Hemkomna från Göteborg


Så nu har vi kommit hem igen. Även fast vi bara var borta knappt 2 dar så är det ändå så oerhört skönt att komma hem igen. Resan ner gick jättebra behövde inte stanna på vägen neo sov en stund. Kom ner anmälde oss. Sen var vi tvugna att käka lite för vi var hungriga. Precis när vi började så kom en läkare som skulle ställa om neos shunt. Lika bra att göra det på en gång.

Hur simpelt som helst. Skulle tom med jag klara av faktiskt. Dom satte en rund plastbit på huvudet som de var hål för shunten. Sen sattes magneten på och när den kom på funkade det som en kompass så snurrade den till det shunttryck som var inställt då 1,5. Sen var det bara att vrida magneten till de tryck som var ordinerat så nu är de 2,0. Ju högre desto mindre shuntar de. Finns ett hack till 2,5 sen tror jag man stänger av funktionen helt. Så de är positivt att trycket i shunten höjs att mindre vätska behöver dräneras. Sen var det klart tog max 1 min. Dom kollade aldrig på shuntslangen för i karlstad tyckte dom att den sitter för stramt vid halsen men det var inte ens på tal i göteborg och dom tyckte de var lite skummt att vi var tuvgen att åka ändå till göteborg för detta.

Vi fick ett rum där vi skulle sova en natt för att övervaka neo så han inte blev dålig efter omställningen.
Vi försökte fördriva dagen så bra som vi kunde. Blev en promenad och handlade lite mat och lite gott till kvällen.
hittar ganska bra eftersom vi varit där tidigare. Sen tog vi en låång fika på kafeterian allt för att fördriva tiden. Den enda stund neo sov den dagen var i bilen tid ca 20 min sen vägrade han sova så han var så kinkig största delen av eftermiddagen men när de var undersökningar var han så nöjd och glad hehe token.

Han somnade kl 20 sov till 00 och då började hostan en hel timme och hostmedicinen verkar inte alls. Men de gav sig efter en timme och sen sov han till kl 08. Så idag har jag varit helt slut sovit värdelöst och sen är de säkert alla spänningar som släppt. Känns som man anpassar sig så fort när man kommer till sjukhus nu när han varit på dem så mycket.

Fick åka hem runt lunch vi blev borta glömda några gånger vilket är förståligt eftersom de fanns barn som behövde betydligt mer vård än neo för han var ju bara där för övervakning.
Neo fick inga symptom utav omställningen vilker var en oerhörd lättnad.
Idag var vi på lekterapin neo älskade de speciellt avslappningsrummet de kommer bilder imorgon för kameran dog nyss.

Åkte till en köpcenter i partille kikade lite i affärrer men har inte råd med nått nu. Bara skönt att komma ut och slippa sjukhus. åt lite innan vi fortsatte resan hem. Neo var jätteglad hela resan somnade en stund. Han fick sitta fram eftersom vi lånade tonys morfars bil eftersom vår var på lagning onsdag och torsdag och de gillades massa. Skönt att han klarar av längre bilfärder utan problem.

Nu har vi nyss kommit hem från 1 års kalas. Syrrans hund fyller ett idag så vi var där och fika tårta. Jätte trevligt!
Och i morgon är det en liten tjej som fyller 1 år Michelle så då ska vi på barnkalas det ska bli jätte skoj!

Kommentarer
Postat av: malin

Så skönt att allt har gått bra, och att Neo mår bra!

Förstår att det var jobbigt att åka ända till Göteborg för det, men helt klart värt det!!Kram!

2009-03-26 @ 22:01:43
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Skönt att allt gick så bra :)

2009-03-27 @ 02:06:14
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: Amanda

Vad skönt att det gått bra! Vad duktig han är!

2009-03-27 @ 06:15:58
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: sara

Vad skönt att allt gick bra!

Ja, allum är mysigt tycker jag, går eller cyklar dit ibland om jag är pigg ;-)

2009-03-27 @ 08:07:14
URL: http://zasata.blogg.se/
Postat av: Fii

Hej.. Gör dig själv en tjänst och bli medlem här http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=191211 det är helt gratis, tar typ 1 minut o de skickar INTE reklammail.. När du reggar dig får du 50 poäng.... När du samlat ihop 400 poäng får du ett presentkort på H&M, Kicks eller Nelly.com hemskickat (du väljer själv)

2009-03-27 @ 12:37:39
Postat av: Anna

Hej! Skönt att allt gick bra =) Såg på din bdb att du skulle prova de där Gain pro (?) Kan inte du skvallra till mig sen om det funkar?:) Har provat massa sånt där men inget som gett resultat :( skulle verkligen behöva gå upp några kilon :) Ha de bäst! Kram

2009-03-27 @ 17:49:09
URL: http://snyfsan.blogg.se/
Postat av: Renate

Vad skönt att det gick bra med allt!

2009-03-28 @ 18:06:15
URL: http://oneeyedme.blogg.se/
Postat av: Zandra

Härligt att allt gick bra! <3

2009-04-04 @ 09:44:18
URL: http://tokiga2barnsmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0