesta dels hela tiden när man säger åt honom.
Sen när man berömmer honom brukar vi säga bravo och klappa hänmderna för att visa hur duktig han är så blir han så glad.
Så nu när man säger försiktigt så klappar han fint och sen klappar han händerna (utan att man själv gör de)
för att visa va duktig han är!
Det finns inga små framteg alla är enorma!
Våran underbara kille♥

RSS 2.0