Hemsk hosta!


Neos hosta har blivit mycket värre så med stor sorg så var jag tvungen att meddela till vår sjukgymnast att neo inte kunde komma på vattengympan idag. Han har ingen feber och är pigg med hostan låter hemsk nu. Bättre att ta det säkra före det osäkra.
Sen var det ett bvc besök inplanerat i morse men även det fick jag avboka.
Ringde vårdcentralen idag och tyvärr hade dom ingen tid till övers idag men i morgon ska vi dit kl 08:15, eller snarare tony och neo eftersom ändå tony skulle upp vid den tiden för att jobba kl 09 så det känds skönt kanske man kan få sova en liten stund.

Mollipecten hjälper inte och har aldrig gjort och nässprayen har vi haft nu 10 dar varenda natt så det är gränsfall där med. Hoppas innerligt att vi får reda på vad det är om det är krupp igen eller något annat. Man oroar sig extra eftersom neo har varit så lungsjuk att det kan vara nått allvarligt Men som sagt ingen feber så vi får hoppas på det bästa och att vi kan få nått som verkligen hjälper framförallt på nätterna när hostan är som allra värst. Stackarn hostar så han spyr.

Varenda natt så måste jag gå upp och låta neo vara vaken en stund för att han ska lugna ner sig. Sen när han rör sig så lossnar det massa slem som han hostar bort. Väser även ibland när han andas. Jobbigt att inte få sova för någon av oss det börjar verkligen kännas nu att sömnen är drabbad!

Kommentarer
Postat av: Malin, mamma till Alice & Lowe

Men usch :( hoppas han blir bättre stackaren :(

2009-09-14 @ 20:20:41
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Linda Martnell

å fy va jobbigt (jag vet) Agnes hostade alltid när hon blev förkyld så att hon spydde.(varken bisolvonen eller mollypekten hjälpte) Så jag sökte för det och vi kom fram till att det var förkylnings astma, Fick inhalator och två olika mediciner.. Kanske är något sånt som Neo har ? Det blev mycket bättre i varje fall och nu har det nästan växt bort.. Hoppas ni får en lugn natt.. KRAM

2009-09-14 @ 20:26:01
URL: http://lillojag.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Usch hoppas verkligen ni får något nu som kan hjälpa!

2009-09-15 @ 10:18:32
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0