Ultraljud


igår sov neo länge som vanligt nu förtiden han somnar 22 och sover sen till 11:30 ibland och som vabligt nojjar jag över att han börjar bli sjuk men de tror jaginte kanske bara är nån tillväxt period eftersom han växt så mycket förra gången vi var på  bvc. Rony kom förbi en snabbsväng ahde köpt fick kändes så taskigt men vi har tvugna att åka när han kom hade fått tid för ultraljud på neos hjärna halv 2.

Blev till att stressa lite för tony kom hem halv ett men vi han precis dit
anledningen till ultraljud var att neos huvud inte riktigt växt som de ska så de kan bero på att shunten shuntar för mycket och då kan man kolla på ventriklarna i huvudet hålrummen som tillverkade den här ryggmärgsvätskan  är hålrummen ihop fallna tyder de på att den shuntar för mycket men de såg bra ut för tillfället inget som behövs göras just nu vilket var oerhört lättande dock hittade läkaren nått annat som inte riktigt såg normalt ut men eftersom denna läkare inte var den ordinare så hade han aldrig sett bilder på neos huvud förut så han visste ju inte riktigt men antagligen så var de skadan efter neos hjärnblödning. men vår läkare skulle kolla på bilderna när han kom tillbaka från sin semester.

Hatar ultraljud på neos hjärna har dåliga minnen/erfarenheter sen första gången dom gjorde de när de upptäcktes att neo hade en stor hjärnblödning grad fyra av fem då de kändes som hela världen bara rasde samma. har aldrig grått så mycket som ajg gjorde när vi fick reda på de såå fruktansvärt. och alla frågor som dök upp hur kommer neos liv se ut hans framtid men man kan bara ta en dag i taget vi ser att ha mår så bra så glad och nöjd de är de som är huvudsaken. sen får vi se hur framtiden komemr bli men klart att man tänker extra på den vissa dagarna men vi vet att han kommer få ett bra liv vårat allt våran fantastiska kille-

kollade på honom igår på vägen hem från karlstad och jag bara facineras över hans styrka de går verkligen inte beskriva vilken otroligt jäkla kämpe detta är förstår inte att så mycket kraft kan finnas inuti en sån liten kropp de är helt förundrans värt de överväldigar mig gång på gång

Mamma älskar dig mer än allt annat på denna jord


Kommentarer
Postat av: Zandra

Ja han är en riktig kämpe er lilla Neo!

Men han har verkligen haft tur...tur som har 2 föräldrar som gjort allt i sin makt för att han ska få det bästa som finns. Du gör ett superjobb och tack vare det så vet jag att er lilla Neo kommer att ha en jättebra grund att stå på oavsett vilka motgångar och fördommar som livet har att erbjuda honom i framtiden.

Massa kramar!

2008-08-14 @ 11:35:23
URL: http://musensmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0