Neos arbetsplan


Neo var filmstjärna igår i ca 40 min. Då det filmades hur neo rör sig, leker och kommunicerar. Det gick jättebra förutom en såpbubblemaskin som var läskig.  Sjukgymnasten sa att vi kanske kommer att få testa ett ståskal som stäker hans ben och gör så att han inte står på tå med vänster foten så den vinklas normalt så han kan göra annat än att bara lägger ner allt kraft på att stå. Hoppas att han accepterar ståskalet och att de hjälper. Sen ska vi även få en speciall gåstol hoppas att också denna kommer att fungera bra för honom. Fick lite mer övningar som vi ska testa med här hemma.
 
Och idag bärde de av till karlstad för att ha ett samtal om neos arbetsplan. Ska jag vara ärlig tyckte jag inte att de gav så mycket för allt som dom sa vet vi redan om att det behövs massa extra jobb med. Men grovmotoriken var dom nöjda med så de var jätteskönt att höra. Sen var de massa prat om hur han kommunicerar det var så mycket att jag inte orkar skriva allt..

Så nu är de ett läkarbesök nästa vecka så då får vi se vad som sägs då. även sjukgymnasten skulle vara med då. Dom har skickat en remiss om ståskal och inväntar gåstolen.

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Åhh hoppas det funkar bra med ståskal och gåstol!

2009-05-07 @ 19:34:29
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: Renate

Vilken upplevelse för honom att få stå och gå lite =) Det eggar honom nog att verkligen vilja stå och gå.

2009-05-07 @ 21:04:29
URL: http://oneeyedme.blogg.se/
Postat av: Mie

Ståskal är en jättebra grej! Och han kan själv få välja mönster på det - Neo har valt döskallar den här gången men sist var det spindelmannenmönster. Det finns massor. Vår Neo älskar sitt skal. Då kan han stå och leka som vilken annan unge som helst. Toppen!

2009-05-07 @ 21:09:31
URL: http://envanligblogg.blogg.se/
Postat av: Linda

det där med ståskal verkar ju vara riktigt bra... mycket läkarebesök nu för er verkar det som.. kraam

2009-05-07 @ 22:00:01
URL: http://www.nogg.se/tussis

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0