Första tandborstningen


idag vet jag inte vad som farit i mig. har inte haft ork till nått eller lust till nått över huvudtaget fyyy. skulle behövt städa som vanligt men hade ingen lust. blev en promenad idag hela familjen ner till staden för att beställa mat till neo och tony köpte host dämpande. han var hemma från jobbet idag men mår mycket bättre så i morgon ska han jobba igen.

Första tandborstninge igår. gick hur bra som helst han tyckte till och med att de var roligt log och hade sig men de var inte de lättaste att borsta när lilla tungan ville vara med hela tiden. Förstår inte hur
barntandkrämen kan vara nyttig smakar verkligen som tuggummi:P

Han sitter själv nu såå duktig men lite ostadig än inte så man vågar lämna honom själv för en liten stund men han sitter jättelänge nu underbart och stadigare och stadigare för varje dag som går.
Neo har börjat säga mamma lite då och då nu såå söött men han gör de med när han är lite halvgnällig hehe:P
har blivit mer medveten att greppa saker nu för en stund sen tog han pappas glasspinne från pappas mun underbart händer massa saker nu. Finns inget underbarare att se han växa,utvecklas och vara såå lycklig!
Mammas och pappas allt!




Kommentarer
Postat av: Sara

stora killen som får borsta de små tänderna nu :)

ja barntandkräm smakar verkligen godis, skumt!

2008-08-25 @ 23:12:14
URL: http://saaraa.blogg.se/
Postat av: sara<3 Michelles mamma

berättar sen haha

2008-08-26 @ 09:05:05
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: sandra

Oj såg att din son föddes i vecka 24 på mammamelissas blogg, vilken tur du hade att han överlevde!! Fick han inga skador eller är han frisk? :)

2009-06-01 @ 23:28:24
URL: http://messydiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0