Saknar nått sånt oerhört mycket...


Dom här bilderna var dom sista jag hann ta och med min mobilkamera eftersom vi hade slarvat bort laddaren till digitalkameran.
Här var jag i v 24+2 och inte ont annande att om ca 6 timmar skulle jag bli mamma.
Om 6 timmar skulle livet vändas upp och ner för alltid.
Om 6 timmar skulle jag få se världens vackraste starkaste lilla mirakel<3Jag älskade att vara gravid jag mådde så otroligt bra.
Sen togs allt bort ifrån mig jag blev snuvad på bland det underbaraste jag någonsin varit med om att ha 2 tickande hjärtan i min kropp.
Allt tog bort ifrån mig oh istället fick jag ett barn som vi inte visste om han skulle överleva den första veckan
Saknar magen så oerhört mycket. känna alla sparkar helt magiskt. Låg och kikade på dessa bilder igår vet inte varför jag plågar mig själv att göra de. Klandrar mig själv var de nått fel som jag gjorde?, kunde jag göra nått annolunda?. Dessa frågor kommer jag alltid få bära med mig obesvarade...


Kommentarer
Postat av: Sandrah

Så fin mage, men jag tror verkligen inte du gjorde något fel. Du ska inte klandra dig själv, du kunde inte gjort något annorlunda.

2009-03-09 @ 15:54:07
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: sara

Klart du inte gjorde något fel. men att han klarat sig så bra är ju verkligen något du kan känna att han gjorde pga att du gjorde rätt. Tänk på det istället.

2009-03-09 @ 16:11:15
URL: http://saraseal.blogg.se/
Postat av: malin

Men gumman, du ska inte skylla på dig själv. Absolut inte ditt fel!! Så tänk inte så.

Och du kommer få uppleva det igen, jag lovar!

2009-03-09 @ 17:29:52
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Renate

De tankarna får du slå bort annars kommer du bli tokig! Du verkar vara en jättebra mamma och för min del finns det iallafall ingen tvekan om att du gjorde allt för den lille när han låg i magen också...tänk på allt bra du/ni gjort för honom istället =)

2009-03-09 @ 17:32:50
URL: http://oneeyedme.blogg.se/
Postat av: Maria

Jättefin mage:) Och klart du inte gjorde något fel, du kan inte klandra dig själv. Du har världens sötaste lilla pojke och du verkar vara en jättebra mamma:). Kämpa på underbara människor!Kramar

2009-03-09 @ 19:02:37
URL: http://selmasmamma.blogg.se/
Postat av: Angelica

Usch jag blir tårögd när jag läser detta ;( Du ska absolut inte klandra dej själv, du gjorde inget fel!! Se nu, han är ju såå underbar & charmig, gör massa framsteg hela tiden.. Det är ju din neo :) Hihi.. Kram

2009-03-09 @ 22:57:15
URL: http://kronanskvinna.blogg.se/
Postat av: emma

Du hade en super fin mage! Och jag tror det där med att plåga sig själv med bilder är ett sätt att gå vidare. En bit av läkandet. Ni verkar vara väldigt starka föräldrar i alla fall, och ni har ett väldigt vackert mirakel!

2009-03-09 @ 23:27:01
URL: http://vildesmamma.blogg.se/
Postat av: Angelica

Ja nu ska dom bara vinna i morgon oxå så är dom i semifinal :D woohoo..Ja men vi får hoppas att dom försvinner & att du kan gå vidare utan att dessa tankar ska komma upp.. Hoppas allt är bra annars med er :) Kram

2009-03-10 @ 10:49:02
URL: http://kronanskvinna.blogg.se/
Postat av: sara

Inget du kunde göra att det blev som det blev! SÅ njut av att du hade en sådan fin mage du hade och hoppas du får en till nån gång i framtiden.

Jag tror neo bara ville ut i välrden lite tidigare. Tänk vilken tur att det v ar hos er han hamna.

2009-03-10 @ 19:28:17
URL: http://zasata.blogg.se/
Postat av: zandra

Jag blir alldeldes tårögd när jag läser....=(

Vilken fantastiskt fin bäbismage <3

Jag kan tänka mig att du känner dig såkallat "snuvad" vilket inte är så konstigt, du hade ju flera veckor kvar att vara gravid!!! Men jag hoppas innerligt att du slutar att klandra dig själv, för jag tror nämligen att saker händer av en anledniing. Kanske var det meningen att just ni skulle få bli mirakelföräldrar till Lille Neo, att just han skulle komma till er att just han skulle förändra hela ert sätt att leva livet och hela ert sätt att tänka. Kanske har du inte blivit "snuvad" på något utan istället blivit berikad med äran att få ett mirakelbarn <3.

Jag är helt övertygad om att ni kommer att ge lille Neo ett lillasyskon någon gång i framtiden och då kommer du att få känna hur underbart det är med en bäbis i magen igen =)

Massa kramar =)

2009-03-11 @ 20:51:11
URL: http://tokiga2barnsmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0