Fredag lördag söndag

var ett tag sen nu igen.

ifredags var de en liten filmkväll hos sandrah var jätte trevligt som alltid. filmen va myckte bättre än den sandrah valde förra gången haha för den var verkligen värdelös. neo visade att han kan sitta mycket bättre nu och devin gick alldeles själv  med gåvagnen jätteduktiga:D neo blev dock väldigt kinkig framåt kvällen inget som hjälpte.så svårt att veta va de berode på. men när jag och neo gick hem tvärslocknade han i vagnen. tror han har lite svårt att somna borta nu förtiden.

Ilördags blev de veckohandling inhandlades massa gott. gjorde middag blev kött med vitlökssmör sååå gott med pommes till namnam. senare på kvällen åkte vi till tonys föräldrar spelade lite spel och hade de trevligt. åkte hem runt tio eftersom neo blev trött då.

I går spelade tony innebandy en träningsmatch första matchen i år och då var naturligtvis jag och neo där för att heja på pappa som gjord ett mål. neo tyckte de var roligt att titta på när de rörde sig massa. va jätteroligt. åkte hem gjorde mat tony skjutsade oss till min pappa eftersom tony skulle på fotbollsmatch den människan kan fasen aldrig sitta still. kollade på os hos pappa neo fick mat och sov en liten stund. tony kom typ 7 vi åkte hem tittade lite på en film men orkade inte se hela var så trött.

idag har vi inte gjort nått sp tråkigt väder som vanligt neo sov  i 2 timmar på eftermiddagen jätte trött sen har vi lekt och busat. håller på att göra hemgjorda köttbullar hoppas dom blir goda..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0