Rytmik och öppna förskolan

idag var vi på rytmik och därefter öppna förskolan en sväng. neo satt mestadel under rytmiken och klappa händerna de tycker han är vädligt roligt. Var skoj att träffa sandrah och devin även om de inte blev så länge och se sandrahs fina och växande bebismage såå sött. man blir ju själv liten sugen men de får vänta lite.

var till banken idag tony höll på att försova sig de hade sett bra ut men vi hann skrev på för lån så nu är allt sånt fixat och imorgon ska vi skriva på kontraktet på huset och blir allt som de ska så flyttar vi in 10 dec men hoppas på lite tidigare kanske om vi får vår lägenhet såld men de kommer nog inte bli så svårt. bra läge billig hyra.. lite stressigt 2 veckor inann jul men men de ordnar sig. de ska bara bli så underbart att få komma till större.
åt lunch på stan med tony. var till apoteket beställde mat till neo lika bra när vi ändå var där. blev en långärmad tröja till neo de behöver han och även byxor har jättedåligt med byxor men hittade inga, tyvärr dåligt utbud.nu tror jag inte de blir nått mer 80 köpt utan 86 är lika bra heller för stort de växer han i och kan ha under en längre period. för önska massa kläder i julklapp!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0