Midsommar bilder
Hos min farmor där jag vart bjuden på mat
Här sitter neo hos morbror.Myser<3Pappa kom äntligen hem från jobbet. Blev ingen riktig midsommar för tony jobbade så de blev lite rörigt.


Här ä'r neo i stugan. Typ enda stunden vi var ute för de regnade mycket tyvärr:/

Kommentarer
Postat av: Mie

Nja, alltså det är ganska vanligt att barn med CP skador har ätstörningar. Som du säger har det med sväljmotoriken att göra. Kroppen fattar liksom inte hur den skall få ned maten, men vår Neo har inte drabbats av det. Han kan tänkas sätta i halsen mer än vanligt men annars fixar han ätandet ganska bra. Behöver iallafall ingen nutritionspump. MEN han har en helt annan uppfattning om hur mycket och hur ofta man behöver äta. Minsta lilla störning gör att han äter som en kratta och går ner i vikt eller inte ökar iallafall. Han är iallafall 3,5 år så han borde vara större men i och med att han utvecklas och ändå växer OK så är vi nöjda. Vi har haft kontakt med dietist och fått olika varianter av "raketbränsle" för att se till att det han faktiskt äter innehåller så mycket näring som möjligt. Hon sa att OM han nu äter ostbågar ja men så ge honom ostbågar då - bara han går upp i vikt! Så här blandar vi hej vilt! Grönsaker med chips med godis med beranaisesås med fisksoppa med allt möjligt. Inte samtidigt alltså men vi har liksom ingen direkt matrutin som att det här äter man och det här äter man inte. Han tycker om så konstiga saker - som tex fisksoppa! Vilken unge gillar det liksom? Han gör det iallafall. Och grönsaker av alla möjliga olika varianter. Gul paprika mest. Han vägrar gröt men kan tycka att youghurt är OK. Annars äter han det vi äter - helst med bearnaisesås om han får välja!

2009-06-22 @ 23:04:38
URL: http://envanligblogg.blogg.se/
Postat av: Sandrah

usch vi hade jättebra väder

2009-06-23 @ 08:16:43
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: Marre

Hej! har hittat din fina blogg och ville lämna ett avtryck. Jättefin liten kille du har (och duktig!) Jag blir berörd av att läsa din blogg...ni är så duktiga...både Neo och ni föräldrar! Resan har säkert inte varit lätt! Hur mycket för tidigt är Neo född? Återvänder gärna hit och läser mer när jag har mera tid! Hälsn. Marre (2-barnsmor)

2009-06-23 @ 21:43:33
Postat av: sara

gillar den bilden på dig och neo, så mysig.

2009-06-23 @ 21:53:11
URL: http://zasata.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0