Ortoped+stårullstol+vaccination


Ja som ni kanske listat ut på rubriken så hade vi några inbokade besök på barnhab i karlstad idag.
Första besöket som stog på schemat var ortopeden. En läkare vi aldrig träffat förut men han var jättebra. Han klämd, böjde och kände på neos höft, rörligheten i hans ben och kollade  hans rygg som var  rak och fin  allt vara bara bra. Riktigt skönt att höra! Sen när man har en cpskada så kan det drabba leder osv tex att dom lätt går ur led och höften är mest drabbat så det är därför varje år vi får en röntgen tid för att just kolla att Neos höfter ser bra ut. Har varit på en sådan och då såg allt normalt ut en sak mindre att oroa sig för. Men som sagt ortopeden var riktigt nöjd med hur allt var och hur saker artar sig för våran kille.

Efter det var det utprovning på neos stårullstol som äntligen hade kommit. Tyvärr så var det fel hjulstrl så vi fick med oss en lånerullstol för att invänta den nya som ska beställas med förhoppningsvis rätt hjulstorlek. Men utprovningen gick jättebra. Sen nämnde jag att neos behöver en ny barnvagn så var sjukgymnast skulle kontakta neos arbetsterapeft som i sin tur ska fixa en åt Neo. Har kikar lite på speciallbarnvagnar lr hur man ska säga och de ser oerhört smidigt och bra ut. SÅ slipper man stressa omkring för att hitta en ny vagn yttligare en sak mindre att oroa sig för.

Det sista mötet var angående vaccination. Så nu är både jag och neo vaccinerade tycker det känns helt ok. Har velat och oroat mig angående detta en lång tid men nu känner jag att vi tog rätt beslut. Dom sa att det skulle svida till rejällt men jag kände precis ingenting neo blev dock blev jätteledsen men det gick över fort. Ska tillbaks den 30 nov för den sista sprutan. Den enda biverkningen jag känner nu att överarmen värker lite och neo har inga alls som han uppvisar iaf.

På eftermiddagen kom vår middagsdejt i form av sandrah, devin och vilde.  Tycker det är så trevligt med sällskap vid middagen och att bara få tjata om allt mellan himlmel och jord. Även denna gång blev det stuvade makaroner och broccoli en oslagbar kombo.
Neo och Devin lekte jättefint och mycket med varandra så otroligt roligt att se och vilde visade att han kunde stå i krypställning superduktig snart dröjer det inte innan den lille gose kryper omkring.

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Verkligen en oslagbar kombo haha!

2009-11-02 @ 20:25:02
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: Sandra

Så snäll du är :) Och ja, får hoppas de passar. Jag tog också vaccinet för ett tag sen, känns bättre o göra de än o riskera o bli sjuk, hade också ont i armen nån dag efteråt.

2009-11-03 @ 13:26:56
URL: http://fluffin.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja ont i armen gör det allt efter några tiommar. Kunde knappt röra den ett tag men det går ju över som tur är =)

2009-11-03 @ 17:17:06
Postat av: malin

Haha ja verkligen beroende framkallande :P

2009-11-03 @ 20:04:18
URL: http://malin_da@live.se
Postat av: sara

skönt att allt är bra med höfterna, surt med hjulen.

vad är det för vagnar man har då? blir det inte rullstol? eller blir det senare?

2009-11-04 @ 10:02:16
URL: http://zasata.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0