Rytmik och öppna förskolan

Neo har varit feberfri i flera dar nu så idag gick vi i väg på rytmik första gången sen april.
Det var jätte skoj neo kärktes upp lite slem några gånger fortfarande lite hostig men de va skoj.
även sandrah och devin var där skoj att se dom. devin kröp omkring överallt som alltid  medan neo satt och kikade omkring.gick till kyrkans öppna förskola efter rytmiken och var där till tolv. Pratade lite med Johanna var trevligt längesen jag såg henne och hennes söta son. neo var jätte trött och somnade så fort vi kom ut och gick hemåt. Trist väder regn regn regn riktigt höstigt men de var ändå skönt att få komma ut och få frisk luft eftersom vi varit inne i flera dar nyttigt med frisk luft för oss båda. kom hem neo fick mat och sov en stund efter allt ståhej. tony hade städat lite så de var jättefint här hemma.


 På öppna förskolan efter rytmiken

Eftermiddag kväll blir de lugnt vill inte vara ute föär mycket med neo nu när han inte riktigt är bra än. sitter och skriver handlingslista och kikar runt på tradera efter vinter overoller hittat massa bra men vet inte riktigt vilken strl som kommer vara hållbar i vinter. han är 75 lång så minst 80 sen är ju pop overoller ganska stora i strl så de kanske räcker med en 80 för 86 är ju jättestort. Så svårt de där...

Kommentarer
Postat av: Maria

Om du ska ha POP så tror jag du ska satsa på stl 80:) Köpte en jacka till Selma därifrån för ett tag sedan i stl 86 och den passar nog inte henne förrän i vår tidigast. :)



2008-09-08 @ 18:46:48
URL: http://selmasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0