Röntgen


Idag blev det en tripp till karlstad för att neo fått tid för röntgen som jag skrivit tidigare.
Det första jag gjorde när vi kom var att fråga hon som skulle röntga neo vad det var som skulle röntgas.
Det var tydligen hans höfter. Så de var skönt att de inte var något större. Röntgen gick jättebra neo sa inte ett knyst hur duktig som helst som alltid. Vad vi uppfattade de som så har nån på barnhabiliteringen pratat med en ortoped och i sin tur så ville ortopeden göra en röntgen för att kolla neos höfter. vilket vi inte hade en aning om och ingen har sagt de heller tycker jag är lite dåligt faktiskt.

Om man har nån slags cp skada så kan de påverka leder.  Leder kan hoppa ur led speciellt höfterna kan påverkas av detta.Sen så knäpper de i neos leder ibland. Hoppas innerligt att de inte är nått!!  Så nu är de bara att invänta svar vilket kan ta ca 2 veckor eller länge säkert. Så då ska man gå och vänta igen usch de är väldigt jobbigt.

Sen har neo dragit på sig en förkyldning snorig hostig tycker hostan har en tendes att låta som krupp hosta med men de hoppas jag verkligen inte de blir nått med. Annars är de bara att ringa till sjukhuset för att få nått bättre än mollipecten som neo fick sist och gjorde ingen verkan alls. Ingen feber 37,7 i morse men vi får hålla koll och hoppas de är nått lindrigt han fått eftersom vi ska till göteborg på onsdag. Vi ringde och rådfrågadepå drottning silivas barnklinik förut men det verkar inte vara nån fara så länge han inte har hög feber så vi håller alla tummar och tår att febern kommer att hålla sig borta!

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Hoppas det gick bra på röntgen då och svaren visar bra och hoppas han slipper en rejäl förkylning nu inför shuntoperationen eller vad det nu var ni skulle göra.

2009-03-23 @ 19:13:13
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: Linda

Anton är född i vecka 24+1.. 680 gram & 29 cm kort.. ;) Han har haft 5 infektioner, har BPD, hjärnblödning, nedsatt hörsel på ena örat, ductus öppna sej men de försvann tydligen sen.. =S Streptokocker, svaga handleder & muskeltonus.. Ett tag växte huvudet för fort pga hjärnblödningen.. Ljumskbrock som han är opererad för i Lund.. Navelbrock.. De trodde han hade fel på synen men de löste sej tydligen.. =) Hehe.. Nu är han väldigt en.. Är snart 14 månader.. Han kan inte sitta själv, krypa eller så.. =S Hmm.. Jag har sökt.. Fick svar åxå.. 6 mån får jag 1/4 och 6 mån får jag 1/2.. Förstår inte hur jag ska klara mej.. =S men jaa..

2009-03-23 @ 19:14:44
URL: http://pazur.blogg.se/
Postat av: sara

fy vad jobbigt att vänta!

hoppas det går bra.



2009-03-23 @ 19:58:45
URL: http://zasata.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa

Ni måste kräva full dokumentation kring Neo! De skall informera er -han är ju ert barn! Och han är ju inte myndig än heller.



Nej, riktigt dåligt av dem och säg till dem ordentligt att de skall specifisera vad det är som skall göras... för det handlar ju om att kunna förbereda honom på bästa sätt!



Nej, sjukvården upphör nog att förvåna snart...

2009-03-23 @ 22:18:31
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Renate

Tråkigt när inte informationen fungerar som den skall =( Hoppas allt ser bra ut!

2009-03-24 @ 09:44:21
URL: http://oneeyedme.blogg.se/
Postat av: sara

Du har något i min blogg.

2009-03-24 @ 11:34:27
URL: http://zasata.blogg.se/
Postat av: Zandra

Jag håller alla tummar och tår att röntgen visar att allt är super.

naaw lillegubben får ju inte gå och bli sjuker nu inför operationen =(

Tänker på er massor nu i veckan och skickar en hård kram <3

2009-03-24 @ 16:24:58
URL: http://tokiga2barnsmamman.blogspot.com
Postat av: Anonym

ÄR DU en BLÅST TONÅRING?? SKYLL PÅ FÖRÄLDRARNA!!

Läs allt om det på;

www.fittanfes.com

2009-03-24 @ 16:41:41
Postat av: Amanda

Vad dåligt att ni inte hade fått cveta varför det skulle bli röntgen. Känner igen det där att man inte blir underrättad. :o/ Hoppas iaf att röntgen går bra och inte visar något dumt. Ni har nog som det är ändå!

Kram på er!

2009-03-25 @ 17:10:00
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0