Blodprovstagning


Blodprovs dags idag för Neo.
Skulle ha tagit de när vi var i karlstad i torsdags men då stängde labbet kl 16 så vi hann inte så det fick bli på kristinehamns sjukhus i stället. Det ska kollas på nått speciellt (kommer inte ihåg det korrekta namnet) som kan tyda på allergi/astma. Blev 2 stick i 2 fingrar själva sticken gick bra men det är det där med fasthållning och sittta sitta still som neo verkligen inte tycker är speciellt roligt. Men det gick bra dom fick de dom skulle ha, neo var superduktig som alltid! Svaret skulle redan blir klart idag men det ska skickas till neos läkare i karlstad så det dröjer nog några dar innan vi får svar. Funderar på om neos eksem kan ha nått med allergi/astma att göra. Neos läkare hade samma fundering så jag vet inte om blodprovet kan avslöja nått eller ej.

Senare på eftermiddagen kom Sandrah, Devin och vilde. Den var pluttig och såg hängig ut så tempen togs och stannade på 39,8 så det var inte så konstigt. Så vi har mestadels tagit det lugnt här hemma. Satte på lite bamse som det tittades på imellanåt.

Neo har fått stå i stårullen fast inte så länge för han gillar verkligen inte att sitta still och det förstår jag verkligen. Men den korta studen är bättre än ingenting alls. Försöker få in ett pass med stårullen och ett pass i gåpåsen varje dag beroende på hur dagen är planerad.

I morgon ska vi till filipstad för att börja på vattengymnastik.
Blir lite föräldra/barn fika innan bara umgås och prata lite innan vi går ner i vattnet. Tyvärr så kan jag inte bada i morgon så tony får ta på sig den rollen. Skönt att det gick att lösa med tonys jobb så han vabbar 3 timmar den dagen.

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Klart du kan bada, bara stoppa upp en tampis ;)

2009-11-16 @ 19:43:04
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: Angelica <3mamma till liam<3

ja det är riktigt skönt :D Hoppas allt är bra med er!

2009-11-16 @ 20:01:03
URL: http://kronanskvinna.blogg.se/
Postat av: Frida

jasså vattengympa här=) välkommen till vår stad.. hehe

2009-11-16 @ 21:46:41
Postat av: emma

Han hår fått både Bricanyl och Ventoline. Har Ventoline nu men den hjälper inte alls. Så idag ska vi iväg och testa inhalator....

2009-11-17 @ 09:04:56
URL: http://vildesmamma.blogg.se/
Postat av: Zandra

Hoppas att blodproverna ger svar på vad ni önskar.

vad roligt med vattengympan igen, det gillade ju Neo så mycket =)

Kram

2009-11-17 @ 09:43:17
URL: http://tokiga2barnsmamman.blogspot.com
Postat av: Angelica <3mamma till liam<3

Usch, hoppas huvudvärken har släppt! i veckan händer det inte så mkt, ska ner o vaccinera liam i morgon iaf! För er då?

2009-11-17 @ 13:04:48
URL: http://kronanskvinna.blogg.se/
Postat av: emma

Läkarbesöket gick jätte bra. Har fått pulmicort till inhalatorn nu också ska vi fortsätta med ventoline i flytande form. Vilde accepterade inhalatorn direkt så det känns jätte bra. Trodde han ska bli heltokig just eftersom han ofta fick inhalera adrenalin som liten och jag var rädd att det hade satt lite hemska minnesbilder.



Angående detta inlägget så sa Vildes läkare att eksem med stor sannolikhet kan ha med allergi/astman att göra. Vilde har också eksem och troligtvis beror det på nån allergi. Ska också ta blodprover och träffa nån specialist inom barnastma, vet dock inte när. Kan nog dröja ett tag så tills dess får vi hoppas på inhalatorn!

Hoppas ni får bra svar på proverna!

2009-11-17 @ 16:21:08
URL: http://vildesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0